reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove, również podpisuję się pod tym, co dziewczyny napisały! Na pewno nie była to Twoja wina, a ciąża mnoga zawsze jest szokiem. Myślę, że teraz już niedługo na pewno się uda i będzie wszystko w porządku :)

Lady Agnes, a kiedy Ty masz mieć @, bo nie pamiętam?

reklama
Witajcie. Pisałam i zjadło mi posta :wściekła/y:

agnieszkak2
witaj i powodzenia. Wpisuje Cie na listę. Rozgość się u nas :tak:

yesenia wpisze Ci na liście termin @ 10.01 i mam nadzieje, ze nie przyjdzie.

Laciakowa podaj termin spodziewanej @.

Aschllee dzięki, ze pytałaś co u mnie. Tak sobie. Dalej nie mogę znaleźć prace i to mnie dobija. Komunia starszego syna coraz bliżej i coraz więcej wydatków, a to dopiero początek. W Polsce z jednej wypłaty jest ciężko odłożyć. Juz nie wspomnę, ze jeżeli nie będzie dla mnie pracy, nie będzie starań :-(

Lady Agnes[/B], a kiedy Ty masz mieć @, bo nie pamiętam?

powinnam dzisiaj (według tego co było przed zabiegiem) ale po zabiegu dostałam dopiero 32 dnia więc nie powiedziane, że mi się nie wydłużyły cykle.
A ty kiedy??? Widzę że temp się ładnie trzyma u Ciebie :-)

Ostatnia edycja:
A, to widzę, że może jeszcze trochę będziesz musiała poczekać ;) trzymam kciuki za spokojne oczekiwanie i pozytywny wynik!

Ja mam właśnie cykle tak 32-33-dniowe i termin @ na 11.01 - jeśli nie przyjdzie, to planuję testować tak 15,16 stycznia

Lada Agnes, ja coś czuję, że ty pierwsza będziesz chwalić się nam || kreseczkami :tak::happy:
Kciuki oczywiście za to mocno zaciskam. I za Ciebie Noelka też &&&:tak::tak:

A u mnie starania w pełni. Owulacja to chyba jakaś mega bo trzeci dzień już tak mnie jajniki bolą jakby miało mi je rozerwać :eek: oby tylko "ktoś" wyszedł z tego :)
Jutro powinien przyjść inofem więc zaczynam kurację :tak:

Ostatnia edycja:
Majdaczku kochana trzymam kciuki zeby w takim razie praca jak najszybciej sie znalazla.Oby teraz cos sie po nowym roku ruszylo :tak:

Kamilove raczej nie :-(
Właśnie wróciłam z kościoła i poszłam do toalety... na wkładce plamka lekko różowa... Plamienie... Pewnie jutro @ przyjdzie :(

Dziewczyny ja Wam teraz zadam głupie pytanie, ale muszę bo przez te wszystkie moje choroby to ja już nic nie wiem.
Chodzi o owulacje i bolące jajniki. Ja mam WZJG no i w zasadzie ciągle mnie coś boli lub pobolewa w podbrzuszu więc ciężko jest mi powiedzieć czy to akurat może być owulacja. Więc proszę Was możecie mi to opisać jak jest u Was? Zbieram informacje:) może jak już będę mogła się starać to mi się to przyda:) no i jak Wy mierzycie temp? Codziennie rano przez wstaniem z łóżka to wiem, ale przecież ja codziennie nie wstaje o tej samej porze ;p

Enej ja zaczęłam dopiero w tym miesiącu sprawdzać co i jak i kiedy jest ovu.
No i mierzę temp codziennie o 6:30 i jak mam wstać do pracy to wstaję, a w soboty i niedziele mierzę też o 6:30 ale jeszcze idę spać.
Co do bólu to faktycznie w wigilię coś mnie pobolewała lewa strona ale myślałam że to jelita (ja z kolei mam zespół jelita drażliwego) ale jak później program wyznaczył mi ovu na ten dzień to stwierdziłam, że to chyba właśnie jajnik był a nie jelito.

reklama
Enej u mnie jest tak: mierze codziennie ok 7:30 bo na 8:50 musze zawiezc dzieci do szkoly wiec zawsze o tej samej mierze w weekend doleguje jeszcze po zmierzeniu ;) u mnie 2 dni przed owulacja zaczynam miec sluz plodny rozciagliwy i przezroczysty wowczas tez szyjka macicy jest wysoko otwarta i mieciutka tez jakies 2 dni. W dzien owulacji podbrzusze robi sie jakby pelne i boli tak jakbym miala tam napompowany balon, bol jest specyficzny nie do pomylenia z zadnym innym odczuwalny zwlaszcza przy siadaniu na twardym krzesle, po owulacji szyjka twardnieje a sluz staje sie metny i nierozciagliwy....
Majdaneczka kciuki za prace, obys szybko znalazla &&&&

Do góry