reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Aschlee25 tylko że w każdej podaje inaczej i właśnie sie zastanawiam czy ktoras z nich jest w pełni prawdziwa .wczoraj Mnie bolał lekko brzuch po lewej stronie

Ewel-ja mam nadwage i owu mam szybciej niż kiedyś. Ciekawe od czego to zależy.
Tez.mam nadwage:)
Zeby sie odchudzac trzeba miec silna wole:'(
Ja niestety nie mam jej ani troche :(

A ja mam dzisiaj wolne. Jeszcze w piżamie siedzę :szok: Dokończę odcinek mojego serialu (Matt Bomer <3 ) i wezmę się za sprzątanie, pranie, a potem obiad. Miło tak posiedzieć i się nigdzie nie śpieszyć.
Jaki serial jaki?ja uwielbiammm serialeee

A moja przyjaciółka to niby mi współczula, ale jakoś nie umiała ze mną rozmawiać. Ja wyszłam ze szpitala a ta mi pisze: wiesz byliśmy z Pawłem w tym dużym markecie dziecięcym i takie ładne wózki tam. Ale jej pocisk dałam!
Co za.laskaaaa
....wrrr...

Witajcie kochane :-) ja też dziś miałam wolne, ale niestety spędziłam je nad książkami i nauką na egzaminy, w ten weekend mam ich aż 3 :-( na pocieszenie kupiłam bilet na premiere 50 twarzy Greya :-D a mi od 2 syfki wyskakują, co z moją cudowną, delikatną cerą :no:
Ja tez chce isc na greya ale nie na premiere :) bo za duzooo ludziiiow bedzie.
Właśnie mam owu! Ten ból jajników wydał się podejrzany. Kupiłam rano dwa testy owu tak na luty i zrobiłam jeden teraz. Są dwie kreski!!! I widzę dużo płodnego sluzu. Muszę Tomka dorwac gdy wróci.
Muszisz gooo gwalciccccc :) hahaha

Ja juz wrocilam. Boli mnie dzisiaj i gora kregoslupa i doll... masakra. Jestem.zmeczona wiec chyba ide sie kapac i niedlugo spac. Maz wlaczyl na kompie jakis film ale chyba nie dam rady:( a jutro znow do pracy. Masakra.

reklama
oo to jest niezły pomysł. Dziękuje Kochaniutkie za odpowiedzi jestem tu nowa a z obserwacji moich wynika ze wy sie znacie troszke i sie delikatnie krepuje z pytaniami. Nie chce się zbłaźnić :-)

Do góry