reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Witam się z rana. Mam nadzieje, ze ten dzień będzie lepszy od tego wczorajszego Jakiś czas już mi się to nie zdarzało, ale wczoraj znowu przepłakałam pół nocy. Masakra.
yesenia Ja tez ostatnio jakaś taka niewyspana i zmęczona jestem. Ale wydaje mi się, ze to wpływ pogody. Jakie robiłaś badania na tarczyce, bo zastanawiam się czy tez nie zrobić, a nie mam zielonego pojęcia jakie to badania.
kamilove jak u Ciebie? Testowałaś?
Lady Agnes a Ty kiedy wznawiasz starania?
Aschllee wiesz może co z Beatą z naszego poprzedniego wątku? Szukałam ją na innych wątkach, wiem, że założyła nowy i, ze udało się jej znowu zajść w ciążę, a teraz cisza. Mam nadzieje, ze tym razem się jej uda.
Więc tradycyjnie - miłego dnia
yesenia Ja tez ostatnio jakaś taka niewyspana i zmęczona jestem. Ale wydaje mi się, ze to wpływ pogody. Jakie robiłaś badania na tarczyce, bo zastanawiam się czy tez nie zrobić, a nie mam zielonego pojęcia jakie to badania.
kamilove jak u Ciebie? Testowałaś?
Lady Agnes a Ty kiedy wznawiasz starania?
Aschllee wiesz może co z Beatą z naszego poprzedniego wątku? Szukałam ją na innych wątkach, wiem, że założyła nowy i, ze udało się jej znowu zajść w ciążę, a teraz cisza. Mam nadzieje, ze tym razem się jej uda.
Więc tradycyjnie - miłego dnia
Majdaczek zrobiłam TSH które wyszło 3,3 norma jest 4 ale dla starających się powinno być mniejsze w granicach 1. Zapisałam się do endokrynologa i pomyślałam że skoro coś tam jest nie tak z tą tarczycą i idę do lekarza to dobrze jest mieć jej pełny obraz . Zrobiłam przeciwciała antyTPO i antyTG oraz FT3 i FT4 . Na początek zrób samo TSH jak będzie coś nie tak to dopiero te dodatkowe. Ja dopiero w sobotę idę do tego lekarza
Lilolo
Dzień dobry
Testowanko przełożone bo moja mama wylądowała w szpitalu, a jest w Niemczech. Więc stesu wczoraj było co niemiara. Jeszcze sytuacja nie była do końca jasna co się stało, masakra.
Ale już wieczorem ją wypuścili. Mój tata po nią miał pojechać bo słabo jej nadal. Zabrał kolegę i po nocy ruszyli. Dojechali za Berlin i samochód im padł
Więc mamuśka wraca dziś Sindbadem, a nie najlepiej się czuję i siedzę jak na szpilkach tak się martwię :-(
Tata zaraz będzie w domu i samochód idzie do mechanika. Normalnie jakiś galimatias
Kto się w tej historii połapie, a to i tak tylko mała część tego.
Okresu nadal nie mam. Test już kupiłam i jutro z rańca siknę
Uciekam bo córa już szaleje,
Dziewczyny dajcie mi znać co myślicie o zakupie lalki chou chou dla prawie dwulatki? Mam szansę dostać ją w dobrej cenie co prawda używana, ale jak nówka. Tylko nie wiem czy Księżniczka nie jest jeszcze za mała?
Help me!
Byłam też dziś we wszystko po 2.50 i już wszystkie prezenty świąteczne mam
Testowanko przełożone bo moja mama wylądowała w szpitalu, a jest w Niemczech. Więc stesu wczoraj było co niemiara. Jeszcze sytuacja nie była do końca jasna co się stało, masakra.
Ale już wieczorem ją wypuścili. Mój tata po nią miał pojechać bo słabo jej nadal. Zabrał kolegę i po nocy ruszyli. Dojechali za Berlin i samochód im padł
Więc mamuśka wraca dziś Sindbadem, a nie najlepiej się czuję i siedzę jak na szpilkach tak się martwię :-(
Tata zaraz będzie w domu i samochód idzie do mechanika. Normalnie jakiś galimatias
Kto się w tej historii połapie, a to i tak tylko mała część tego.
Okresu nadal nie mam. Test już kupiłam i jutro z rańca siknę
Uciekam bo córa już szaleje,
Dziewczyny dajcie mi znać co myślicie o zakupie lalki chou chou dla prawie dwulatki? Mam szansę dostać ją w dobrej cenie co prawda używana, ale jak nówka. Tylko nie wiem czy Księżniczka nie jest jeszcze za mała?
Help me!
Byłam też dziś we wszystko po 2.50 i już wszystkie prezenty świąteczne mam
majdaczek14
kamilove faktycznie niezły sajgon. Daj znać jak mama się czuje. I testuj wreszcie, bo mnie już ręce bolą od zaciskania
Aschllee pytałam o Beatę na wątku, który ona zresztą założyła i dziewczyny odpowiedziały mi, że chciała odpocząć od forum, aż do grudniowej wizyty, a odezwie się jak z dzieckiem będzie wszystko dobrze. Chciałabym, żeby tym razem jej się udało... A Ty udzielasz się jeszcze na jakiś innych wątkach?
Aschllee pytałam o Beatę na wątku, który ona zresztą założyła i dziewczyny odpowiedziały mi, że chciała odpocząć od forum, aż do grudniowej wizyty, a odezwie się jak z dzieckiem będzie wszystko dobrze. Chciałabym, żeby tym razem jej się udało... A Ty udzielasz się jeszcze na jakiś innych wątkach?
animka90
Kamilove daj znać jak mama dojedzie i testuj w końcu bo nas tu wykończysz
Co do lalki to się nie wypowiem, bo moja jeszcze za mała, więc nawet w temacie nie jestem
Co do lalki to się nie wypowiem, bo moja jeszcze za mała, więc nawet w temacie nie jestem
Lilolo
Dzięki dziewczyny za troskę o mamę
Godzinę temu wsiadła do busa i na miejscu będzie jutro o 11 tata mówi, że odrazu głos ma dziarniejszy
Powrót do domu uzdrawia
Godzinę temu wsiadła do busa i na miejscu będzie jutro o 11 tata mówi, że odrazu głos ma dziarniejszy
Powrót do domu uzdrawia
animka90
Kamilove haha znam ta jak pracowlismy w de to zawsze coa jak czlowiek wracal do siebie to jak mlody bog hahaha
reklama
Lilolo
Chce mi się siku i chyba siknę na testa
Teraz jak stres opyłgł to jakoś wzrok mój pada na to małe pudełko w łazience
@ powinnam dostać 15 więc test powinien być wiarygodny no nie?
Teraz jak stres opyłgł to jakoś wzrok mój pada na to małe pudełko w łazience
@ powinnam dostać 15 więc test powinien być wiarygodny no nie?