reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Okres nadal nie przyszedł miałam dziś testować, ale zapomniałam wczoraj kupić test :banghead::banghead:
Tak więc czekamy jednak do jutra.
Zmęczona cosik jestem ostatnio nie mogę się położyć wcześniej niż o 1. Ledwo żyję. Niech małej wyjdą już te ząbki to będzie łatwiej
Co tam u was dziewczyny?
Miluśkiego dnia!
Okres nadal nie przyszedł miałam dziś testować, ale zapomniałam wczoraj kupić test :banghead::banghead:
Tak więc czekamy jednak do jutra.
Zmęczona cosik jestem ostatnio nie mogę się położyć wcześniej niż o 1. Ledwo żyję. Niech małej wyjdą już te ząbki to będzie łatwiej
Co tam u was dziewczyny?
Miluśkiego dnia!
Lilolo
Witam!
Miłego dnia kobitki!! :-)
Kami może w dzień jak mała będzie spała to i Ty się połóż i odpocznij !
Tylko ona już nie bardzo chcenspać w dzień :-(
animka90
Kamilove to w takim razie trzymam &&& za jutro
My wczoraj mielismy pierwsza szcepionke i nie wiem kto gorzej po niej wygalad ja czy mala hahah
My wczoraj mielismy pierwsza szcepionke i nie wiem kto gorzej po niej wygalad ja czy mala hahah
Lady Agnes
Kamilove - czekamy na dobre na wieści jutro
Yesenia - to może być tarczyca ale może być też przesilenie - idzie zima nic się nie chce, ja też tak mam
Dla rozruszania się przedwczoraj piekłam cały wieczór racuchy z jabłkami (pyyyycha wyszły) a wczoraj kleiłam pierogi.
Miłego wieczorku wszystkim
Yesenia - to może być tarczyca ale może być też przesilenie - idzie zima nic się nie chce, ja też tak mam
Dla rozruszania się przedwczoraj piekłam cały wieczór racuchy z jabłkami (pyyyycha wyszły) a wczoraj kleiłam pierogi.
Miłego wieczorku wszystkim
reklama
majdaczek14
O jak dobrze, że ten straszny dzień się już kończy. Mam dość. Ludzie potrafią być okrutni. W ogóle ostatnio jestem strasznie nerwowa. Ten rok był dla mnie okropny i to chyba dlatego.
kamilove trzymam za jutrzejsze testowanie.
Aschlee fajnie, że Twoje posty brzmią jak kiedyś. Ja wierzę, że my będziemy jeszcze szczęśliwe
kamilove trzymam za jutrzejsze testowanie.
Aschlee fajnie, że Twoje posty brzmią jak kiedyś. Ja wierzę, że my będziemy jeszcze szczęśliwe