reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry!
Okres nadal nie przyszedł :o miałam dziś testować, ale zapomniałam wczoraj kupić test :banghead::banghead:
Tak więc czekamy jednak do jutra.

Zmęczona cosik jestem :( ostatnio nie mogę się położyć wcześniej niż o 1. Ledwo żyję. Niech małej wyjdą już te ząbki to będzie łatwiej :cool:

Co tam u was dziewczyny?
Miluśkiego dnia!

Kamilove - czekamy na dobre na wieści jutro :)

Yesenia - to może być tarczyca ale może być też przesilenie - idzie zima nic się nie chce, ja też tak mam

Dla rozruszania się przedwczoraj piekłam cały wieczór racuchy z jabłkami (pyyyycha wyszły) a wczoraj kleiłam pierogi.

Miłego wieczorku wszystkim :)

reklama
O jak dobrze, że ten straszny dzień się już kończy. Mam dość. Ludzie potrafią być okrutni. W ogóle ostatnio jestem strasznie nerwowa. Ten rok był dla mnie okropny i to chyba dlatego.

kamilove trzymam za jutrzejsze testowanie.

Aschlee fajnie, że Twoje posty brzmią jak kiedyś. Ja wierzę, że my będziemy jeszcze szczęśliwe

Do góry