reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam dziewczyny.

yesenia trzymam mocno kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło i, żeby Twoje wyniki okazały się wcale nie takie złe jak Ci się wydaje.

kamilove a u Ciebie jak sytuacji? Wiadomo już coś? Dalej za Ciebie zaciskam.

U mnie wczoraj minęło 2 miesiące od poronienia. Wtedy jak poroniłam, to w ten sam dzień pamiętam opadł mi ostatni kwiatek na moim ukochanym storczyku, dzisiaj rano właśnie mój storczyk zaczął kwitnąć :) Może to jakiś znak, że wreszcie zacznie się układać? Chciałabym...
Właśnie wybieram się do dentysty, masakra.

Ostatnia edycja:
Majdaczek, dentysta sadysta :D trzymam kciuki za bezbolesną wizytę ;)
U mnie nadal nic i żadnej zapowiedzi okresu :/
Z takimi cyklami to ja o ciąży mogę zapomnieć :mad:

Ja już po wizycie...i nie bolało:tak: Przeżyłam 2 naturalne porody i niestety 1 poronienie, gdzie w pewnym momencie myślałam, że umrę z bólu, ale jakoś dentysty boję się strasznie:-( Ale na jakiś czas mam spokój:tak: Choć chyba najgorsze przede mną, bo znieczulenie przestaje działać i strasznie zaczyna boleć mnie leczony ząb i chyba bez mocnych przeciwbólowych się nie obejdzie:wściekła/y:

kamilove nie martw się na zapas, jestem tu już na forum jakiś czas i dziewczyny z bardzo z rozregulowanymi cyklami zachodziły w ciąże, Więc głowa do góry.

Chcialabym sie przywitac bo na tym watku jeszcze mnie nie bylo.Moge dolaczyc?

Majdaczek oby jednak bardzo nie bolalo.Tez strasznie boje sie dentysty

Aschlee witaj, jak się strasznie cieszę, że się odezwałaś. Co u Ciebie, jak się trzymasz? Dołączaj do nas, zapraszamy:-) Super, że jesteś:tak:

Majdaczku co mi innego zostalo jak jakos sie trzymac....wiesz jak jest...cholernie ciezko...mialam taki czas ze nie chcialam wychodzic z domu bo widzac kobiete w ciazy czy z brzuchem plakalam jak glupia i mialam to gdzies ze wygladam wtedy jak idiotka...nie potrafilam nad tym panowac...teraz wychodze juz normalnie do ludzi mimo ze dalej mi zle z tym wszystkim.Robie badania i chyba zaczynam liczyc ze w koncu jak sie uda to bedzie dobrze bo ilez takich kopow od zycia mozna dostac...Mam nadzieje ze teraz obie szczesliwie donosimy ciaze i urodzimy zdrowe,wyjatkowe dzieciaczki :tak:

Ale ze mnie sierota:-D Właśnie próbowałam się napić, a że leczyłam zęba z przodu górną dwójkę i znieczulenie jeszcze trochę działa, to zamiast się napić, mam wszystko na sobie. Zapomniałam, że nie mam jeszcze czucia na ustach:-) Dobrze, że mąż śpi po nocce, a dzieci w szkole, bo mieliby z mamusi niezły ubaw:-D
Dziewczyny czy u Was po sklepach też już taki szał przedświąteczny? Ja już też zaczełam kupować prezenty dla dzieci swoich i z rodzinki. Choć przyznam się szczerze, że nie chce tych Świąt. Straciłam dziecko, pracę, w ogóle ten rok od początku dał nam nieźle popalić i strasznie się cieszę, że po mału się kończy...

reklama
Ale ze mnie sierota:-D Właśnie próbowałam się napić, a że leczyłam zęba z przodu górną dwójkę i znieczulenie jeszcze trochę działa, to zamiast się napić, mam wszystko na sobie. Zapomniałam, że nie mam jeszcze czucia na ustach:-) Dobrze, że mąż śpi po nocce, a dzieci w szkole, bo mieliby z mamusi niezły ubaw:-D
Dziewczyny czy u Was po sklepach też już taki szał przedświąteczny? Ja już też zaczełam kupować prezenty dla dzieci swoich i z rodzinki. Choć przyznam się szczerze, że nie chce tych Świąt. Straciłam dziecko, pracę, w ogóle ten rok od początku dał nam nieźle popalić i strasznie się cieszę, że po mału się kończy...
Ja narazie tylko parę akcentów świątecznych widzę i to głównie w tesco :)
Co do prezentów to dla córki już mamy zamówione wszystko. Czekam na paczkę. I dokupię jeszcze lego duplo co w biedronce w promocji będzie :tak:

No i wczoraj udało mi się w sklepie po 2.50 wyłapać kremy z dax perfecta i masła za cenę jak wyżej to część żeńskiej części rodziny obkupiłam. A w czwartek drugą część załatwię :)
Zostaną faceci i słodycze no i coś fajnego dla mojego Ł.

Na Mikołajki postanowiliśmy przygarnąć szczeniaka. Mała jest nakręcona, podbiego do obcych psów głaskać chce więc teraz będziemy mieli naszego. Dzieci inaczej wuchowuje się ze zwierzakami :)

Co do niereguralnych cyklów i ciąży to wiem, że się da :D mam w końcu córę :))

Aschlee, witaj :* i powodzenia! Tym razem wszystko będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry