reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Majdaczku na staraczkach 2014 jeszcze jakos tak na innych albo wcale albo malo.

Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

Jeszcze 1min do przepisowych pięciu ale jest tylko jedna kreseczka :cool:

Tak więc nie ma ciąży i @ :banghead::banghead::banghead::banghead:

Czekam więc cierpiliwe niewiadomo do kiedy :o uwielbiam swoje starania :confused::eek:

animka, można już gratulować?

majdaczek szczerze mówiąc nie wiem, czekam aż mi gin pozwoli. Wizytę mam dopiero za 2 tyg, ale nie nastawiam się że już od razu mogę, bo dziś właśnie mija 2 tyg od mojego poronienia...:-(

Lady mi bron boze jeszcze nie gratulowac:p ja dopiero starania w wakcje zaczynam bo jestem dopiero 2,5 miesiaca po porodzie:p

Podobno po pierwszyn okresie mozna wznowic dzialania tak slyszalam

kamilove fajnie, że z mamą już lepiej. Na pewno jak będzie już w domu, to szybko dojdzie do siebie.
Ja na Twoim miejscu bym zatestowała jeszcze raz rano.

Lady Agnes różnie mówią na temat starania się po poronieniu. Co lekarz to inna opinia. Ja poroniłam naturalnie bez zabiegu, a moja gin. mówiła, żeby wstrzymać się przez 3 miesiące po pierwszej @. A niektórzy lekarze tyle przerwy zalecają, ale kobietą po zabiegu.

Aschllee Ja też przestałam się udzielać na tych naszych starych wątkach. Widziałam, że te dziewczyny, które się udzielały razem z nami, zrezygnowały z wątku i mają nowy "Staraczki 2014 w ciąży". Podczytywałam je kilka razy, żeby zobaczyć co u nich słychać, w końcu jakby nie było, cieszyłyśmy się przez jakiś czas naszymi ciążami razem. Nawet raz się odezwałam, ale jakoś zostałam chłodno przyjęta i więcej tego już nie zrobiłam. Poczułam się jak jakaś inna...

Ja przed TV oglądam "Ojca Mateusza" i odpoczywam:-D

majdaczek ja w sumie zaczęłam ronić sama a skończyłam zabiegiem bo traciłam dużo krwi :( moja gin mówiła, że po 1 @ będę mogła zacząć staranka (zakładając że pójdę na zabieg), a w szpitalu mi mówili, żeby odczekać 3, ale teraz po miesiączce pójdę do mojej gin i znowu ją zapytam, mam nadzieję że od razu mi pozwoli. Więc planuję zacząć grudzień/styczeń

Ja też pisałam w innych wątkach ale chyba tu mi najlepiej :) mamy tu taką miłą kameralną atmosferę

reklama
Ja tez uslyszalam od lekarki zeby sie nie zabezpieczac zeby po @ zaczac sie starac...tylko cos ta wredna @ nie przylazi co troche mnie stresuje bo dwa razy zaszalelismy ale mozna powiedziec ze bylam pewna ze w czase nieplodnym

Majdaczku kochana nie wiem co powiedziec ja tez czasem czulam sie ze tak powiem jakbym sie narzucala wiec nie odzywam sie za duzo...alr kibicuje im calym serduchem.Tak samo jak kazdej staraczce :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry