reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wiecie jak mi przykro :( szwagierka ma wolne, kilka razy przechodzila kolo mojego bloku, nawet na zajrzala :( boli mnie to, jak mozna sie tak zachowywać, bedziemy przeciez rodzina...

Po prostu chyba oboje musimy sie jakos ogarnac bo dla obu to bylo szokiem i bedziemy walczyc dalej.Czesem jest takie rozzalenie ze co ja takiego zrobilam ze az tyle razy musialam dostac w pychol od losu...wczoraj rozmawialam ze znajoma wyplakalam sie ona ryczala razem ze mna i chyba troche mi lzej na duszy.

Dobry nie truje juz:)

Kamilove slicznosci :)

Luxourius będę wspierać i 3mać kciuki :)
My to byśmy chcieli już się starać ale nie wyobrażam sobie ciąży w trakcie remontu bo to ani wygodne ani tym bardziej zdrowe. A robimy wszystko powoli bo TŻ sam wszystko robi a na to trzeba mieć czas a z tym to u niego bardzo ciężko :(

majdaczek14y dzięki, przypomnę się jak już zaczniemy starania :)

Marzy mi się córcia a TŹ oczywiście chce chłopca :D a o imię to pewnie będzie wojna :-D
A Wy macie jakieś imiona wybrane czy jeszcze nie?

Mam nadzieję, że uda nam się za pierwszym cyklem. Obecnie jestem na tabletkach ale normalnie cykle miałam jak w zegarku (ciężko uwierzyć ale z dokładnością co do godziny). Zawsze śmiałam się, że moim cyklem można nastawiać zegarki :D Liczę, że to ułatwi starania. Już nie mogę się doczekać, oj będzie mi się dłużył ten rok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry