reklama
Po prostu chyba oboje musimy sie jakos ogarnac bo dla obu to bylo szokiem i bedziemy walczyc dalej.Czesem jest takie rozzalenie ze co ja takiego zrobilam ze az tyle razy musialam dostac w pychol od losu...wczoraj rozmawialam ze znajoma wyplakalam sie ona ryczala razem ze mna i chyba troche mi lzej na duszy.
Dobry nie truje juz
Kamilove slicznosci
Dobry nie truje juz
Kamilove slicznosci
Paraplu
Fanka BB :)
Luxourius będę wspierać i 3mać kciuki
My to byśmy chcieli już się starać ale nie wyobrażam sobie ciąży w trakcie remontu bo to ani wygodne ani tym bardziej zdrowe. A robimy wszystko powoli bo TŻ sam wszystko robi a na to trzeba mieć czas a z tym to u niego bardzo ciężko
majdaczek14y dzięki, przypomnę się jak już zaczniemy starania
Marzy mi się córcia a TŹ oczywiście chce chłopca a o imię to pewnie będzie wojna
A Wy macie jakieś imiona wybrane czy jeszcze nie?
Mam nadzieję, że uda nam się za pierwszym cyklem. Obecnie jestem na tabletkach ale normalnie cykle miałam jak w zegarku (ciężko uwierzyć ale z dokładnością co do godziny). Zawsze śmiałam się, że moim cyklem można nastawiać zegarki Liczę, że to ułatwi starania. Już nie mogę się doczekać, oj będzie mi się dłużył ten rok.
My to byśmy chcieli już się starać ale nie wyobrażam sobie ciąży w trakcie remontu bo to ani wygodne ani tym bardziej zdrowe. A robimy wszystko powoli bo TŻ sam wszystko robi a na to trzeba mieć czas a z tym to u niego bardzo ciężko
majdaczek14y dzięki, przypomnę się jak już zaczniemy starania
Marzy mi się córcia a TŹ oczywiście chce chłopca a o imię to pewnie będzie wojna
A Wy macie jakieś imiona wybrane czy jeszcze nie?
Mam nadzieję, że uda nam się za pierwszym cyklem. Obecnie jestem na tabletkach ale normalnie cykle miałam jak w zegarku (ciężko uwierzyć ale z dokładnością co do godziny). Zawsze śmiałam się, że moim cyklem można nastawiać zegarki Liczę, że to ułatwi starania. Już nie mogę się doczekać, oj będzie mi się dłużył ten rok.
Ostatnia edycja:
reklama