reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wiecie jak mi przykro :( szwagierka ma wolne, kilka razy przechodzila kolo mojego bloku, nawet na zajrzala :( boli mnie to, jak mozna sie tak zachowywać, bedziemy przeciez rodzina...

Po prostu chyba oboje musimy sie jakos ogarnac bo dla obu to bylo szokiem i bedziemy walczyc dalej.Czesem jest takie rozzalenie ze co ja takiego zrobilam ze az tyle razy musialam dostac w pychol od losu...wczoraj rozmawialam ze znajoma wyplakalam sie ona ryczala razem ze mna i chyba troche mi lzej na duszy.

Dobry nie truje juz:)

Kamilove slicznosci :)

Luxourius będę wspierać i 3mać kciuki :)
My to byśmy chcieli już się starać ale nie wyobrażam sobie ciąży w trakcie remontu bo to ani wygodne ani tym bardziej zdrowe. A robimy wszystko powoli bo TŻ sam wszystko robi a na to trzeba mieć czas a z tym to u niego bardzo ciężko :(

majdaczek14y dzięki, przypomnę się jak już zaczniemy starania :)

Marzy mi się córcia a TŹ oczywiście chce chłopca :D a o imię to pewnie będzie wojna :-D
A Wy macie jakieś imiona wybrane czy jeszcze nie?

Mam nadzieję, że uda nam się za pierwszym cyklem. Obecnie jestem na tabletkach ale normalnie cykle miałam jak w zegarku (ciężko uwierzyć ale z dokładnością co do godziny). Zawsze śmiałam się, że moim cyklem można nastawiać zegarki :D Liczę, że to ułatwi starania. Już nie mogę się doczekać, oj będzie mi się dłużył ten rok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry