reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove dziekuje ale u mnie z tym ciezko jakos.W nocy spac nie moglam.Mam nadzieje ze ten dzien szybko sie skonczy
Nie dziwię się w ogóle :( życie daje wam w kość naprawdę. Ale teraz jak wiesz z czym walczysz to może wszystko jakoś się poukłada? Każde badanie i trafna diagnoza to krok bliżej w kierunku upragnionego maluszka. Wasza droga powoli dobiega końca bo i wyjaśniają się kwestie poronien. Wiec jest nadzieja. Uda się i wam juz niedługo i tym razem przede wszystkim szczęśliwie. Za ciebie mocno zaciskam kciuki i obiecuje modlitwę [emoji173] [emoji255]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lux szczerze czy wolisz raczej opcje dla wszystkich?

Staram sie trzymam ale czuje sie calkiem.....do dupy.Spac nie moge dzisiaj zazylam pierwsze dwie tablety oczywiscie nie przeczytalam i na pusty zoladek chlas a potem zdychalam...no ale nic trudno.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam nadzieje bo juz nie wiem.co robic.Boje sie ze to leczenie bedzie trwalo nie wiadomo ile.Ze bede musiala dlugo czekac na efekty dzialania lekow potem na efekty staran itd.Maz wczoraj ze mna rozmawial ze troche teraz boi sie staran bo lekarka uzyla zwrotu stan zagrozenia zdrowia i nie chcialby nigdy musiec stanac przed wyborem bo dla niego wybor bylby oczywisty.Dzis juz po rozmowie stwierdzil ze widzi ze bardzo chce wiec poczekam tylko na wizyte u gin i jak pozwoli to bedziemy sie starac

reklama
Do góry