reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kochana ja chce walczyc...ja wiem ze na pewno sie nie poddam.Poprostu musze powiedziec ze przy mezu jezor na klodke bo potem ma obawy.Jak ma cos do powiedzenia niech mowi mnie

reklama
A to moja młoda pozadrawia przed wyjściem na spacer ;-)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1422368663239.jpg
    uploadfromtaptalk1422368663239.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 37
Lux,

Zdaje się że mąż Asch ja wspiera bo mimo obaw o jej zdrowie chce zacząć niedługo starania. Ja mu się nie dziwię nikt nie chciałby stanąć nie daj Bóg przed wyborem ratujmy ukochaną żonę czy wyczekane dziecko :(

Dużo siły Asch wam potrzeba ale dacie rade. Powodzenia i trzymam mocno kciuki :tak: za was i wasze przyszłe maleństwo &&&&&&

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Lux on uwaza ze mnie wspiera bo sie martwi o moje zdrowie,tylko nie wie co ja czuje po tylu stratach.Dlatego powiedziam juz dzis to ja bede musiala sie faszerowac lekami,ja bede musiala przechodzic ze wszystkie badania nie zawsze przyjemne i bezbolesne ale wiem ze tego chce.Jestem w stanie zniesc wszystko...byle tylko doczekac sie Dziecka o ktore juz walcze dwa lata.W takich momemtach jak.wczoraj lape dola ale wiem ze jak sie poddam to nigdy nie bede szczesliwa.

Zastanawiam się co ma przeziębienie do owu bo często piszą dziewczyny że są przeziębiene jest owu i nici ze starań nie przeszkadza to przecież chyba że bez sil są...

Kamilove cudna córcia.
Ja chyba od jutra biorę cała ta tabletkę euthyrox bo po pół mi ok

Lux on uwaza ze mnie wspiera bo sie martwi o moje zdrowie,tylko nie wie co ja czuje po tylu stratach.Dlatego powiedziam juz dzis to ja bede musiala sie faszerowac lekami,ja bede musiala przechodzic ze wszystkie badania nie zawsze przyjemne i bezbolesne ale wiem ze tego chce.Jestem w stanie zniesc wszystko...byle tylko doczekac sie Dziecka o ktore juz walcze dwa lata.W takich momemtach jak.wczoraj lape dola ale wiem ze jak sie poddam to nigdy nie bede szczesliwa.
i dobrze mu powiedzialas, bo widzisz, faceci to inaczej widza i rozumieja :(

reklama
Do góry