reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cześć dziewczyny! Z niektórymi jak widzę znam się z innego wątku :-) Chciałabym przywitać się również tutaj, bo kolejne starania wypadną już w 2015... Króciutko tylko przedstawię się - mam 27 lat (a w zasadzie to w 2015 już 28 :confused2:) i staram się o drugie dziecko. Pierwsze aktualnie ma 9,5 miesiąca. Wszystkim nam życzę powodzenia!

Cześć dziewczyny! Z niektórymi jak widzę znam się z innego wątku :-) Chciałabym przywitać się również tutaj, bo kolejne starania wypadną już w 2015... Króciutko tylko przedstawię się - mam 27 lat (a w zasadzie to w 2015 już 28 :confused2:) i staram się o drugie dziecko. Pierwsze aktualnie ma 9,5 miesiąca. Wszystkim nam życzę powodzenia!
Witamy ;)

Nie mam pojecia.Moze sie zmobilizuje kolo wigilii chyba ze bede wolala sobie nie psuc swiat
No to kciuki trzymamy :tak:
Musi być pozytywnie. Nie ma innej opcji :)

Ja jako, że nie jestem mobilna, złożyłam zamówienie w aptece internetowej. Prawie stówka wybędzie z portfela, ale młodej kosmetyki się pokończyły, zgubiłam aspirator itd. Zamowiłam też testa więc 25.12 wielki dzień :p czuję się okropnie więc może jednak się udało :D

I nawet humor mi się poprawił.

Enej - hashimoto to nie koniec świata, ważne, że jesteś pod opieką endo :*

Kamilove, Ashlee no ktoś by mógł w końcu zajść w ciążę bo tak siedzimy na tym forum i jakoś tak nic się nie dzieje; ) liczę na was dziewczyny; )

Kamilove ja wiem że przecież nie ma co panikować. Większa dawka leku i będzie dobrze . już spada tylko powoli . tyle że znowu starania musze przesunąć..

Mój Ł to jednak potrafi spierdzielić mi nastrój w jednej chwili. Młoda chora, krople na katar potrzebne. Jedzenia w domu nie ma bo wczoraj do domu ściągnął po 20 bez wypłaty- miał zakupy zrobić. A dziś napisał, że wróci koło 22. Jago obiadu jeść nie chciała, a ja nawet chleba nie mam :banghead:
Nie mówiąc o tym, że pieniądze też zabrał i karty. Super. W d.upie nas ma i tyle i wiecznie do mnie z tekstem, że ja nerwowa. Ciekawe kto no moim miejscu by nie był nerwowy :-(

Musialam się wygadać bo już naprawdę nie mogę :(

Na święta jeszcze zakupy nie porobione, a ja z mała nigdzie nie wyjdę bo choróbsko. On wiecznie do późnej nocy niby w pracy i rób co chcesz. Kasę zabiera ciągle ze sobą. I praktycznie nie obchodzi go co w domu się dzieje. Kuchnię do swiąt miał zrobić, nie ruszył palcem, a stara kuchenka ma tylko jeden mały palnik czynny i tak od 3 tygodni :mad: ja już naprawdę nie mam siły. Jak tak można traktować osoby za które jest się odpowiedzialnym?! :cool:

Co za dzien...normalnie juz mam dosc ledwo do domu wrocilam i zas do szpitala z corka bo ma goraczke 39.5

Witam dziewczynki.
Zakupy zrobione, pierniczki upieczone. Jutro czeka mnie bardzo pracowity dzień.

Aschllee zdrówka dla małej i trzymam kciuki za Twoje testowanie.

Mrowkaa witaj i powodzenia. Gdzie Cię wpisać do poczekalni, czy na listę staraczek? Jeżeli na listę, to podaj termin spodziewanej @.

A u Was jak tam przygotowania do Świąt?

reklama
Witam się i ja :-)
Widzę że coś choróbska was i wasze dzieci opanowały - Aschlee, Kamilove zdrówka dla Was i dla dzieciaczków :*

Witaj Mrowkaa :-D widzę że nasz skład się powiększa.

Enej dzięki że pytasz. U mnie chyba lepiej ale wychodzi na to że ovu sie zbliża (jeśli wogóle zamierza być, bo dużo później niż normalnie) Zalał mnie dziś rozciągliwy śluz więc jestem dobrej myśli :-) I mimo zdania mojej gin zaraz przystępujemy z mężem do działania ;-)
Ja też byłam dzisiaj u spowiedzi pierwszy raz od półtora roku! Ale na szczęście poszło szybciutko, sprawnie, księciunio nie marudził tylko rach ciach ciach i po sprawie :tak:

Mój R upiekł właśnie drożdżówkę i nie mogłam się powstrzymać, pycha!

Majdaczek, Milka, Animka i cała reszta - pozdrawiam :happy:

Do góry