reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mrowkaa witaj i powodzenia. Gdzie Cię wpisać do poczekalni, czy na listę staraczek? Jeżeli na listę, to podaj termin spodziewanej @.
Poproszę mnie wpisać do staraczek...a co do terminu @....to Bóg tylko wie,kiedy małpa raczy mnie odwiedzić - ale orientacyjnie ok 22.01.15. Wszystko się u mnie pochrzaniło do tego stopnia,że nie potrafię nawet określić pierwszego dnia cyklu:confused2: już ósmy dzień ze mnie kapie (tak,że w sumie to by się może na jedną podpaskę nazbierało) i do moich "powodziowych zalewów okresowych" to w ogóle nie podobne....ale nie wiem w takim razie jak mam to zakwalifikować, więc orientacyjnie przyjęłam,że @ zaczęła mi się dwa dni temu...

Hej,
My juz w drodze do rodziny. Ostatnie dni to sajgon ;) gotowanie, zakupy, pakowanie prezentów itd. Teraz sobie wygodnie siedzę w samochodzie, Hania śpi wiec pełen relax :)
Kamilove, Aschlee, jak Wasze córeczki się czują??

Annie - miło, że pytasz dziekuję :) moja młoda już lepiej. Katar i kaszel pozostał, ale temperatura powoli odpuszcza i humorek szkrabowi wrócił;);) więc na nowo zaczyna podbijać świat :D
A że matak chora i ledwo z łóżka się ściąga to korzysta podwójnie :)

Miłego świętowania z rodzinką :*

Kamilove, no to się cieszę, że Mała wraca do zdrowia :) będzie miała energię na otwieranie prezentów ;) Obyś i Ty się wybierała! No i trzymam mooooooooocno kciuki za 25. :D jak się uda to będziesz mieć Wrześniaczka, jak moja Hanula :) a jaki i mnie się udało to razem będziemy latem kląć na czym świat stoi, bo końcówka ciąży w upale jest tragiczna :p ale i tak i Tobie i sobie, i wszytkim tu obecnym, tego życzę :)

Annie - chyba przegapiłaś jak rano pisałam, że wczoraj już przylazł okres :( ale może będę miała październikowego maluszka o ile jeszcze będziemy się starać :)

Kamilove, przepraszam :( jakoś tak się zafiksowałam na Twoim testowaniu w czwartek, że faktycznie nie doszła do mnie ta informacja :/
Październik to też super miesiąc :) no i odpada męka 9. miesiąca w sierpniu :*

reklama
Do góry