Lilolo
Fanka BB :)
Majdaczek - proszę o przepisanie terminu @ na 21.01
Wczoraj niestety okres zawitał i to przed czasem
Wczoraj niestety okres zawitał i to przed czasem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poproszę mnie wpisać do staraczek...a co do terminu @....to Bóg tylko wie,kiedy małpa raczy mnie odwiedzić - ale orientacyjnie ok 22.01.15. Wszystko się u mnie pochrzaniło do tego stopnia,że nie potrafię nawet określić pierwszego dnia cyklu już ósmy dzień ze mnie kapie (tak,że w sumie to by się może na jedną podpaskę nazbierało) i do moich "powodziowych zalewów okresowych" to w ogóle nie podobne....ale nie wiem w takim razie jak mam to zakwalifikować, więc orientacyjnie przyjęłam,że @ zaczęła mi się dwa dni temu...Mrowkaa witaj i powodzenia. Gdzie Cię wpisać do poczekalni, czy na listę staraczek? Jeżeli na listę, to podaj termin spodziewanej @.
Najbardziej marzy mi się grudniowy szkrabek ale jakoś nie wierzę by udało mi się zajść już za 3miesiaceKamilove, przepraszam jakoś tak się zafiksowałam na Twoim testowaniu w czwartek, że faktycznie nie doszła do mnie ta informacja :/
Październik to też super miesiąc no i odpada męka 9. miesiąca w sierpniu :*