reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mrowkaa witaj i powodzenia. Gdzie Cię wpisać do poczekalni, czy na listę staraczek? Jeżeli na listę, to podaj termin spodziewanej @.
Poproszę mnie wpisać do staraczek...a co do terminu @....to Bóg tylko wie,kiedy małpa raczy mnie odwiedzić - ale orientacyjnie ok 22.01.15. Wszystko się u mnie pochrzaniło do tego stopnia,że nie potrafię nawet określić pierwszego dnia cyklu:confused2: już ósmy dzień ze mnie kapie (tak,że w sumie to by się może na jedną podpaskę nazbierało) i do moich "powodziowych zalewów okresowych" to w ogóle nie podobne....ale nie wiem w takim razie jak mam to zakwalifikować, więc orientacyjnie przyjęłam,że @ zaczęła mi się dwa dni temu...

Hej,
My juz w drodze do rodziny. Ostatnie dni to sajgon ;) gotowanie, zakupy, pakowanie prezentów itd. Teraz sobie wygodnie siedzę w samochodzie, Hania śpi wiec pełen relax :)
Kamilove, Aschlee, jak Wasze córeczki się czują??

Annie - miło, że pytasz dziekuję :) moja młoda już lepiej. Katar i kaszel pozostał, ale temperatura powoli odpuszcza i humorek szkrabowi wrócił;);) więc na nowo zaczyna podbijać świat :D
A że matak chora i ledwo z łóżka się ściąga to korzysta podwójnie :)

Miłego świętowania z rodzinką :*

Kamilove, no to się cieszę, że Mała wraca do zdrowia :) będzie miała energię na otwieranie prezentów ;) Obyś i Ty się wybierała! No i trzymam mooooooooocno kciuki za 25. :D jak się uda to będziesz mieć Wrześniaczka, jak moja Hanula :) a jaki i mnie się udało to razem będziemy latem kląć na czym świat stoi, bo końcówka ciąży w upale jest tragiczna :p ale i tak i Tobie i sobie, i wszytkim tu obecnym, tego życzę :)

Annie - chyba przegapiłaś jak rano pisałam, że wczoraj już przylazł okres :( ale może będę miała październikowego maluszka o ile jeszcze będziemy się starać :)

Kamilove, przepraszam :( jakoś tak się zafiksowałam na Twoim testowaniu w czwartek, że faktycznie nie doszła do mnie ta informacja :/
Październik to też super miesiąc :) no i odpada męka 9. miesiąca w sierpniu :*

reklama
Do góry