reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Chyba przedwcześnie pochwaliłam brak temperatury :( młoda ma 39.3
Zastanawiam się czy raz jeszcze do lekarza z nią nie jechać :what: z drugiej strony może to przesilenie choróbska bo widać, że humor dziecko odzyskało i bawic też chętnie się bawi :rolleyes::rolleyes:

reklama
Moja tez ma 39.5 mam nadzieje ze szybko to przejdzie.Kaszel ma taki jakby pluca miala wypluc az sie dusi czasami...bylam u lekrza jak pojawia sie wymioty lub biegunka natychmiast do szpitala.

Ja wchodze teraz bo nie wiem jak bedzie pozniej z czasem

attachment.php
attachment.php

Pada śnieg, suną sanki,
jest renifer i bałwanki.
Śnieżki z nieba spadają,
życzenia zdrowych świąt składają.
Niech te święta będą wyjątkowe,
a prezenty odlotowe.

Wszystkim zycze zdrowych, spokojnych Swiat w milej rodzinnej atmosferze.Staraczkom zycze dwoch pieknych kresek na testach i nudnych 9 miesiecy, naszym ciezaroweczkom by maluszki pieknie rosly i bezproblemowych porodow a tym ktore maja juz Skarby przy sobie by zdrowo i pieknie rosly:tak:

Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja tak b szybko bo w pracy urwanie głowy. Ale mam problem i tak się zastanawiam czy możecie mi pomóc; )
Pisałam już kiedyś ze ostatni mój cykl trwał 47dni. No i od tego czasu mam takie plamienia. To nie był normalny cykl więc i plamienia mnie za bardzo nie zdziwily. No ale to ciągle trwa.. i to jeszcze teraz jak do lekarza najwcześniej to w pon albo po Nowym Roku... :/

Dziewczyny ja tak b szybko bo w pracy urwanie głowy. Ale mam problem i tak się zastanawiam czy możecie mi pomóc; )
Pisałam już kiedyś ze ostatni mój cykl trwał 47dni. No i od tego czasu mam takie plamienia. To nie był normalny cykl więc i plamienia mnie za bardzo nie zdziwily. No ale to ciągle trwa.. i to jeszcze teraz jak do lekarza najwcześniej to w pon albo po Nowym Roku... :/
Dla mnie to wygląda na problemy z progesteronem :>
Miałaś badany?

Kamilove szkoda że się nie udało z 2 kreseczkami na święta :-(

Enej
ja też miałam plamienia zwykle przed @ około tygodnia ale progesteron miałam w porządku i do tej pory żaden lekarz nie wie co to. Póki co po poronieniu, odpukać, nie wróciły.

AnnieTess ja bym bardzo chciała wrześniaka, nawet sierpniowy upał nie byłby mi straszny - we wrześniu mam rocznicę ślubu i byłby to wspaniały prezent dla nas. Ale niestety u mnie się nie zanosi, ovu ani widu ani słychu a to już 16 dzień cyklu dzisiaj:confused:

Do tego wróciłam właśnie z wigilii firmowej i coś mi strasznie jeździ w brzuchu, chyba mnie trochę podtruli w tym lokalu co byliśmy. Mam nadzieję że nie spędzę wieczoru na kibelku bo mieliśmy dzisiaj wyruszyć w drogę do rodziny:wściekła/y:

Gdybym się nie pojawiła w najbliższym czasie, to już teraz życzę wszystkim obecnym tu staraczkom
Wesołych, Spokojnych Świąt i dużo prezentów pod choinką oraz żeby wszystkim nam spełniły się marzenia o dwóch kreseczkach i wspaniałych pociechach!

Już niedługo święta… rodzinny i pełen
ciepła to czas, Niech urzeknie Was choinki
cudny blask, Kolędujcie ile tchu w piersi,
Niech sąsiedzi wiedzą, że jesteście najgłośniejsi!
Dzisiaj w Betlejem wesołą nowinę ogłoszono:
Dzieciątko Jezus na świecie się pojawiło
i wiele ludzkich serc tym odmieniło!

Hejo :)

Skaba jak ja Ci zdazdroszczę!! Tak bym chciałą zobaczyć Kraków i Zakopane w Święta..:) Szczęściaro:D
enej a ja tym razem próbowałam rodzinę namówić na Wrocław, bo jestem w nim zakochana:-) w Krakowie mieszkałam 7 lat to mi trochę spowszedniał

Czesc Kobietki ja tylko na chwilke bo w pracy @ dalej brak dzis doszly mega ilosci kemowego sluzu
trzymam kciuki za testowanko:-)

Mrowkaa witaj!!:-)

Milka byłam na stronce - cudne bransoletki!! już sobie od męża zażyczyłam na specjalną okazję ;-)(oby ta specjalna okazja nadeszła jak najszybciej!)

A ja bym najbardziej chciała lutowego Wodnika :) czyli produkcja w maju :) ale jednak mam nadzieję, że się uda szybciej ;)

mnie się też Wodnik marzy, nawet z J rozmawialiśmy, że może by tak przerwa w starankach, bo u mnie cała rodzinka albo z sierpnia, albo z lutego, a skoro na sierpień się nie udało to może luty... ojj gdyby to się tak dało wycelować:-)

dziewczyny duużżżoooo zdrówka dla dzieciaczków i dla Was!!! oby szybciutko wszelkie dolegliwości przeszły!!

reklama
A ja bym bardzo chciała Bożo Narodzeniowy prezent ;)
Ale raczej ciężkie do zrobienia to marzenie :p zadowolę się też każdym innym terminem :) w końcu każdy czas jest dobry na świętowania :D

Do góry