reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Chyba przedwcześnie pochwaliłam brak temperatury :( młoda ma 39.3
Zastanawiam się czy raz jeszcze do lekarza z nią nie jechać :what: z drugiej strony może to przesilenie choróbska bo widać, że humor dziecko odzyskało i bawic też chętnie się bawi :rolleyes::rolleyes:

reklama
Moja tez ma 39.5 mam nadzieje ze szybko to przejdzie.Kaszel ma taki jakby pluca miala wypluc az sie dusi czasami...bylam u lekrza jak pojawia sie wymioty lub biegunka natychmiast do szpitala.

Ja wchodze teraz bo nie wiem jak bedzie pozniej z czasem

attachment.php
attachment.php

Pada śnieg, suną sanki,
jest renifer i bałwanki.
Śnieżki z nieba spadają,
życzenia zdrowych świąt składają.
Niech te święta będą wyjątkowe,
a prezenty odlotowe.

Wszystkim zycze zdrowych, spokojnych Swiat w milej rodzinnej atmosferze.Staraczkom zycze dwoch pieknych kresek na testach i nudnych 9 miesiecy, naszym ciezaroweczkom by maluszki pieknie rosly i bezproblemowych porodow a tym ktore maja juz Skarby przy sobie by zdrowo i pieknie rosly:tak:

Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja tak b szybko bo w pracy urwanie głowy. Ale mam problem i tak się zastanawiam czy możecie mi pomóc; )
Pisałam już kiedyś ze ostatni mój cykl trwał 47dni. No i od tego czasu mam takie plamienia. To nie był normalny cykl więc i plamienia mnie za bardzo nie zdziwily. No ale to ciągle trwa.. i to jeszcze teraz jak do lekarza najwcześniej to w pon albo po Nowym Roku... :/

Dziewczyny ja tak b szybko bo w pracy urwanie głowy. Ale mam problem i tak się zastanawiam czy możecie mi pomóc; )
Pisałam już kiedyś ze ostatni mój cykl trwał 47dni. No i od tego czasu mam takie plamienia. To nie był normalny cykl więc i plamienia mnie za bardzo nie zdziwily. No ale to ciągle trwa.. i to jeszcze teraz jak do lekarza najwcześniej to w pon albo po Nowym Roku... :/
Dla mnie to wygląda na problemy z progesteronem :>
Miałaś badany?

Kamilove szkoda że się nie udało z 2 kreseczkami na święta :-(

Enej
ja też miałam plamienia zwykle przed @ około tygodnia ale progesteron miałam w porządku i do tej pory żaden lekarz nie wie co to. Póki co po poronieniu, odpukać, nie wróciły.

AnnieTess ja bym bardzo chciała wrześniaka, nawet sierpniowy upał nie byłby mi straszny - we wrześniu mam rocznicę ślubu i byłby to wspaniały prezent dla nas. Ale niestety u mnie się nie zanosi, ovu ani widu ani słychu a to już 16 dzień cyklu dzisiaj:confused:

Do tego wróciłam właśnie z wigilii firmowej i coś mi strasznie jeździ w brzuchu, chyba mnie trochę podtruli w tym lokalu co byliśmy. Mam nadzieję że nie spędzę wieczoru na kibelku bo mieliśmy dzisiaj wyruszyć w drogę do rodziny:wściekła/y:

Gdybym się nie pojawiła w najbliższym czasie, to już teraz życzę wszystkim obecnym tu staraczkom
Wesołych, Spokojnych Świąt i dużo prezentów pod choinką oraz żeby wszystkim nam spełniły się marzenia o dwóch kreseczkach i wspaniałych pociechach!

Już niedługo święta… rodzinny i pełen
ciepła to czas, Niech urzeknie Was choinki
cudny blask, Kolędujcie ile tchu w piersi,
Niech sąsiedzi wiedzą, że jesteście najgłośniejsi!
Dzisiaj w Betlejem wesołą nowinę ogłoszono:
Dzieciątko Jezus na świecie się pojawiło
i wiele ludzkich serc tym odmieniło!

Hejo :)

Skaba jak ja Ci zdazdroszczę!! Tak bym chciałą zobaczyć Kraków i Zakopane w Święta..:) Szczęściaro:D
enej a ja tym razem próbowałam rodzinę namówić na Wrocław, bo jestem w nim zakochana:-) w Krakowie mieszkałam 7 lat to mi trochę spowszedniał

Czesc Kobietki ja tylko na chwilke bo w pracy @ dalej brak dzis doszly mega ilosci kemowego sluzu
trzymam kciuki za testowanko:-)

Mrowkaa witaj!!:-)

Milka byłam na stronce - cudne bransoletki!! już sobie od męża zażyczyłam na specjalną okazję ;-)(oby ta specjalna okazja nadeszła jak najszybciej!)

A ja bym najbardziej chciała lutowego Wodnika :) czyli produkcja w maju :) ale jednak mam nadzieję, że się uda szybciej ;)

mnie się też Wodnik marzy, nawet z J rozmawialiśmy, że może by tak przerwa w starankach, bo u mnie cała rodzinka albo z sierpnia, albo z lutego, a skoro na sierpień się nie udało to może luty... ojj gdyby to się tak dało wycelować:-)

dziewczyny duużżżoooo zdrówka dla dzieciaczków i dla Was!!! oby szybciutko wszelkie dolegliwości przeszły!!

reklama
A ja bym bardzo chciała Bożo Narodzeniowy prezent ;)
Ale raczej ciężkie do zrobienia to marzenie :p zadowolę się też każdym innym terminem :) w końcu każdy czas jest dobry na świętowania :D

Do góry