reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove, zdrowia dla Małej! Biedactwo...
Nie podoba mi się jak lekarz komentuje czy słusznie czy nie słusznie się z dzieckiem przychodzi...
Mi też się nie podoba :banghead::banghead:
Jeszcze się mnie głupio pytał skąd wiedziałam, że młoda ma taką temperaturę :mad::mad: no kur... tak na oko strzeliłam :confused:
Przecież nie mam co robić to się pokręcę po przychodni... Brak słów naprawdę.

Witam dziewczyny i przepraszam, że się nie odzywałam. Za dużo pracy, sprzątanie, zakupy, a jutro zaczynam pieczenie, smażenie, gotowanie i co roku zastanawiam się po co tyle wszystkiego.
Widzę, że się rozkręciło na naszym wątku, super. Mam nadzieję, że po nowym roku będzie nas coraz więcej.

Kamilove zdrówka dla małej. Ci lekarze mają czasem okropne podejście do tematu. Tez coś na ten temat wiem z moim synkiem ;/
Dzisiaj małe przygotowania tzn pieklismy maślane ciasteczka i piernik ;) później dekorowalismy ;)
A tak to jakoś dni mi lecą i nie czuje tej atmosfery świat. Jako dziecko wszystko tak cieszyło i nie można się było doczekać a teraz... hmm

Miłego wieczoru wam życzę ;)

Hejo :)

Skaba jak ja Ci zdazdroszczę!! Tak bym chciałą zobaczyć Kraków i Zakopane w Święta..:) Szczęściaro:D

Kamilove mam nadzieję że z mała już wszytsko dobrze:) A lekarzowi powiedz, że takich jak on to powinno się wrzucać do rowu.. No dramat.. Ja bym mu nagadała:)

Anulka masz racje, jako dzieci zupełnie inaczej to odczuwaliśmy. Ale to dlatego że nie było tylu obowiązków. Czekało się na prezenty-niespodzianki. A teraz to żadnych niespodzianek niema.. No i jak słyszę :" Napisałaś już list do Aniołka?" to mnie szlag trafia.. Z niespodzianki bym się cieszyła, bo ktoś kupiłby prezent od serca, pomyślałby nad nim, pochodził posuzkał. a tak to bez sensu. Żadnego wkładu, tylko gotówka na lade i z czapy..

LadyAgnes a ty jak sięczujesz? Mam nadzieję że już wszystko przeszło i organizm Twój wraca do normy:)

A tym maltretuję męża bo on też jakoś tak mało śiąteczny:
https://www.youtube.com/watch?v=-6oiuzMX04Q

No i byłam u spowiedzi dzisiaj:) No z rana normalnie :) Jak ja nie lubie rano wstawać:)
Najgorzej, że tak z rana to Ci księża mają jakieś natchnienie do kazań. Jak już wejdziesz do konfesjonału to wyjść nie można.:rofl2: JAk przed ślubem byliśmy to tak mówie księdzu:ble ble ble, ble ble ble. Teściowie mnie denerwują.
K: a blisko mieszkacie?
J: no jakieś 20km odległości
K: a możecie się gdzięs dalej wyprowadizć?
J: jak nas będzie stać to może się wybudujemy w odległości 30km od teściów.
K: No i 30km to w miare rozsądna odległość:) Jak Was przez dwa lata nie będzie stać to przyjdz ja coś wymyśle. Teściów nie mam ale siostra ma. I Rozumiem Cię. Jakoś to dziecko załatwimy:D Teściowe są najgorsze, a jak teściu jest jeszcze paskuda to już wogóle masz przegwizdane:) ale coś pomyślimy:)
J: (moja szczęka rozwaliła drewno w konesjonale) OK, ojcze. Jakby co to wpadnę:)
K: no, no, tylko nei za późno. Bo my tu ruch mamy.:) A teraz idz dziecko..

Spoko, żałuję tylko że sobie imienia nei zapiałam:) Spoko ksiądz. Ja tu nastawiona na opr że sięczepiam i że to rodzice, a on całkiem normalnie do tematu podszedł:) :tak:

Nakupowałam bombek:) a choinki nie;) No to wieszam gdzie popadnie :) nie ma czaus iść po choinke, bo do świąt pracuje po 13h, więc wpadłam na genialny pomysła i wieszam gdzie popadnie :D A CO?! zabroni mi ktoś;) przynajmniej będzie się z czego pośmiać:p
Nasze pierwsze święta:)

Życzę zdrowia psychicznego zwłaszcza przed i w trakcie świąt:D
Idę do endo :D:D

A ja się znowu rozpisałam.. Powiedzcie mi jakbym przesadziła :)

I mnie choróbsko zmogło :-(
Nie mam siły nawet z łóżka wyjść, zresztą podobnie jak młoda. A obiad muszę zrobić i śniadanie też... Jak to niefajnie jak człowiek nie ma skąd pomocy dostać :cool:

Enej - no to kciukasy za wizytę u endo. I fajnie, że wam się taki sopoko ksiądz trafił:tak:
Ja nie mam takiego szczęścia, dlatego nie chodzę. Życie bez ślubu i z nieślubnym dzieckiem to grzech, a ja narazie nie mam zamiaru tego stanu zmieniać więc nie chcę być hipokrytką.

Miłego dnia!

Czesc Kobietki ja tylko na chwilke bo w pracy @ dalej brak dzis doszly mega ilosci kemowego sluzu

Kamilove kochana zdrowiej szybciutko bidulko.

Enej kciuki za wizyte
Milego dnia kobietki

reklama
Adchlee to trzymam kciuki. Kiedy robisz test?
Kamilove no to dupa. Nasz ksiądz ma do takich sprawa zdrowe podejście.

Werdykt: Hashimoto. A myślałam że bez tego się obejdzie. Zwiększenie dawki do 75.
Dziękuję.

Do góry