Hejo
Skaba jak ja Ci zdazdroszczę!! Tak bym chciałą zobaczyć Kraków i Zakopane w Święta..
Szczęściaro
Kamilove mam nadzieję że z mała już wszytsko dobrze
A lekarzowi powiedz, że takich jak on to powinno się wrzucać do rowu.. No dramat.. Ja bym mu nagadała
Anulka masz racje, jako dzieci zupełnie inaczej to odczuwaliśmy. Ale to dlatego że nie było tylu obowiązków. Czekało się na prezenty-niespodzianki. A teraz to żadnych niespodzianek niema.. No i jak słyszę :" Napisałaś już list do Aniołka?" to mnie szlag trafia.. Z niespodzianki bym się cieszyła, bo ktoś kupiłby prezent od serca, pomyślałby nad nim, pochodził posuzkał. a tak to bez sensu. Żadnego wkładu, tylko gotówka na lade i z czapy..
LadyAgnes a ty jak sięczujesz? Mam nadzieję że już wszystko przeszło i organizm Twój wraca do normy
A tym maltretuję męża bo on też jakoś tak mało śiąteczny:
https://www.youtube.com/watch?v=-6oiuzMX04Q
No i byłam u spowiedzi dzisiaj
No z rana normalnie
Jak ja nie lubie rano wstawać
Najgorzej, że tak z rana to Ci księża mają jakieś natchnienie do kazań. Jak już wejdziesz do konfesjonału to wyjść nie można.
JAk przed ślubem byliśmy to tak mówie księdzu:ble ble ble, ble ble ble. Teściowie mnie denerwują.
K: a blisko mieszkacie?
J: no jakieś 20km odległości
K: a możecie się gdzięs dalej wyprowadizć?
J: jak nas będzie stać to może się wybudujemy w odległości 30km od teściów.
K: No i 30km to w miare rozsądna odległość
Jak Was przez dwa lata nie będzie stać to przyjdz ja coś wymyśle. Teściów nie mam ale siostra ma. I Rozumiem Cię. Jakoś to dziecko załatwimy
Teściowe są najgorsze, a jak teściu jest jeszcze paskuda to już wogóle masz przegwizdane
ale coś pomyślimy
J: (moja szczęka rozwaliła drewno w konesjonale) OK, ojcze. Jakby co to wpadnę
K: no, no, tylko nei za późno. Bo my tu ruch mamy.
A teraz idz dziecko..
Spoko, żałuję tylko że sobie imienia nei zapiałam
Spoko ksiądz. Ja tu nastawiona na opr że sięczepiam i że to rodzice, a on całkiem normalnie do tematu podszedł
Nakupowałam bombek
a choinki nie
No to wieszam gdzie popadnie
nie ma czaus iść po choinke, bo do świąt pracuje po 13h, więc wpadłam na genialny pomysła i wieszam gdzie popadnie
A CO?! zabroni mi ktoś
przynajmniej będzie się z czego pośmiać
Nasze pierwsze święta
Życzę zdrowia psychicznego zwłaszcza przed i w trakcie świąt
Idę do endo
A ja się znowu rozpisałam.. Powiedzcie mi jakbym przesadziła