reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

My z R posprzątaliśmy dzisiaj, ubraliśmy choinkę i przystroiliśmy nasze mieszkanko. Teraz czuć już świąteczną atmosferę :-)
Rano dostałam od mężusia prezenty urodzinowe, które bardzo przypadły mi do gustu :-D

AnnieTess daj znać jak się czujesz i co się stało

Anulka ja właśnie miałam iść do sklepu po łańcuch na choinkę, ale jak usłyszałam, że wszędzie tłumy to dałam sobie spokój. Mam jeden łańcuch i wystarczy.
Fajnie ci wypadają dni płodne, możesz poszaleć w Sylwestra :tak: ja tak miałam w zeszłym roku i specjalnie nigdzie nie poszliśmy z R tylko zostaliśmy sami w domku, romantyczny nastrój itp. Nam się wtedy nie udało, ale Tobie życzę powodzenia!

Ja w czwartek i piątek miałam dziwne plamienia, moja gin mówi że może owulacja, ale nic nie wskazuje mi na to - temperatura cały czas na tym samym poziomie, śluzu praktycznie brak. Mój organizm głupieje po poronieniu chyba jeszcze nie wróciło wszystko do normy :-(

reklama
Milka, Lady Agnes dzięki :) Lekarz mnie rozbroił ;) Powiedział, że on nie wie dlaczego i co mnie boli: "z tej strony brzucha są tylko kiszki i jajnik" stwierdził i zalecił zażywanie Nospy. Zobaczę co dalej bo ból jest non-stop...ale nie mam żadnych innych objawów. Jak nie przejdzie to pójdę do innego lekarza.

LadyAgnes, oby szybko Twój organizm wrócił do równowagi :*

My dziś mieliśmy marszrutę po sklepach i udało się nam kupić już wszystko poza jednym prezentem. Nawet nie było dramatu z ilością ludzi w sklepach za to na parkingach istna wojna.
Hani śliczną sukienkę na Wigilię kupiliśmy z Zarze :) Taka będzie słodka w niej <3 Zaczynam się już cieszyć na święta, oby tylko ten ból przeszedł...

Witam się i ja wieczornie:)
No zalatana byłam ostatnio, że ŁĄŁ:D

Ale jestem:)

Lady Agnes no to ja Ci kochana współczuje. .Serio. Ja mam WZJG i przy tym boli mnie bez przerwy i trzeba uważać co sięje..

No właśnie!! Wiecie jaki mnie dramat spotkał??!! No przeboleć tego nie mogę.. PRzez to pieprzone WZJG muszę sobie sama wigilię naszykować, objadać się nie moge.. Święta w tym roku będą do bani.. Ja UWIELBIAM się obiajdać w święta :rofl2: A tu dupa blada w tym roku. Za to gotować NIENAWIDZĘ. A znowu mnie w tym roku choróbsko do tego zmusiło.. No Szlag i kaszana..:angry::crazy:

Kurcze a ja w tym roku to nawet choinki mieć nie będę.. Ten mój książe to bardziej swoimi samochodami zainteresowany niż tym że będą święta i że trzeba by było coś z domem zrobić.. No dramat normalnie.. I jakoś ta ksmutno..

Enej u mnie tez jakos nie czuje atmosfery swiat ale mam nadzieje ze sie to zmieni.

Kochana a Ty cos bierzesz na WZJG?

Milka WZJG to wrzodziejace zapalenie jelita grubego
Czasem tez sie uzywa okreslenia CU z lacinskiego colitis ulcerosa

Ostatnia edycja:
A u mnie młoda chora :-(
Cały dzień temp w okolicy 40st dochodziła do 41, szczekający kaszel, chrypa i bolące gardło :eek: nic nie pomagało. Pojechaliśmy po pracy Ł do ambolatorium dyżurującego, a lekarz nas z****..., że panikujemi i dzieciak tylko przeziębiony. Tak się wkur...
Zalecił psikać gardło unibenem, podawać wapno, lipomal, syropek prawoślazowy 3xdziennie i dostaliśmy też leki na wyciszenie małej - syrop Polfergan. Też podawać 3x na dzień. 80 dyszek praktycznie prysło z portfela :banghead::banghead: no ale taki urok chorujących szkrabów. Oby tylko wszystko pomogło i nie przemieniło się to przeziębienie w zapalenie oskrzeli :(

Co do świąt to teraz jakoś też już nie czuję tej atmosfery. Jeszcze w tym msc wieczne kłótnie z Tż :mad: brak jakiejkolwiek pomocy i wieczne pretensje... Dzięki temu wszystkiemu mam ochotę zabrać Jagusię i uwolnić się z tego związku raz na zawsze, a z drugiej strony... Właśnie... Dlaczego zawsze musi być ta druga strona?:cool:
Bez niej wszystko byłoby łatwiejsze ;)

Już was nie zanudzam, daję młodej leki i idę lulu. Dobranoc :*

reklama
Witam się po bardzo zabieganym dniu :-) u mnie też jakoś o atmosferę świąt trudno, ale zawzięłam się - ubrałam choinkę, zrobiłam dekoracje, a dziś jedziemy z całą rodzinką (z moją siostrą i rodzicami) do Krakowa. Taką mamy rodzinną tradycję, że przed świętami jeździmy na rynek i na placki po węgiersku :-) A w tym roku mam potworną chcicę na owoce w czekoladzie:-) W końcu trzeba te święta jakoś do siebie ściągnąć!!

kamilovezdrówka dla córci!!! trzymam kciuki, żeby się szybciutko wykaraskała! a co do tż - dzięki Bogu, że jest ta druga strona, bo pewnie bym już dawno walizki spakowała.. ojj czasem łatwo nie jest, ale jak mawiał mój ulubiony bibliotekarz: "Najdłuższa żmija przemija" :-) oby już się na tą lepszą stronę przewróciło i obyście się czule, długo i owocnie godzili!!!
ladyagnes dla ciebie również - zdrówka!!
milka czy ja też mogę prosić o link?

Ostatnia edycja:
Do góry