reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

My z R posprzątaliśmy dzisiaj, ubraliśmy choinkę i przystroiliśmy nasze mieszkanko. Teraz czuć już świąteczną atmosferę :-)
Rano dostałam od mężusia prezenty urodzinowe, które bardzo przypadły mi do gustu :-D

AnnieTess daj znać jak się czujesz i co się stało

Anulka ja właśnie miałam iść do sklepu po łańcuch na choinkę, ale jak usłyszałam, że wszędzie tłumy to dałam sobie spokój. Mam jeden łańcuch i wystarczy.
Fajnie ci wypadają dni płodne, możesz poszaleć w Sylwestra :tak: ja tak miałam w zeszłym roku i specjalnie nigdzie nie poszliśmy z R tylko zostaliśmy sami w domku, romantyczny nastrój itp. Nam się wtedy nie udało, ale Tobie życzę powodzenia!

Ja w czwartek i piątek miałam dziwne plamienia, moja gin mówi że może owulacja, ale nic nie wskazuje mi na to - temperatura cały czas na tym samym poziomie, śluzu praktycznie brak. Mój organizm głupieje po poronieniu chyba jeszcze nie wróciło wszystko do normy :-(

reklama
Milka, Lady Agnes dzięki :) Lekarz mnie rozbroił ;) Powiedział, że on nie wie dlaczego i co mnie boli: "z tej strony brzucha są tylko kiszki i jajnik" stwierdził i zalecił zażywanie Nospy. Zobaczę co dalej bo ból jest non-stop...ale nie mam żadnych innych objawów. Jak nie przejdzie to pójdę do innego lekarza.

LadyAgnes, oby szybko Twój organizm wrócił do równowagi :*

My dziś mieliśmy marszrutę po sklepach i udało się nam kupić już wszystko poza jednym prezentem. Nawet nie było dramatu z ilością ludzi w sklepach za to na parkingach istna wojna.
Hani śliczną sukienkę na Wigilię kupiliśmy z Zarze :) Taka będzie słodka w niej <3 Zaczynam się już cieszyć na święta, oby tylko ten ból przeszedł...

Witam się i ja wieczornie:)
No zalatana byłam ostatnio, że ŁĄŁ:D

Ale jestem:)

Lady Agnes no to ja Ci kochana współczuje. .Serio. Ja mam WZJG i przy tym boli mnie bez przerwy i trzeba uważać co sięje..

No właśnie!! Wiecie jaki mnie dramat spotkał??!! No przeboleć tego nie mogę.. PRzez to pieprzone WZJG muszę sobie sama wigilię naszykować, objadać się nie moge.. Święta w tym roku będą do bani.. Ja UWIELBIAM się obiajdać w święta :rofl2: A tu dupa blada w tym roku. Za to gotować NIENAWIDZĘ. A znowu mnie w tym roku choróbsko do tego zmusiło.. No Szlag i kaszana..:angry::crazy:

Kurcze a ja w tym roku to nawet choinki mieć nie będę.. Ten mój książe to bardziej swoimi samochodami zainteresowany niż tym że będą święta i że trzeba by było coś z domem zrobić.. No dramat normalnie.. I jakoś ta ksmutno..

Enej u mnie tez jakos nie czuje atmosfery swiat ale mam nadzieje ze sie to zmieni.

Kochana a Ty cos bierzesz na WZJG?

Milka WZJG to wrzodziejace zapalenie jelita grubego
Czasem tez sie uzywa okreslenia CU z lacinskiego colitis ulcerosa

Ostatnia edycja:
A u mnie młoda chora :-(
Cały dzień temp w okolicy 40st dochodziła do 41, szczekający kaszel, chrypa i bolące gardło :eek: nic nie pomagało. Pojechaliśmy po pracy Ł do ambolatorium dyżurującego, a lekarz nas z****..., że panikujemi i dzieciak tylko przeziębiony. Tak się wkur...
Zalecił psikać gardło unibenem, podawać wapno, lipomal, syropek prawoślazowy 3xdziennie i dostaliśmy też leki na wyciszenie małej - syrop Polfergan. Też podawać 3x na dzień. 80 dyszek praktycznie prysło z portfela :banghead::banghead: no ale taki urok chorujących szkrabów. Oby tylko wszystko pomogło i nie przemieniło się to przeziębienie w zapalenie oskrzeli :(

Co do świąt to teraz jakoś też już nie czuję tej atmosfery. Jeszcze w tym msc wieczne kłótnie z Tż :mad: brak jakiejkolwiek pomocy i wieczne pretensje... Dzięki temu wszystkiemu mam ochotę zabrać Jagusię i uwolnić się z tego związku raz na zawsze, a z drugiej strony... Właśnie... Dlaczego zawsze musi być ta druga strona?:cool:
Bez niej wszystko byłoby łatwiejsze ;)

Już was nie zanudzam, daję młodej leki i idę lulu. Dobranoc :*

reklama
Witam się po bardzo zabieganym dniu :-) u mnie też jakoś o atmosferę świąt trudno, ale zawzięłam się - ubrałam choinkę, zrobiłam dekoracje, a dziś jedziemy z całą rodzinką (z moją siostrą i rodzicami) do Krakowa. Taką mamy rodzinną tradycję, że przed świętami jeździmy na rynek i na placki po węgiersku :-) A w tym roku mam potworną chcicę na owoce w czekoladzie:-) W końcu trzeba te święta jakoś do siebie ściągnąć!!

kamilovezdrówka dla córci!!! trzymam kciuki, żeby się szybciutko wykaraskała! a co do tż - dzięki Bogu, że jest ta druga strona, bo pewnie bym już dawno walizki spakowała.. ojj czasem łatwo nie jest, ale jak mawiał mój ulubiony bibliotekarz: "Najdłuższa żmija przemija" :-) oby już się na tą lepszą stronę przewróciło i obyście się czule, długo i owocnie godzili!!!
ladyagnes dla ciebie również - zdrówka!!
milka czy ja też mogę prosić o link?

Ostatnia edycja:
Do góry