reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Milka ja nie załapałam o co chodzi z tą "koncepcją"?
LadyAgnes masz bardzo ładne wyniki. Trochę się zastanawiam dlaczego akurat najlepiej koło 1-1.5. Mój endo mówi ze 2-2,5 dla kobiet młodych. Do 30 roku życia to dobry wynik i niema co szaleć niepotrzebnie.

LadyAgnes inofolic nie jest za pyszny. W sumie bardziej bez jakiegoś smaku czy coś. Trochę jakby się trawę gryzło. A o skuteczności nie mogę jeszcze nic powiedzieć; )

reklama
Milka ja nie załapałam o co chodzi z tą "koncepcją"?
LadyAgnes masz bardzo ładne wyniki. Trochę się zastanawiam dlaczego akurat najlepiej koło 1-1.5. Mój endo mówi ze 2-2,5 dla kobiet młodych. Do 30 roku życia to dobry wynik i niema co szaleć niepotrzebnie.

LadyAgnes inofolic nie jest za pyszny. W sumie bardziej bez jakiegoś smaku czy coś. Trochę jakby się trawę gryzło. A o skuteczności nie mogę jeszcze nic powiedzieć; )

no w sensie koncepcja-zaciążenie :D antykoncepcja - antyzaciazenie :-D

Lady <3 Dziekuje za taka opinie! Ciesze sie, że bransoletka sie podoba, a kolczyki Swarovskiego wlasnie dobralam pod kolor bransoletki :) Niech się dobrze nosi! :* Najchętniej wrzucilabym ta opinie na facebook'a :D rzadko dostaje wlasnie info zwrotne bo wiekszosc to nieznajomi i moze sie zachwycaja ale w swoim gronie i ciezko mi jest jeszcze do tego dotrzec :) Super, ciesze sie ze wszystko dotarlo na czas i ze wszystko dobrze:)

A co do ciazy, to tez mi sie wydaje ze malo prawdopodobne by z takim wynikiem w ogole zajsc;) ale jednak bede miala spokojniejsza glowe jak dr odpisze:p
Ja zaszłam w ciążę miml bardzo wysokiego tsh, problemów z ft3 i ft4 i córeńka zdrowa. A tarczycy do tej pory nie udało mi się uregulować :(

Ja dziś padnięta jestem. Nic praktycznie nie robiłam, a czuję się jakby coś ze mnie energię wysysało :what:

Dobranoc :*

Ja też od stycznia z infolicem i liczę, że wtedy się uda ;)

Dzien dobry :)
Widzę, tu objawy bezsenności, powinny trafić na Wasze listy dolegliwości ;)
Niestety mój ból brzucha to nie implantacja tylko coś innego i zaraz jadę do lekarza zbadać co to :/ mega boli mnie dół brzucha z lewej strony :( w nocy spać nie mogłam... mam nadzieję, że to nie zapalenie jajnika :( ech...
Jeszcze dziś mam wizytę u endo. I masę zakupów i przygotowań do Świąt wiec ten ból jest mi niepotrzebny ;)

reklama
Cześć dziewczynki ja dzisiaj dzień bardzo pracowity ;) rano zakupy ,a ze chyba sporo osób wpadło na ten sam pomysł to wszędzie kolejki itd to zeszło a potem sprzątanie ;) teraz się zastanawiam co tu upiec na święta tzn robie plany ;)
Okres powoli się kończy a dni płodne mam w sylwestra hehe milutko spędzimy ostatni dzień w roku ;D w ogóle jakie macie plany? :)

Do góry