reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Milka ja nie załapałam o co chodzi z tą "koncepcją"?
LadyAgnes masz bardzo ładne wyniki. Trochę się zastanawiam dlaczego akurat najlepiej koło 1-1.5. Mój endo mówi ze 2-2,5 dla kobiet młodych. Do 30 roku życia to dobry wynik i niema co szaleć niepotrzebnie.

LadyAgnes inofolic nie jest za pyszny. W sumie bardziej bez jakiegoś smaku czy coś. Trochę jakby się trawę gryzło. A o skuteczności nie mogę jeszcze nic powiedzieć; )

reklama
Milka ja nie załapałam o co chodzi z tą "koncepcją"?
LadyAgnes masz bardzo ładne wyniki. Trochę się zastanawiam dlaczego akurat najlepiej koło 1-1.5. Mój endo mówi ze 2-2,5 dla kobiet młodych. Do 30 roku życia to dobry wynik i niema co szaleć niepotrzebnie.

LadyAgnes inofolic nie jest za pyszny. W sumie bardziej bez jakiegoś smaku czy coś. Trochę jakby się trawę gryzło. A o skuteczności nie mogę jeszcze nic powiedzieć; )

no w sensie koncepcja-zaciążenie :D antykoncepcja - antyzaciazenie :-D

Lady <3 Dziekuje za taka opinie! Ciesze sie, że bransoletka sie podoba, a kolczyki Swarovskiego wlasnie dobralam pod kolor bransoletki :) Niech się dobrze nosi! :* Najchętniej wrzucilabym ta opinie na facebook'a :D rzadko dostaje wlasnie info zwrotne bo wiekszosc to nieznajomi i moze sie zachwycaja ale w swoim gronie i ciezko mi jest jeszcze do tego dotrzec :) Super, ciesze sie ze wszystko dotarlo na czas i ze wszystko dobrze:)

A co do ciazy, to tez mi sie wydaje ze malo prawdopodobne by z takim wynikiem w ogole zajsc;) ale jednak bede miala spokojniejsza glowe jak dr odpisze:p
Ja zaszłam w ciążę miml bardzo wysokiego tsh, problemów z ft3 i ft4 i córeńka zdrowa. A tarczycy do tej pory nie udało mi się uregulować :(

Ja dziś padnięta jestem. Nic praktycznie nie robiłam, a czuję się jakby coś ze mnie energię wysysało :what:

Dobranoc :*

Ja też od stycznia z infolicem i liczę, że wtedy się uda ;)

Dzien dobry :)
Widzę, tu objawy bezsenności, powinny trafić na Wasze listy dolegliwości ;)
Niestety mój ból brzucha to nie implantacja tylko coś innego i zaraz jadę do lekarza zbadać co to :/ mega boli mnie dół brzucha z lewej strony :( w nocy spać nie mogłam... mam nadzieję, że to nie zapalenie jajnika :( ech...
Jeszcze dziś mam wizytę u endo. I masę zakupów i przygotowań do Świąt wiec ten ból jest mi niepotrzebny ;)

reklama
Cześć dziewczynki ja dzisiaj dzień bardzo pracowity ;) rano zakupy ,a ze chyba sporo osób wpadło na ten sam pomysł to wszędzie kolejki itd to zeszło a potem sprzątanie ;) teraz się zastanawiam co tu upiec na święta tzn robie plany ;)
Okres powoli się kończy a dni płodne mam w sylwestra hehe milutko spędzimy ostatni dzień w roku ;D w ogóle jakie macie plany? :)

Do góry