reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Lady <3 Dziekuje za taka opinie! Ciesze sie, że bransoletka sie podoba, a kolczyki Swarovskiego wlasnie dobralam pod kolor bransoletki :) Niech się dobrze nosi! :* Najchętniej wrzucilabym ta opinie na facebook'a :D rzadko dostaje wlasnie info zwrotne bo wiekszosc to nieznajomi i moze sie zachwycaja ale w swoim gronie i ciezko mi jest jeszcze do tego dotrzec :) Super, ciesze sie ze wszystko dotarlo na czas i ze wszystko dobrze:)

A co do ciazy, to tez mi sie wydaje ze malo prawdopodobne by z takim wynikiem w ogole zajsc;) ale jednak bede miala spokojniejsza glowe jak dr odpisze:p

reklama
No to wrzuć albo powiedz gdzie wrzucić to sama przekleję :)
Hehe, już 2 dni temu polubiłam Twój profil na Fb więc może moi znajomi też się skuszą na zakupy jak zobaczą twoje cuda :-)

LadyAgnes badania odebrałam iiiii. ...
tsh spadło z 7.41 do 4.99 w ciągu miesiąca; ) uhu! !
Prolaktyna i ft 4 mam wysoko ale mieści się w normie; )
Mam nadzieję że od stycznia będę już mogła działać a do tego czasu będę pić ten inofolic i może mi się jakoś okres wyreguluje; )

Trzymam kciuki za niespodziankę i dwie kreski na święta; )

hej hej!
ale dziś poszalałam:-) Wybrałam się wreszcie na zakupy - już nie pamiętam kiedy miałam czas, żeby tak na spokojnie pochodzić po sklepach, a dziś mąż w pracy, a dzieci pojechały z wizytą do swojej praprababci, więc wykorzystałam okazje:-) Udało mi się co nieco zakupić, a i troszkę się odstresowałam:-)

a co do testowanek, to ja też w święta, ale nie bardzo liczę, że się udało
i tyle na dziś, bo padam z nóg, a jutro pobudka o świcie, bo mam ambitne plany :-)

LadyAgnes badania odebrałam iiiii. ...
tsh spadło z 7.41 do 4.99 w ciągu miesiąca; ) uhu! !
Prolaktyna i ft 4 mam wysoko ale mieści się w normie; )
Mam nadzieję że od stycznia będę już mogła działać a do tego czasu będę pić ten inofolic i może mi się jakoś okres wyreguluje; )

Trzymam kciuki za niespodziankę i dwie kreski na święta; )

enej super, że wyniki tak się poprawiły! coś czuję, ze od stycznia będzie się działo na tym forum:-):-)

Dziewczyny patrzcie co dr odpisal

"Witam.
1. Przy takich stężeniach hormonow tarczycowych jest pełna szansa na koncepcję.
2. Proszę utrzymać leczenie Letroxem bez zmian a kontrolne TSH proszę wykonać po kolejnych 4 tygodniach.
3. Nie występują najmnejsze zagrozenia dla dziecka gdyż obwodowe (działające) hormony tarczycowe są w pełni prawidłowe -TSH jest tylko hormonem wskaźnikowym.
4. Uspokajam zatem z całej siły i czekam na kolejne informacje.
Pozdrawiam Grzegorz Gawryś"

Enej gratulacje !!!! Oby więcej takich dobrych nowin
Powiedz, czy ten inofolic rzeczywiście taki niedobry czy można przywyknąć? Bo ja mam zamiar kupić, wszyscy wkoło tak wychwalają jego działanie, ale nie chcę tracić kasy na darmo jeśli tego nie idzie wypić

Ja chyba wyniki mam ok -
tsh 2.46 (0,27-4,2)
ft3 5,28 (3,1-6,8)
ft4 19,57 (12-22)
więc chyba jest w porządku. TSH nie powala ale też nie ma tragedii, chociaż słyszałam że najlepiej zajść przy nie wyższym niż 1,5 do 2
Robiłam jeszcze przeciwciała na różyczkę, toxoplazmozę i CMV ale nie ogarniam tych wyników ;-) Nie wiem kiedy dodatni i ujemny to dobrze a kiedy źle:no:

Milka czyli jeśli dobrze zrozumiałam nie ma się czym stresować i trzeba być dobrej myśli. Jeśli będzie dzidzia to nic jej nie zagraża :)

Ostatnia edycja:
Enej gratulacje !!!! Oby więcej takich dobrych nowin
Powiedz, czy ten inofolic rzeczywiście taki niedobry czy można przywyknąć? Bo ja mam zamiar kupić, wszyscy wkoło tak wychwalają jego działanie, ale nie chcę tracić kasy na darmo jeśli tego nie idzie wypić

Ja chyba wyniki mam ok -
tsh 2.46 (0,27-4,2)
ft3 5,28 (3,1-6,8)
ft4 19,57 (12-22)
więc chyba jest w porządku. TSH nie powala ale też nie ma tragedii, chociaż słyszałam że najlepiej zajść przy nie wyższym niż 1,5 do 2
Robiłam jeszcze przeciwciała na różyczkę, toxoplazmozę i CMV ale nie ogarniam tych wyników ;-) Nie wiem kiedy dodatni i ujemny to dobrze a kiedy źle:no:

Wyniki super choc faktycznie mozna by bylo tsh zbic, najlepiej w okolicy 1, najlepiej miedzy 1-1,5 ale przy takim wyniku jak Twoj i tak bym nie widziala zadnych przeciwskazan:)

No to wrzuć albo powiedz gdzie wrzucić to sama przekleję :)
Hehe, już 2 dni temu polubiłam Twój profil na Fb więc może moi znajomi też się skuszą na zakupy jak zobaczą twoje cuda :-)

Mozesz to zrobic na stronie produktu ktory kupilas na samym dole, albo na fb wejsc na profil i tam wpisac posta, to sie wtedy w bocznej kolumnie wyswietli :) tylko o gratisie moze nie pisz bo z reguly ich nie robie :D z gory dziekuje :*

i tak, na to wychodzi ze na razie nic dzidzi nie grozi, ze wazniejsze jest ft3 i ft4 niz tsh samo w sobie...ale zobaczymy, na razie pasuje az mina dni plodne, i nast razem 5 razy w kalendarz spojrze zanim znowu zachce mi sie takich spontanicznych harcow:D

Ostatnia edycja:
reklama
Lady! Jestes niesamowita, bardzo dziekuje za opinie :)) jutro ja udostepnie by kazdy widzial :) Super, dziekuje Ci bardzo! :-D

Do góry