reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja ta kszybciutko:)

Heeeeloooł:)

czytam na bieżąco:) super inicjatywy się tu pojawiają ;) my chorym dzieciakom bąbki wysyłamy:)

a to jakby ktoś nie widział:

https://www.facebook.com/video.php?v=10152496993241147&fref=nf

Ale DUPCIA :D:D:D

Pobiegałabym za nimi :rofl2:

Ale cholera ani tak nie tańczę..
Ani w szpilkach nie chodzę ..

Czuję się mniej kobieca niż Ci trzej :D:D

Dziewczyny u nie też pada. Pijam ten inofloic.

Lady Agnes niestety taki mamy kraj co zrobiśz. Czytałam jakaś posełka jadła sałatkę na posiedzeniu a inny posełek wyzywał Kaczyńskiego od kurdupli:) I co każdy ma swój cyrk:)

A ja na djecie półpłynnej jestem:) Miksowana zupa smakuje jak kupa :D SIę mi zrymowało:)

A jak wasze staranka? Bo tak jakby nikt ostatnio nei testuje czy jak?

Ja ta kszybciutko:)

Heeeeloooł:)

czytam na bieżąco:) super inicjatywy się tu pojawiają ;) my chorym dzieciakom bąbki wysyłamy:)

a to jakby ktoś nie widział:

https://www.facebook.com/video.php?v=10152496993241147&fref=nf

Ale DUPCIA :D:D:D

Pobiegałabym za nimi :rofl2:

Ale cholera ani tak nie tańczę..
Ani w szpilkach nie chodzę ..

Czuję się mniej kobieca niż Ci trzej :D:D

Dziewczyny u nie też pada. Pijam ten inofloic.

Lady Agnes niestety taki mamy kraj co zrobiśz. Czytałam jakaś posełka jadła sałatkę na posiedzeniu a inny posełek wyzywał Kaczyńskiego od kurdupli:) I co każdy ma swój cyrk:)

A ja na djecie półpłynnej jestem:) Miksowana zupa smakuje jak kupa :D SIę mi zrymowało:)

A jak wasze staranka? Bo tak jakby nikt ostatnio nei testuje czy jak?

Ja będę testować 25.12 i chyba jestem pierwsza do testowanka, ale że starania byly raz to na cud nie liczę :p

Enej my wczoraj z mezem poszlalelismy i jakbym miesiac temu sie z tego cieszyla tak teraz sie boje :szok:

a co do zarcia na posiedzeniu i kurdupli to moj maz mi chyba z 10 razy to wczoraj pokazywal :-D

odpisali mi z top secret ze zamowienie anulowane! i ze przepraszaja za utrudnienia :angry: ale jak to? gdzie moja kasa w takimr azie?

I tu jest właśnie zagwozdka ;) W Wigilię będzie albo 13 albo 9 dni po owulacji (tak jak Wam pisałam nie jestem pewna, która data jest prawidłowa).
A od jakiś 2h boli mnie tak dziwnie brzuch, w okolicy jajnika. Może to implantacja? <3

Zaraz się będę zajadać indyjskim żarciem, które uwielbiam ;) Za późno na kolację ale co tam! :p

Ostatnia edycja:
I tu jest właśnie zagwozdka ;) W Wigilię będzie albo 13 albo 9 dni po owulacji (tak jak Wam pisałam nie jestem pewna, która data jest prawidłowa).
A od jakiś 2h boli mnie tak dziwnie brzuch, w okolicy jajnika. Może to implantacja? <3

Zaraz się będę zajadać indyjskim żarciem, które uwielbiam ;) Za późno na kolację ale co tam! :p

no to w opcji 13dpo moze byc juz na tescie cos widac :p trzymam kciuki :*

Wiecie co...wystraszylam sie ta tarczyca, ta wpadka wczoraj, ta owulacja jutro i napisalam zapytanie do endokrynologa udzielajacego konsultacji online, za 80zl, w ciagu 72h dostane odpowiedz...

reklama
Witam się wieczornie :-)

Ja właśnie dotarłam po całym męczącym dniu do domku i mam moje prezenciki urodzinowe za które baaaaadzo dziękuję Milce
Dziewczyny gdybyście chciały coś zamawiać z jej sklepu to gorąco polecam! Moja bransoletka jest meeeeeeeeega cudowna, ciężka, nie spada mi, zawieszka jest śliczna, błyszcząca, a kamienie mają piękny miętowy kolor. Wykonanie też ekstra (no cóż chyba utonęłam w tych zachwytach, ale naprawdę towar pierwsza klasa).
I dzięki Milka za wspaniały prezent, który idealnie pasuje do mojej bransoletki :-)

AnnieTess trzymam &&& za ten scenariusz! Z krwi powinno już wyjść czy jest ciąża.

Wiecie co...wystraszylam sie ta tarczyca, ta wpadka wczoraj, ta owulacja jutro i napisalam zapytanie do endokrynologa udzielajacego konsultacji online, za 80zl, w ciagu 72h dostane odpowiedz...

Milka nie panikuj, napewno będzie dobrze. Ty masz wysokie TSH więc tak łatwo nie jest zajść w ciąże (stety i niestety) więc małe prawdopodobieństwo, ale nawet jeśli to nie koniec świata. Czytałam tu na forum kilka historii dziewczyn, którym udało się zajść i urodzić zdrowe dzieciaczki mimo podwyższonego poziomu tego hormonu. Daj znać co odpisze lekarz.

Enej jak badanka, masz już wyniki? Ja byłam dziś na badaniach z krwi zaraz się zaloguję sprawdzić wyniki.

Do góry