reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja ubrałam choinkę z tydzień temu już mi pięknie ozdabia pokój nie mogłam się doczekać ;)

Chyba dobrze ze przyszła @ musze się pogodzić z ta decyzja i ja przegryzc bo powiem wam ze wygodnie jest tak - synek duży zajmie się sobą a tu taka zmiana. Nie wiem co temu mojemu mężowi do głowy strzeliło :)

Ostatnia edycja:
Podczytuje Was niesmialo ale jakos bardzo malo sie udzielam.

Teraz nie moglam sie powstrzymac zeby nie napisac.

Enej uwielbiam Twoje teksty i historie.Chocbym nie wiem jaki zly humor miala to wchodze na staraczki 2015 i wiem ze zaraz sie poprawi :)

Za wszystkie staraczki mocno trzymam kciuki oby jak najszybciej zobaczyly najpierw piekne dwie kreseczki na tescie a potem swoje piekne Fasolinki :tak:

Enej kupie od Ciebie taka ksiazke :D

Jesli chodzi o sukienke to wcale nie mam idealnej figury ;) i wrecz przeciwnie, nie lubie w obcislych takich rzeczach chodzic, ale widzialam u kolezanek nawet z wystajacym brzuszkiem, ze nosza takie, i wyglada to uroczo i kobieco, i wstale sie nie przejmuja ze nie maja figury chodakowskiej, a facetom sie to podoba nawet jak wystaje za duzo tu i owdzie :p

Aschlee nie krępuj się zaglądaj często opowiadaj co u Ciebie słychać;)
Zawsze służę pomocą:) Może to i się wydaje śmieszne, ale czasem sięzastanawiam co ja takiego zrobiłam, że mnie takie nie nieszczęścia spotykają..

reklama
enej uwielbiam Cię i Twoje posty :) Choćbym jaki miała zły humor i nie byłoby mi do śmiechu, to przy Tobie bym i tak się śmiała. Będziesz naszym dobrym duchem tu na naszym wątku :)

anula szkoda, że się nie udało, ale nie przekreślaj wszystkiego, będzie dobrze. Trzymam kciuki za następny cykl.

Aschllee wpadaj do nas częściej, będzie mi raźniej jak będzie tu jeszcze ktoś ze starych naszych wątków. Nie krępuj się, tylko się rozgość i pisz co Ci leży na serduchu.

Ja mykam spać, muszę trochę odsapnąć, bo mam dość. Jutro muszę zrobić jakieś zakupy, a potem reszta sprzątania. Może się skusimy jutro na ubieranie choinki. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Do góry