majdaczek14
Fanka BB :)
yesenia podaj datę spodziewanej @. Dziękuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, łazienka i korytarz zaliczony
Padam już. Jeszcze muszę wyczyścić klatkę króliczkom, ale starszy syn ma mi pomóc, w końcu to ich zwierzątka. I kończę z tym sprzątaniem na dzisiaj, bo mam dość. Jeszcze mnie głowa zaczęła boleć, bo pół dnia wąchałam różne specyfiki do czyszczenia łazienki. W takie dni jak są teraz przed Świętami, jestem prze szczęśliwa, że w maju przyjęcie komunijne syna odbędzie się z dala naszego domu...nie wyobrażam sobie tych przygotowań w domu.
Milka super kiecka
Później jak się uda, to uzupełnię listę.
A tak a pro po naszej listy, to pięknie nam się zapełnia Mam nadzieję, że już niedługo wszystkie z poczekalni wylądujemy na listę staraczek, a potem będziemy musiały założyć nowy wątek-"Staraczki 2015 w ciąży" i tego sobie i Wam z całego serca życzę.