reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Enej - pieczarkowy zawrót głowy czyli jak to ładnie ujęłaś osrane życie Renaty K
Aschlee - pisz do nas jak najwięcej. Pomożemy jak umiemy i będziemy wspierać :*
Aschlee - pisz do nas jak najwięcej. Pomożemy jak umiemy i będziemy wspierać :*
No dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że dziś zaczynam nowy cykl z Inofoliciem. Naczytałam się, naczytałam.. Cholera wie czy to takie magiczne czy nie ale jak już w domu mam to wypije
Jeeeju.. tylko to jest takie obrzydliwe.. Jakby miksowaną trawę z ziemią piła...
Kamilove na chwilę obecną twoja propozycja wygrywa
Jeeeju.. tylko to jest takie obrzydliwe.. Jakby miksowaną trawę z ziemią piła...
Kamilove na chwilę obecną twoja propozycja wygrywa
Lilolo
Enej - no to wielkie kciuki &&&! Obyś jak najszybciej II kreski zobaczyła! :* Ja infolic od stycznia brać zaczynam
animka90
Enej no to faktycznie pysznosci, nie ma co oby tylko pomoglo
Kamilove dobry tytul
A ja dzisiaj ide odebrac wyniki krwi czy moja "cudowna" cukrzyca ciazowa ze mna zostala czy laskawie dala mi juz spokoj
Kamilove dobry tytul
A ja dzisiaj ide odebrac wyniki krwi czy moja "cudowna" cukrzyca ciazowa ze mna zostala czy laskawie dala mi juz spokoj
92Tynka92
Witam Was wszystkie serdecznie. Przeczytalam cały wątek i jeśli zostanę przez Was przyjęta to bardzo chętnie dolacze
Może napisze kilka slow o sobie. Mam 22 lata i silna potrzebę bycia mama. Moje marzenie mam nadzieje szybko się zisci ale starania z narzeczonym rozpoczynamy w kwietniu lub maju przyszłego roku. Mam nadzieje ze wir obowiązków przedslubnych (ślub w czerwcu) odwroci moje myśli od ciąży i szybciej zafasolkuje, gdyż nie ukrywam juz całkiem sfiksowalam w tym temacie i myślę tylko o tym. Będę trzymać kciuki żeby i Wam i mnie się udało tak szybko jak to możliwe. Pozdrawiam
Może napisze kilka slow o sobie. Mam 22 lata i silna potrzebę bycia mama. Moje marzenie mam nadzieje szybko się zisci ale starania z narzeczonym rozpoczynamy w kwietniu lub maju przyszłego roku. Mam nadzieje ze wir obowiązków przedslubnych (ślub w czerwcu) odwroci moje myśli od ciąży i szybciej zafasolkuje, gdyż nie ukrywam juz całkiem sfiksowalam w tym temacie i myślę tylko o tym. Będę trzymać kciuki żeby i Wam i mnie się udało tak szybko jak to możliwe. Pozdrawiam
animka90
Tynka witamy rozgosc sie
reklama
Lilolo
Kciuki za wynikiEnej no to faktycznie pysznosci, nie ma co oby tylko pomoglo
Kamilove dobry tytul
Witamy i zapraszamyWitam Was wszystkie serdecznie. Przeczytalam cały wątek i jeśli zostanę przez Was przyjęta to bardzo chętnie dolacze