reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że dziś zaczynam nowy cykl z Inofoliciem. Naczytałam się, naczytałam.. Cholera wie czy to takie magiczne czy nie ale jak już w domu mam to wypije:tak:

Jeeeju.. tylko to jest takie obrzydliwe.. o_O Jakby miksowaną trawę z ziemią piła...

Kamilove na chwilę obecną twoja propozycja wygrywa :)

Enej no to faktycznie pysznosci, nie ma co:p oby tylko pomoglo :D
Kamilove dobry tytul :D

A ja dzisiaj ide odebrac wyniki krwi czy moja "cudowna" cukrzyca ciazowa ze mna zostala czy laskawie dala mi juz spokoj :p

Witam Was wszystkie serdecznie. Przeczytalam cały wątek i jeśli zostanę przez Was przyjęta to bardzo chętnie dolacze:)
Może napisze kilka slow o sobie. Mam 22 lata i silna potrzebę bycia mama. Moje marzenie mam nadzieje szybko się zisci ale starania z narzeczonym rozpoczynamy w kwietniu lub maju przyszłego roku. Mam nadzieje ze wir obowiązków przedslubnych (ślub w czerwcu) odwroci moje myśli od ciąży i szybciej zafasolkuje, gdyż nie ukrywam juz całkiem sfiksowalam w tym temacie i myślę tylko o tym. Będę trzymać kciuki żeby i Wam i mnie się udało tak szybko jak to możliwe. Pozdrawiam

reklama
Enej no to faktycznie pysznosci, nie ma co:p oby tylko pomoglo :D
Kamilove dobry tytul :D

A ja dzisiaj ide odebrac wyniki krwi czy moja "cudowna" cukrzyca ciazowa ze mna zostala czy laskawie dala mi juz spokoj :p
Kciuki za wyniki :)
Witam Was wszystkie serdecznie. Przeczytalam cały wątek i jeśli zostanę przez Was przyjęta to bardzo chętnie dolacze:)
Może napisze kilka slow o sobie. Mam 22 lata i silna potrzebę bycia mama. Moje marzenie mam nadzieje szybko się zisci ale starania z narzeczonym rozpoczynamy w kwietniu lub maju przyszłego roku. Mam nadzieje ze wir obowiązków przedslubnych (ślub w czerwcu) odwroci moje myśli od ciąży i szybciej zafasolkuje, gdyż nie ukrywam juz całkiem sfiksowalam w tym temacie i myślę tylko o tym. Będę trzymać kciuki żeby i Wam i mnie się udało tak szybko jak to możliwe. Pozdrawiam
Witamy i zapraszamy :)

Do góry