reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Majdaczek ja powinnam miec dzis romans ze wszystkimi pomieszczeniami w domu :-D ale jakos srednio mi romanse w glowie dzis :D

reklama
Też coś mało romansowna jestem:-)
majdaczku poproszę o wpisanie mnie na listę staraczek z datą @ 26.12.14. Nie mam za wielkich nadziei, ale może...:-)

Halooooo!!!!!
Dziewoje moje czy Wy spania nie macie? Przez waszą nocną aktywność człowiek spokojnie do pracy nie może pójść a po powrocie spać bo przecież się zgubi w tych wątkach:)

Idę do gina dzisiaj. Zamówiłam Inofolic to sięjej podpytam czy to nie są pieniądze w błoto. Ale naczytałam się naczytałam no i zrobiłam sobie prezent :-D I od siostry kupę kosmetyków na święta dostałam:) Ja preferuję zamówione prezenty dostawać wcześniej jak są mi ptorzebne;) i Zamówiłam sobie jeszcze NIESPODZIANKĘ u męża, bo NIESPODZIANKI też lubię :rofl2:

Ja siędzisiaj romansuje ze sklepami i będę kupować preezeenty :D

Milka bransoletki przepiękne:) Ja się cały czas zbieram żeby robić ozdoby choinkowe:D SAMA:D:rofl2: Co prawda mój książę kupił mi klej do drewna ale jak mi go dawał to prosił: "Tylko sobie nie sklej rączej ,albo czegokolwiek innego, żebyśmy nie musieli potem na pogotowie jechać". :szok: No ej... No dobra zdarzały się takie sytuację ale już jestem większa i sobie poradzę:-D

Majdaczek jak już się naromansujesz u Sibie w domu to zapraszam do mnie;) U mnie co prawda wiele tego nie ma ale ja mam ostatnio taki zapała do pracy że ciągnie mi się sprzątanie jak krówki ciągutki :eek::rofl2: (nie lubię ich)

Jako rasowy zmarzluch oświdczam, że u mnie dziś ciepło :happy:

Witam was dziewczynki. Proszę o wpisanie do staraczek tylko narazie czekam na okres co miał się pojawić trzy dni temu ;) wiec następna datę podam jak będę wiedzieć ci i jak ;)

Ja dzisiaj do pracy i potem trzeba się zabrać za sprzątanie domu a tak mi się nie chceeeee okropnie.
W ogóle byłam wczoraj u dentysty i miałam leczenie kanałowe i tak mnie dzisiaj boli ten ząb ze##### . Może przejdzie ;)

Enej ja wczoraj szukałam cały wieczór jakiejś ładnej złotej bransoletki dla mamy bo tata się obudził ze trzeba by jej xos kupić ;) to strasznie trudne ;)

Ostatnia edycja:
Ale produkujecie ;);)

Zaraz nie będę w stanie nadgonić. Ja dziś też ogarniam korytarz i łazienkę. Zrobię to o ile Gucia pozwoli :| i łapie mnie jakaś jelitówka bo od nocy mam biegunkę... Nie wiem kurcze może się czymś strułam :(
Ledwo żyje. Ale Ł dziś ma być wcześniej :rolf2: i w czwartek i sobotę ma kończyć kuchnię :happy: :)

My w tym roku choinki nie będzie mieć - jedynie taką 20cm bo resztę córa by na siebie przewróciła więc bezsensu :( szkoda w tamtym roku była, ale młoda była mniejsza i dużo mniej mobilna ;)

Za to mieszkanko już mam przystrojone. Jupi! Chodzi mi po głowie jedna myśl...Coraz bliżej święta...:D
A co do prezentów to ja już swój dostałam po części kasę, komplet garnków i patelnię ceramiczną :happy:

Enej - kciuki za wizytę i udanych zakupów ;)

Milka - fajna ta kiecka :tak:

Miłego dnia! Potem może uda mi się jeszcze zajrzeć :*

reklama
No, łazienka i korytarz zaliczony :)
Padam już. Jeszcze muszę wyczyścić klatkę króliczkom, ale starszy syn ma mi pomóc, w końcu to ich zwierzątka. I kończę z tym sprzątaniem na dzisiaj, bo mam dość. Jeszcze mnie głowa zaczęła boleć, bo pół dnia wąchałam różne specyfiki do czyszczenia łazienki. W takie dni jak są teraz przed Świętami, jestem prze szczęśliwa, że w maju przyjęcie komunijne syna odbędzie się z dala naszego domu...nie wyobrażam sobie tych przygotowań w domu.

Milka super kiecka :)

Później jak się uda, to uzupełnię listę.
A tak a pro po naszej listy, to pięknie nam się zapełnia :) Mam nadzieję, że już niedługo wszystkie z poczekalni wylądujemy na listę staraczek, a potem będziemy musiały założyć nowy wątek-"Staraczki 2015 w ciąży" i tego sobie i Wam z całego serca życzę.

Ostatnia edycja:
Do góry