reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ja teraz tez wydałam tyle kasy tylko nie wiem na co ;) dziewczyny powiedzcie mi czy plamienie dwa dni po okresie to może być coś związanego z ciążą czy raczej zbliżający się okres? Bo chyba na implantacje to za późno? Nie wiem sama...

Powiem wam szczerze ze moja pierwsza ciąża to taka typowa wpadka. Co prawda mój synek to moje największe szczęście itd ale nie było to dla mnie łatwe. Wstydził am się itd
Chciałabym poczuć się jak prawdziwa kobieta s ciąży i z dumą chodzić z brzuszkiem. .. ot tak się rozmarzylam ;)

Życzę wam dobrej nocki :)

reklama
Kurcze Lady ale nie powinno Ci zezrec z konta jesli transakcja jest nieudana, chyba, że jakas przerwa jest w banku o tej porze i dlatego nie doszlo...no nic zobaczymy, moze dojdzie do jutra :tak::tak:

Milka właśnie piszą, że nie mają jeszcze potwierdzenia z banku więc poczekam do jutra. Mam w razie czego nr transakcji i kod więc jutro się wyjaśni :)
Anulka ja bym chciała taką pociechę, może być z wpadki. A teraz napewno będziesz się cieszyć i z dumą prezentować ciążowy brzuszek :-)
Ja idę już spać bo inaczej nie wstanę jutro na mierzenie tempki. Spokojnej nocki Wam życzę :happy:

Anulka, obawiam się, że to przed okresem :/
Bardzo młoda byłaś jak rodziłaś Synka, teraz wszystko będzie zupełnie inaczej :)
Ja też już uciekam do łóżka z książką :)
dobranoc niech nam się przyśnią nasza przyszłe Dzieciaki :D

Hej dziewczyny mogę do was dołączyć?
Witamy :)

Ja też staram się o drugiego szkraba chociaż nie do końca jestem pewna czy to dobry pomysł... Więc nasze starania takie na pół gwizdka bo tż naciska :p
Ale znów z drugiej strony jak nie teraz to kiedy??? ;);)
To i ja się z Wami przywitam, bo od kilku dni Was podczytuję:-)
Jestem na etapie wypatrywania trzeciego szkraba. Mam już 9-cio letniego syna i prawie 7-mio letnią córcię. O trzecim robaczku myślimy już dosyć długo, ale od prawie dwóch lat moja siostra starała się o pierwszą swoją pociechę i niestety dwa razy poroniła, więc w takiej sytuacji nie mogłam myśleć l sobie. Teraz jest już w 23tc i jesteśmy dobrej myśli, więc i my przystąpiliśmy do działania :-. Miałam nadzieję, że ponownie zostanę sierpniówką, ale nie wyszło. Nad syniem pracowaliśmy 8 miesięcy, a córcia powstała w ramach przygotowań do staranek. Teraz znów wygląda mi na to, że trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość, a że w grupie raźniej to chciałabym do Was dołączyć:-)Mogę?
Hej ;)

Hej hej wszystkim! Ale tu nocą naprodukowałyście:-)Kiedyś mogłam przegadać nawet całą noc, a teraz niestety pobudka o 6.00. Wieczorem jestem już tak padnięta, że zdarza mi się zasypiać o 21.
AnnieTess ja już w sierpniu zdmuchnęłam 33 świeczki. Ale nieważne ile mamy lat, ale na ile się czujemy. Dzieci nas odmładzają:-)

Lady Agnes ostatnio przez 8 miesięcy nie udało mi się rozgryźć mojego organizmu. Kompletnie nie mogłam dojść do tego kiedy mam ovu. I nadal tego nie wiem:-) Ale coś musi być poprzestawiane, bo jak staraliśmy się zgodnie z kalendarzykiem to nic nie wychodziło. A ponieważ mój tż miał poważny wypadek to jeszcze do tego "życzliwi" podsunęli mu myśl, że to pewnie przez to. Wreszcie odpuściliśmy i umówiliśmy się, że po nowym roku tż pójdzie na badania i dopiero spróbujemy ponownie.A że byłam dwie noce poza domem tośmy się za sobą stęsknili i ... powstał synio:-). A dałabym sobie rękę uciąć, że już dawno po ovu było.

Wracam do pracy. Miłego dnia!

reklama
Witam się z rana.

skaba1 witaj i powodzenia. Widzę, że jesteśmy w tym samym wieku :) Ja swoje 33 świeczki zaliczyłam w listopadzie. Napisz gdzie Cię wpisać w poczekalnię czy na listę, jeżeli na listę staraczek, to podaj termin spodziewanej @. Powodzenia.

anulka88k witaj i powodzenia. Gdzie Cię wpisać, poczekalnia, czy lista staraczek. Jeżeli lista, to podaj termin spodziewanej @.

Ja zmykam do dalszych porządków, mam dzisiaj romans z łazienką :), ewentualnie jak zdążę, to zaliczę korytarz :)
Miłego dnia :)

Do góry