reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lady Agnes, ja do mierzenia temp. się nie nadaję. Jestem śpiochem i co dzień dziękuję Bogu, że moje dziecko zaczyna dzień po 9 rano (czasem nawet około 10 :) ) więc sobie razem śpimy i nie wyobrażam sobie nawet nastawienia budzika i mierzenia. No, ale ja mam już mój Skarb...pewnie gdybym nie miała robiłabym wszystko żeby mieć (włącznie z mierzeniem temperatury ;-) ). Zaciskam kciuki :*
Młoda jesteś jeszcze! Ja w lutym 33 świeczki zdmuchnę ;)

Milka, może ją też się skuszę na coś? Poproszę o link!

reklama
Milka, tak ja :) czekam na potwierdzenie płatności z banku :)

AnnieTess ja wstaję o 6.30 półprzytomna mierzę temp i kłade się jeszcze do 7, ale później to już muszę wstać do pracy. Jakbym mogła tobym spała do południa :)

Ostatnia edycja:
Lady, tak myslalam! Mam duzo zamowien ale przeczytalam Twoj poprzedni post przed chwila i jak przyszedl mi mail z zamowieniem to mi sie skojarzyla miejscowosc i pewne dane podobne do Twojego nicka :) masz taki nadgarstek jak ja! wiec odpowiednio dopasuje bransoletke ;)

Przeglądarka mi nie chce wypluć potwierdzenia z przelewy24, mam nadzieję że kaska dotrze do ciebie bo chociaż odświeżam nic sie nie dzieje.
W końcu mój mąż wybrał kolor ;-)

Kurczę, ja mam nadal, że nieopłacone

A kolorek bardzo ladny, sama taki noszę, ładniej wygląda niż na zdjęciu to Ci gwarantuje :D

właśnie wyrzuciło mi komunikat że transakcja niekompletna przekroczono limit czasu połączenia. Ech...W banku mi zeszła kasa więc nie wiem co teraz :( miałaś kiedyś taki przypadek?

Niee, nie mialam, ta platforma mi dziala bez problemu, mam dziesiatki zamowien wszystkie oplacone :( no nic poczekamy moze do jutra czy dojdzie, na pewno dostaniesz mailem potwierdzenie

reklama
Do góry