reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Lady Agnes, ja do mierzenia temp. się nie nadaję. Jestem śpiochem i co dzień dziękuję Bogu, że moje dziecko zaczyna dzień po 9 rano (czasem nawet około 10 :) ) więc sobie razem śpimy i nie wyobrażam sobie nawet nastawienia budzika i mierzenia. No, ale ja mam już mój Skarb...pewnie gdybym nie miała robiłabym wszystko żeby mieć (włącznie z mierzeniem temperatury ;-) ). Zaciskam kciuki :*
Młoda jesteś jeszcze! Ja w lutym 33 świeczki zdmuchnę ;)

Milka, może ją też się skuszę na coś? Poproszę o link!

reklama
Milka, tak ja :) czekam na potwierdzenie płatności z banku :)

AnnieTess ja wstaję o 6.30 półprzytomna mierzę temp i kłade się jeszcze do 7, ale później to już muszę wstać do pracy. Jakbym mogła tobym spała do południa :)

Ostatnia edycja:
Lady, tak myslalam! Mam duzo zamowien ale przeczytalam Twoj poprzedni post przed chwila i jak przyszedl mi mail z zamowieniem to mi sie skojarzyla miejscowosc i pewne dane podobne do Twojego nicka :) masz taki nadgarstek jak ja! wiec odpowiednio dopasuje bransoletke ;)

Przeglądarka mi nie chce wypluć potwierdzenia z przelewy24, mam nadzieję że kaska dotrze do ciebie bo chociaż odświeżam nic sie nie dzieje.
W końcu mój mąż wybrał kolor ;-)

Kurczę, ja mam nadal, że nieopłacone

A kolorek bardzo ladny, sama taki noszę, ładniej wygląda niż na zdjęciu to Ci gwarantuje :D

właśnie wyrzuciło mi komunikat że transakcja niekompletna przekroczono limit czasu połączenia. Ech...W banku mi zeszła kasa więc nie wiem co teraz :( miałaś kiedyś taki przypadek?

Niee, nie mialam, ta platforma mi dziala bez problemu, mam dziesiatki zamowien wszystkie oplacone :( no nic poczekamy moze do jutra czy dojdzie, na pewno dostaniesz mailem potwierdzenie

reklama
Do góry