reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Nie wiem o co chodzi :/ nie umieszczają mi się posty i nie mogę edytować :(
Enej, ja Cię nie przebiję ;) mam ostatnio nasilone objawy lenia patentowanego ;) i sporą nadwagę ( tsh ) ale poza tym, odpukać, jest OK :)
Idę spać bo mnie mój tablet wkurza ;)

Ostatnia edycja:
reklama
To ja też napisze co posiadam, a co :p

* hashimoto
* notoryczne braki @
* niedomoge lutealną
* wieczny stan zapalny w organiźmie spowodowany pewnie tarczycą
* nadwagę
* wszelakie alergie, ostatnio praktycznie na wszystko łącznie z TŻ-tem ;);)
* stale problemy z gardłem
* a no i problemy z woreczkiem żółciowym :/

Ale nie jest źle :) zawsze może być gorzej :tak::tak:

MILKA high five; ) obetnij się na pieczarke i stworzymy duet; )

AnnieTess spoczko zapraszam do klubu zapieczarkowanych leniow ;)

Bierzemy co się da; )
A potem zrobimy sobie dzieci ;)

O właśnie apropo moich alergii.... Pisałam wam ostatnio, że przygarneliśmy psiaka :)
No i oczywiście bodaj w środę na łydkach pokazała mi się mega pokrzywka łykam amertil, 3x1 dodatkowo wapno. Miejsca czerwone smaruje maścią z hydrokortyzonem i tak się zastanawiam czy jednak nie lepiej odpuścić sobie dalsze starania ??? Coś mi się zdaje, że te leki na początku ciąży są zabronione, a ja bez nich bym się zadrapała :|

Enej, mam lenia i to WIELKIEGO, ale odkąd młoda jest na świecie to niestety musiał przejść on do kwarantanny i chyba za szybko nie zostanie wypuszczony:rolleyes::rolleyes:

Zaraz godzina 2, a ja na forum siedzę zamiast spać i wykorzystywać hibernację córy :o

Nie no już też uciekam do łóżka. Dobranoc :-*

Ostatnia edycja:
o rany takie my chorowite a zachciewa sie nam jeszcze dzieci :D

o, zapomnialam o alergii! maj-czerwiec-lipiec umieram! trawy, pyłki, pokrzywy :no:

wiecie co poczytalam troche o tych bialych krwinkach i umowilam sie na pon do internisty :-( zdębialam jak poczytalam

o rany takie my chorowite a zachciewa sie nam jeszcze dzieci :D

o, zapomnialam o alergii! maj-czerwiec-lipiec umieram! trawy, pyłki, pokrzywy :no:

wiecie co poczytalam troche o tych bialych krwinkach i umowilam sie na pon do internisty :-( zdębialam jak poczytalam
i-neta czasem lepiej nie czytać. Bo tu zwykły katar grozi sepsą, a trądzik wirusem ebola :cool::banghead::banghead:

Ale zawsze wszelkie nieprawidłowości warto skonsultować z lekarzem :tak:tak:

kamilove wiem wiem..wg tego co czytam to z moimi wynikami powinnam miec bialaczke, chloniaka, wirusowe zapalenie watroby, gruzlice albo szereg nowotworow :no:

ale mam wykupiony pakiet w luxmedzie wiec mam zamiar z niego intensywnie korzystac :D

kamilove wiem wiem..wg tego co czytam to z moimi wynikami powinnam miec bialaczke, chloniaka, wirusowe zapalenie watroby, gruzlice albo szereg nowotworow :no:

ale mam wykupiony pakiet w luxmedzie wiec mam zamiar z niego intensywnie korzystac :D
I to właśnie jest internet :D

Ale pewnir warto wszystko skontrolować. Tym bardziej jak pakiet masz wykupiony :)

Dobra uciekam do łóżka. Dobrej nocki :-*

reklama
Do góry