reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Nie wiem o co chodzi :/ nie umieszczają mi się posty i nie mogę edytować :(
Enej, ja Cię nie przebiję ;) mam ostatnio nasilone objawy lenia patentowanego ;) i sporą nadwagę ( tsh ) ale poza tym, odpukać, jest OK :)
Idę spać bo mnie mój tablet wkurza ;)

Ostatnia edycja:
reklama
To ja też napisze co posiadam, a co :p

* hashimoto
* notoryczne braki @
* niedomoge lutealną
* wieczny stan zapalny w organiźmie spowodowany pewnie tarczycą
* nadwagę
* wszelakie alergie, ostatnio praktycznie na wszystko łącznie z TŻ-tem ;);)
* stale problemy z gardłem
* a no i problemy z woreczkiem żółciowym :/

Ale nie jest źle :) zawsze może być gorzej :tak::tak:

MILKA high five; ) obetnij się na pieczarke i stworzymy duet; )

AnnieTess spoczko zapraszam do klubu zapieczarkowanych leniow ;)

Bierzemy co się da; )
A potem zrobimy sobie dzieci ;)

O właśnie apropo moich alergii.... Pisałam wam ostatnio, że przygarneliśmy psiaka :)
No i oczywiście bodaj w środę na łydkach pokazała mi się mega pokrzywka łykam amertil, 3x1 dodatkowo wapno. Miejsca czerwone smaruje maścią z hydrokortyzonem i tak się zastanawiam czy jednak nie lepiej odpuścić sobie dalsze starania ??? Coś mi się zdaje, że te leki na początku ciąży są zabronione, a ja bez nich bym się zadrapała :|

Enej, mam lenia i to WIELKIEGO, ale odkąd młoda jest na świecie to niestety musiał przejść on do kwarantanny i chyba za szybko nie zostanie wypuszczony:rolleyes::rolleyes:

Zaraz godzina 2, a ja na forum siedzę zamiast spać i wykorzystywać hibernację córy :o

Nie no już też uciekam do łóżka. Dobranoc :-*

Ostatnia edycja:
o rany takie my chorowite a zachciewa sie nam jeszcze dzieci :D

o, zapomnialam o alergii! maj-czerwiec-lipiec umieram! trawy, pyłki, pokrzywy :no:

wiecie co poczytalam troche o tych bialych krwinkach i umowilam sie na pon do internisty :-( zdębialam jak poczytalam

o rany takie my chorowite a zachciewa sie nam jeszcze dzieci :D

o, zapomnialam o alergii! maj-czerwiec-lipiec umieram! trawy, pyłki, pokrzywy :no:

wiecie co poczytalam troche o tych bialych krwinkach i umowilam sie na pon do internisty :-( zdębialam jak poczytalam
i-neta czasem lepiej nie czytać. Bo tu zwykły katar grozi sepsą, a trądzik wirusem ebola :cool::banghead::banghead:

Ale zawsze wszelkie nieprawidłowości warto skonsultować z lekarzem :tak:tak:

kamilove wiem wiem..wg tego co czytam to z moimi wynikami powinnam miec bialaczke, chloniaka, wirusowe zapalenie watroby, gruzlice albo szereg nowotworow :no:

ale mam wykupiony pakiet w luxmedzie wiec mam zamiar z niego intensywnie korzystac :D

kamilove wiem wiem..wg tego co czytam to z moimi wynikami powinnam miec bialaczke, chloniaka, wirusowe zapalenie watroby, gruzlice albo szereg nowotworow :no:

ale mam wykupiony pakiet w luxmedzie wiec mam zamiar z niego intensywnie korzystac :D
I to właśnie jest internet :D

Ale pewnir warto wszystko skontrolować. Tym bardziej jak pakiet masz wykupiony :)

Dobra uciekam do łóżka. Dobrej nocki :-*

reklama
Do góry