reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

hej dziewczyny, mogę dołączyć?

Ja tez z TZ-tem mam rozne przeboje, tez nie rozumie mojego nakrecania, a poki nie ma II kresek na tescie to w ogole nie chce rozmawiac ze mna o ciazy, o jakis tam objawach, samopoczuciu, czy sie uda czy sie nie uda itp... no ale zakaz mam staranek na razie do lutego to nei bede go juz meczyc...

reklama
hej dziewczyny, mogę dołączyć?

Ja tez z TZ-tem mam rozne przeboje, tez nie rozumie mojego nakrecania, a poki nie ma II kresek na tescie to w ogole nie chce rozmawiac ze mna o ciazy, o jakis tam objawach, samopoczuciu, czy sie uda czy sie nie uda itp... no ale zakaz mam staranek na razie do lutego to nei bede go juz meczyc...

Hej :) pewnie, że dołączaj. W kupie raźniej :):)
Mój tżt ma takie samo podejście jak twój niestety :S

Czemu macie zakaz staranek?

Za to mój jak się nakreci to zadaje takie pytania że się rumienie; ) dociekliwy cholera jest jak mało kto wtedy. .
Czasem strach zaczynać; )

Milka witaj i zapraszamy do nas. Wpisuję Cię do poczekalni. Czemu dopiero możecie się starać w lutym? Macie już dzieci? Opowiedz coś o sobie.

Ale się uśmiałam z określeń waszych fryzur :)
No i znowu weekend, Ja właśnie skończyłam sprzątać. To dopiero początek porządków przed świątecznych, a Ja już mam dość.

yesenia bardzo mi przykro. Nie poddawaj się. A jeżeli chodzi o twojego męża to Cię rozumiem doskonale. Mnie też czasem się wydaje, że mój A. w ogóle mnie nie rozumie. Oni już tak mają. Porozmawiaj z nim. Powodzenia.

Dziękuję za przyjęcie :-)

tak Towarzysz życia, mój to mąż ale szybciej mi się pisze TŻ :p no i różnie to bywa, bo czasem ktos sie stara o dziecko lub jest w ciazy nie z mezem, tylko z chlopakiem, albo partnerem seksualnym no i zeby nie urazic zawsze uzywam TZ bo to takie uniwersalne :p

mam 24 lata, mąż 26, jestesmy ponad rok po slubie, mamy wlasne firmy, mamy piesa :-D starania zaczelismy 2 miesiace temu ale sie nie udalo, no i skontrolowalam leczona lata temu tarczyce i mam bardzo wysokie TSH bo ponad 9 gdzie norma jest do 5, a w ciazy to powinno sie miec w okolicy 1 :crazy:

no i zazywam leki a kontrole bede miec pod koniec stycznia, watpie, zeby az tak spadlo :( wiec pewnie i w lutym nie bedziemy mogli sie starac :( no ale mam jakas tam nadzieje...

reklama
Milka to tarczycę będziemy razem kontrolować:) Więc też jestem wyłączona ze starań ale jakoś nie unikamy seksu czy też nie zabezpieczamy się bo endo powiedziała że ciąża jest tak mało prawdopodobna że szaleć nie ma co. Trzeba żyć i kochać się normalnie;)

Dziewczyny ja to proponuje jakiś słownik:baffled: Bo ja to tych skrótów nie ogarniam...

Do góry