reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Majdaczku
[*]
[*] dla Twojego i dla mojego Aniołka
pozostaną z nami na zawsze w naszych sercach
Yesenia życzę dużo siły i wytrwałości. Na pewno wszystko się ułoży.
Milka może pochwalisz się jaką firmę prowadzisz? Ja mam tak, że zarywam noc a potem nieprzytomna do pracy idę byle odsiedzieć 8 godzin i wrócić spać
Aschlee mam tak samo! pozdrawiam
[*]
[*] dla Twojego i dla mojego Aniołka
pozostaną z nami na zawsze w naszych sercach
Yesenia życzę dużo siły i wytrwałości. Na pewno wszystko się ułoży.
Milka może pochwalisz się jaką firmę prowadzisz? Ja mam tak, że zarywam noc a potem nieprzytomna do pracy idę byle odsiedzieć 8 godzin i wrócić spać
Aschlee mam tak samo! pozdrawiam
Dziewczyny jak tu się pięknie ruszyło tyle wpisów, tak często tu zaglądacie że zawsze można mieć nadzieję że jak nas już deprecha złapie to będzie moża z kims pogdac
Yesenia dajcie sobie czas. Czasem trzeba kilku cichych dni żeby potem było lepiej.
Milka, Majdaczek, LadyAgnes
[*] również się dołączam.
Też staramy się o dziecko. I też nam to jakoś nei wychodzi. Ja popijam sobie ziółka na uspokojenie i staram się nie myśleć o chorobach, o ciągłych próbach, o tym że jeszcze nie mamy żadnego dziecka. Daje sobie czas. Staram się odwrócić myśli od nieprzyjemnych spraw, bo wiem że wszystko siedzi w głowie. Jak się kobieta stresuje to tym gorzej jest dla niej. I często też dla całego związku
Więc w ramach relaxu:
UHU!! UHU!! dostaliśmy dziś płytę z wesela
i tu się niestety moja radość kończy.. Rany Boskie jaka ja jestem niefotogeniczna, a przez caly początek wyglądam jak Melman Długa żyrafia szyja i szczękościsk... No ja nie wytrzymam. Płakałam ze śmiechu przez godzinę a godzin do oglądania jest 5!!!
Dobrze że w tedy przynajmniej pieczarkowej fryzury nie miałam, bo byłby dramat
Yesenia dajcie sobie czas. Czasem trzeba kilku cichych dni żeby potem było lepiej.
Milka, Majdaczek, LadyAgnes
[*] również się dołączam.
Też staramy się o dziecko. I też nam to jakoś nei wychodzi. Ja popijam sobie ziółka na uspokojenie i staram się nie myśleć o chorobach, o ciągłych próbach, o tym że jeszcze nie mamy żadnego dziecka. Daje sobie czas. Staram się odwrócić myśli od nieprzyjemnych spraw, bo wiem że wszystko siedzi w głowie. Jak się kobieta stresuje to tym gorzej jest dla niej. I często też dla całego związku
Więc w ramach relaxu:
UHU!! UHU!! dostaliśmy dziś płytę z wesela
i tu się niestety moja radość kończy.. Rany Boskie jaka ja jestem niefotogeniczna, a przez caly początek wyglądam jak Melman Długa żyrafia szyja i szczękościsk... No ja nie wytrzymam. Płakałam ze śmiechu przez godzinę a godzin do oglądania jest 5!!!
Dobrze że w tedy przynajmniej pieczarkowej fryzury nie miałam, bo byłby dramat
Lady Agnes
Enej myślę że masz dużo racji z tym odwracaniem myśli. Ja ciągle zestresowana chodzę, przez pracę oczywiście a to jeszcze sprawia że spada mi chęć na igraszki z mężem. No i tak staramy się i staramy i nic... We wrześniu w dni płodne wzięłam urlop, żeby nie stresować się pracą tylko skupić na mężu i udało się, ale szczęście niestety nie trwało długo :-(
Do tego wszystkiego dobija mnie dziś moja @. Trwa już 7 dzień - wcześniej tak nie miałam, bo najwyżej 5 się zdarzyło. Ale to pierwsza @ po stracie więc jej wybaczam.
Tylko niech już sobie idzie precz.
Melman aka pieczarka - już to sobie wyobrażam ;-)
Do tego wszystkiego dobija mnie dziś moja @. Trwa już 7 dzień - wcześniej tak nie miałam, bo najwyżej 5 się zdarzyło. Ale to pierwsza @ po stracie więc jej wybaczam.
Tylko niech już sobie idzie precz.
Melman aka pieczarka - już to sobie wyobrażam ;-)
LadyAgnes polecam Ci ziółka BABYMAMA MED. Fakt nie wiem czy to działa bardziej jak placebo, bo się naczytałam jakie to one nie są cudowne i relaksacyjne i poprawiają ochote na seks, czy faktycznie działaja. Ale popijam i czuję się lepiej. Czasami jak mnie złapie dół to sobie coś do roboty szybko wymyślam żeby się nei użalać
I uwież mi.. Dramat. Worek na twarz i tylko w nocy będę z domu wychodzić
I uwież mi.. Dramat. Worek na twarz i tylko w nocy będę z domu wychodzić
Lady Agnes
To z pieczarki zrobisz się nietoperzem ;-)
Tylko nie zapomnij sobie w worku dziurek na oczy zrobić bo jeszcze w jakiś słup wejdziesz i guza sobie nabijesz
Ja cały weekend spędziłam z 2 letnim chrześniakiem męża. Super się wybawiłam z nim i poprzytulałam. Chcę już mieć swoje dziecko jak na niego patrzę.
Tylko nie zapomnij sobie w worku dziurek na oczy zrobić bo jeszcze w jakiś słup wejdziesz i guza sobie nabijesz
Ja cały weekend spędziłam z 2 letnim chrześniakiem męża. Super się wybawiłam z nim i poprzytulałam. Chcę już mieć swoje dziecko jak na niego patrzę.
*Milka*
Lady Agnes projektuje i "produkuje" biżuterię biznes dopiero sie rozkreca ale juz dochody sa wiec jest super
a co do deprechy i stresu to ja powinnam cos na uspokojenie tez brac strasznie jestem drazliwa choc staram sie nad tym panowac i TZ juz na tym nie cierpi ale swoje w srodku przezywam
jak dostane jutro skierowanie od internisty to robie jutro morfologie, mocz, ob, glukoze, magnez, potas, sod, zelazo, kwas foliowy, witamine b12 i witamine D no co, jak szalec to szalec jak juz wybulilam tyle kasy na pakiet to bede chodzic i sie badac
a co do deprechy i stresu to ja powinnam cos na uspokojenie tez brac strasznie jestem drazliwa choc staram sie nad tym panowac i TZ juz na tym nie cierpi ale swoje w srodku przezywam
jak dostane jutro skierowanie od internisty to robie jutro morfologie, mocz, ob, glukoze, magnez, potas, sod, zelazo, kwas foliowy, witamine b12 i witamine D no co, jak szalec to szalec jak juz wybulilam tyle kasy na pakiet to bede chodzic i sie badac
Lady Agnes
Milka masz racje, skoro płacisz za pakiet to aż dziwne by było z niego nie wycisnąć ile się da
A sprzedajesz ją hurtowo czy indywidualnym klientom? Można coś sobie u ciebie kupić fajnego?
A sprzedajesz ją hurtowo czy indywidualnym klientom? Można coś sobie u ciebie kupić fajnego?
animka90
Enej jak ktos ma dalo to powinnien tu wchodzic i czytac Twoje wpisy, jestes tak na maxa pozytywnie zakrecona, ze az milo
Milka to faktycznie poszalejesz ; D &&&& zeby wszystkie szalenstwa byly w normie
Dopisuje sie do listy z mega leniem xD a tak poza nim to skromnie tylko z anemia
Milka to faktycznie poszalejesz ; D &&&& zeby wszystkie szalenstwa byly w normie
Dopisuje sie do listy z mega leniem xD a tak poza nim to skromnie tylko z anemia
reklama