reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

IMG_6932.jpg Majdaczku dla Twojego aniołka :* rozumiem, że jest Ci ciężko :( dla mnie takie sytuacje są straszne i niewyobrażalne :( Musisz być bardzo dzielna! :*

Załączniki

• IMG_6932.jpg
    IMG_6932.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Majdaczku
[*]
[*] dla Twojego i dla mojego Aniołka
pozostaną z nami na zawsze w naszych sercach

Yesenia życzę dużo siły i wytrwałości. Na pewno wszystko się ułoży.

Milka może pochwalisz się jaką firmę prowadzisz? Ja mam tak, że zarywam noc a potem nieprzytomna do pracy idę byle odsiedzieć 8 godzin i wrócić spać

Aschlee mam tak samo! pozdrawiam

Dziewczyny jak tu się pięknie ruszyło:) tyle wpisów, tak często tu zaglądacie że zawsze można mieć nadzieję że jak nas już deprecha złapie to będzie moża z kims pogdac:)

Yesenia dajcie sobie czas. Czasem trzeba kilku cichych dni żeby potem było lepiej.

Milka, Majdaczek, LadyAgnes
[*] również się dołączam.

Też staramy się o dziecko. I też nam to jakoś nei wychodzi. Ja popijam sobie ziółka na uspokojenie i staram się nie myśleć o chorobach, o ciągłych próbach, o tym że jeszcze nie mamy żadnego dziecka. Daje sobie czas. Staram się odwrócić myśli od nieprzyjemnych spraw, bo wiem że wszystko siedzi w głowie. Jak się kobieta stresuje to tym gorzej jest dla niej. I często też dla całego związku:)

Więc w ramach relaxu:

UHU!! UHU!! dostaliśmy dziś płytę z wesela:cool::-D
i tu się niestety moja radość kończy..:zawstydzona/y: Rany Boskie jaka ja jestem niefotogeniczna, a przez caly początek wyglądam jak Melman:szok: Długa żyrafia szyja i szczękościsk... No ja nie wytrzymam. Płakałam ze śmiechu przez godzinę a godzin do oglądania jest 5!!!:szok:
Dobrze że w tedy przynajmniej pieczarkowej fryzury nie miałam, bo byłby dramat:eek:

Enej myślę że masz dużo racji z tym odwracaniem myśli. Ja ciągle zestresowana chodzę, przez pracę oczywiście a to jeszcze sprawia że spada mi chęć na igraszki z mężem. No i tak staramy się i staramy i nic... We wrześniu w dni płodne wzięłam urlop, żeby nie stresować się pracą tylko skupić na mężu i udało się, ale szczęście niestety nie trwało długo :-(

Do tego wszystkiego dobija mnie dziś moja @. Trwa już 7 dzień - wcześniej tak nie miałam, bo najwyżej 5 się zdarzyło. Ale to pierwsza @ po stracie więc jej wybaczam.
Tylko niech już sobie idzie precz.

Melman aka pieczarka - już to sobie wyobrażam ;-)

LadyAgnes polecam Ci ziółka BABYMAMA MED. Fakt nie wiem czy to działa bardziej jak placebo, bo się naczytałam jakie to one nie są cudowne i relaksacyjne i poprawiają ochote na seks, czy faktycznie działaja. Ale popijam i czuję się lepiej. Czasami jak mnie złapie dół to sobie coś do roboty szybko wymyślam żeby się nei użalać;)

I uwież mi.. Dramat:zawstydzona/y:. Worek na twarz i tylko w nocy będę z domu wychodzić:D

To z pieczarki zrobisz się nietoperzem ;-)
Tylko nie zapomnij sobie w worku dziurek na oczy zrobić bo jeszcze w jakiś słup wejdziesz i guza sobie nabijesz :rofl:

Ja cały weekend spędziłam z 2 letnim chrześniakiem męża. Super się wybawiłam z nim i poprzytulałam. Chcę już mieć swoje dziecko jak na niego patrzę.

Lady Agnes projektuje i "produkuje" biżuterię :) biznes dopiero sie rozkreca ale juz dochody sa wiec jest super :)

a co do deprechy i stresu to ja powinnam cos na uspokojenie tez brac :wściekła/y: strasznie jestem drazliwa choc staram sie nad tym panowac i TZ juz na tym nie cierpi ale swoje w srodku przezywam

jak dostane jutro skierowanie od internisty to robie jutro morfologie, mocz, ob, glukoze, magnez, potas, sod, zelazo, kwas foliowy, witamine b12 i witamine D :D no co, jak szalec to szalec :D jak juz wybulilam tyle kasy na pakiet to bede chodzic i sie badac :D

Milka masz racje, skoro płacisz za pakiet to aż dziwne by było z niego nie wycisnąć ile się da :tak:
A sprzedajesz ją hurtowo czy indywidualnym klientom? Można coś sobie u ciebie kupić fajnego?

Enej jak ktos ma dalo to powinnien tu wchodzic i czytac Twoje wpisy, jestes tak na maxa pozytywnie zakrecona, ze az milo:D
Milka to faktycznie poszalejesz ; D &&&& zeby wszystkie szalenstwa byly w normie :D

Dopisuje sie do listy z mega leniem xD a tak poza nim to skromnie tylko z anemia:p

reklama
LadyAgnes mam sklep internetowy :) Mogę Ci podać adres na priv ;)

Animka no wlasnie boje sie tego ze zrobie tyle badan i bede schizowac jak cos bedzie nie tak, czasami czlowiek wolalby nie wiedziec :-D

Do góry