reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

my tez sie nie zabezpieczamy ale okolice owu omijam, bo jedna boje sie, ze jakby tak sie udalo zajsc, to moge za pozno sie zorientowac i niedajboze poronienie czy cos...

a co do skrotow :D może zrobić na 1-wszej stronie skroty :D

ja uzywam jeszcze:

cs - cykl staran
dc - dzien cyklu
dpo - dzien po owulacji
om - ostatnia miesiaczka
tp - termin porodu
mm - mleko modyfikowane
kp - karmienie piersia
sn - silami natury (porod)
cc - cesarskie ciecie
dupek - duphaston
lutka - luteina
# - poronienie

chyba tyle pamietam :p

reklama
cześć laski

mam nadzieję, że dzień upłynął wam równie miło jak mi :-)
witaj Milka miło nam, że do nas dołączasz
AnnieTess ja też tu podłapalam skróty, ale tego mm nie znam. co to oznacza?
Yesenia przykro mi z powodu @. Tulę.
Co do męża, to powiem wam, że ja mam to szczeście, że mam wielkie wsparcie z jego strony, ale jeśli chodzi o szukanie przyczyny i badania, to ciągle mi obiecuje,że się umowi i przebada, ale nic z tym nie robi. Wkurza mnie to.
Enej jak tam dzisiaj twoja pieczarka? przywykłaś już do niej?

LadyAgne dziękuje Ci bardzo kochana że pytasz.. :rofl2: Otóż rzecz z moją pieczarką ma się tak, że zrobiłam jak zapowiedziałam i z samego rana przed wyjściem, w celu optymalnego zminimalizowania optycznie głupiego mego wyglądu, NAMALOWAŁAM sobie TWARZ. :tak: A że od pół roku przeszło się nie maluję (z czystego lenistwa oczywiście) OCZYWIŚCIE zapomniałam że mam świeżo namalowaną twarz. Wyglądałam mniej więcej tak panda.jpg

Małżonek oczywiście kisnął ze śmiechu na widok min tych ludzi ale nic się nie rpzyznał. Dopiero w domu..:szok::angry:

Załączniki

• panda.jpg
    panda.jpg
    5,8 KB · Wyświetleń: 76
No idziewczyny muszę się pochwalić:) Choć temt jest raczej mało chwalebny :no::zawstydzona/y:

Pisałam Wam oczywiście że w pt byłam u lekarza i w ramach podsumowania tego roku posiadam już:

-niedoczynność tarczycy
-WZJG
-podwyższony cholesterol
-migreny z aura
-zwichnięty staw kolanowy
- niedosłyszę na lewe ucho
- i meeeeeega MEGA lenia :tak:

ale staramy się o dziecko żebym miała jeszcze jeden powód do zmartwień:)

Ktoś chce się z czymś dorzucić?? Ktoś chętny?

Tak tak.. Wiem.. Pamiętam.. Pieczarka mi o sobie przypomina co rano w łazience.:szok::rofl2:

Enej no to ja moge Ci powiedziec, że :

- mam niedoczynnosc tarczycy
- zespół Barlowa
- tendencje do zapalenia WSZYSTKICH zatok
i tez meeeega lenia :D

o reszcie nie wiem, bo nie badalam :D a, i cos z budowa bialych krwinek nie tak, mam za malo segmentow, i za duzo limfocytow, ale jak przeczytalam co to moze oznaczac, zwlaszcza za duzo limfocytow to wole nie wiedziec jednak czym to jest spowodowane :p

reklama
Do góry