reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Milka spokojnie ja jak piczytalam o wzjd to byłam pewna że umieram;) a już dzieci to napewno mieć nie będę; ) poszłam do tego lekarza a on mnie wysmiał; )
Ale ja też mam pakiet wykupiony i chodzę bo wcześniej liczyłam się prywatnie i lekarz tylko kasę ciągnął a nic nie leczył. To teraz dla pewności czasem wybiorę się do dwóch lekarzy żeby potwierdzić diagnozę; )
Kamilove internet jest maaagiczny; )

reklama
Enej wiem wiem, ale pojde dla wlasnego spokoju, zeby pozniej nie bylo ze bede zalowac ze nie poszlam i cos pozniej sie okaze nie tak, wole wiedziec od razu, pewnie da mi skierowanie na powtorzenie morfologii wiec skorzystam :) i tez jestem zdecydowanie za pakietem, bardziej sie oplaca zwlaszcza jesli sie planuje ciaze i sie chodzi po roznych lekarzach, robi usg, badania krwi itp :)

witam się niedzielnie :)

ej, dziewczyny macie tyle chorób ale chyba powinnyście do listy dopisać bezsenność ;-) pół nocy na forum to zdecydowanie jej objaw :-p
ja mogę pochwalić się "zespołem jelita drażliwego" i na szczęście nic więcej mi nie dolega, może oprócz wspomnianego LENIA
a, i cierpię na książkoholizm, potrafię całą noc zarwać, żeby doczytać jakiś romans :blink:

Lady Agnes ja tez pozeram ksiazki ale odkad mam firme swoja to nie mam czasu :no: a tez jak nie raz cos zaczelam czytac to potrafilam nie spac i w 2 dni skonczylam ksiazke cala :D

Lady Agnes ja tez uwielbiam czytac i tez siedze po nocach bo jak cos mnie wciagnie to potem z ciekawosci tak czy owak spac nie moge :)

Hej dziewczyny, ale tego dużo naskrobałyście :)

enej to Ja się do Was wpisuję z moimi dolegliwościami :)
A więc:
- przede wszystkim NIE MAM PRACY i dlatego nie możemy dalej się starać,
- mam kamice nerkową,
- częste kłopoty z żołądkiem,
- czasem zastanawiam się czy nie zmagam się już z depresją,
- mam za sobą straszny rok, który dał mi nieźle popalić,
- również MEGA WIELKIEGO LENIA, chyba przed Świętami,
- wielką niechęć do nadchodzących Świąt,
- po ostatnich moich przeżyciach brak zaufania do ludzi,
- i to co najważniejsze- nie mam dziecka, na które czekam już prawie od 3 lat...

Lepiej już więcej nie pisać, bo każdy ma swoje problemy i niestety musimy się z nimi zmierzyć. Ja Wam życzę powodzenia i wytrwałości.

reklama
yesenia fajnie, że u Ciebie przynajmniej trochę lepiej. A jeżeli chodzi o Twojgo męża to się nie przejmuj, na pewno przemyśli sprawę i jeszcze przyjdzie na kolanach :)

Milka mój aniołek był, ale nie mogę sobie darować, że nie zdążyłam poznać jego płci. Nie wiem czy to był chłopczyk czy dziewczynka. Może to dla kogoś wyda się głupie, ale mnie to boli ;(

No, jutro znowu poniedziałek, więc wracam do moich porządków przed świątecznych. Tak szczerze mówiąc, to chciałabym, żeby było już po Świętach. Jedynie czego nie mogę się już doczekać, to końca tego roku i początku nowego, bo mam nadzieję, że wszystko się zacznie zmieniać na lepsze. Tzn. mam taką nadzieję...a jak to mówią, nadzieja matką...

Do góry