reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

a jak tam wyprawka, masz juz cos procz ubranek? a siostra jak tam?

Mam łóżeczko, komode, posciel, reczniczek, kocyk, termometr, podgrzewacz do butelek i troche ubranek ;)
A siostra dobrze, męczyła sie z młodościami, ale zaczynają jej powoli odpuszczać, w przyszłym tyg.bedzie miala badania prenatalne.

reklama
zna siostra juz plec czy za wczesnie? wozek w koncu wybralas?

Nie jeszcze za wcześnie, u niej aktualnie jakis 11 t.c. jak dobrze pojdzie to na prenatalnych sie moze dowie. Nie wybrałam jeszcze. Szczerze to nawet przestalam sie rozglądać, stwierdzilam ze zajme sie tym na spokojnie jak na zwolnieniu będę.

mowisz, ze az tak lubisz swoja prace?

Sa czasami dni albo sytuacje, które doprowadzaja mnie do szalu albo ludzie denerwują, ale ogólnie nie narzekam. No może jedynie sprzątanie zaczyna mi troche ciążyc, zwłaszcza jak snieg byl i korytarz byl caly ucioplany i kilka razy dziennie trzeba bylo z mopem jechać.

reklama
Sa czasami dni albo sytuacje, które doprowadzaja mnie do szalu albo ludzie denerwują, ale ogólnie nie narzekam. No może jedynie sprzątanie zaczyna mi troche ciążyc, zwłaszcza jak snieg byl i korytarz byl caly ucioplany i kilka razy dziennie trzeba bylo z mopem jechać.
no ja bede musiala jak najdluzej pracowac i tez czuje, ze bedzie mi ciezko, ale ktos musi byc tu na sklepie i uczyc nowa osobe, bo bedziemy kogos szukac jak ja zaciaze i w miesiac jej nie naucze, min trzy miesiace potrzeba by zalapala progamy do obslugi i caly towar, ja sie nauczylam wszystkiego i mysle, ze i kogos nowego dam rade nauczyc, o ile mi cierpliwości starczy

Do góry