reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

no ja bede musiala jak najdluzej pracowac i tez czuje, ze bedzie mi ciezko, ale ktos musi byc tu na sklepie i uczyc nowa osobe, bo bedziemy kogos szukac jak ja zaciaze i w miesiac jej nie naucze, min trzy miesiace potrzeba by zalapala progamy do obslugi i caly towar, ja sie nauczylam wszystkiego i mysle, ze i kogos nowego dam rade nauczyc, o ile mi cierpliwości starczy

Zależy tez jaka będzie pojęta nowa osoba :p ale teraz najważniejsze, zeby jak najszybciej Wam sie udało, a z pracą jakos sie poukłada :-)

reklama
Sa czasami dni albo sytuacje, które doprowadzaja mnie do szalu albo ludzie denerwują, ale ogólnie nie narzekam. No może jedynie sprzątanie zaczyna mi troche ciążyc, zwłaszcza jak snieg byl i korytarz byl caly ucioplany i kilka razy dziennie trzeba bylo z mopem jechać.

Uciekaj jak najszybciej na zwolnienie i odpoczywaj, zebys nie zalowala. Ja sobie nie moglam pozwolic na L4 i strasznie nad tym ubolewam, ze do 33 tyg musialam robic.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Uciekaj jak najszybciej na zwolnienie i odpoczywaj, zebys nie zalowala. Ja sobie nie moglam pozwolic na L4 i strasznie nad tym ubolewam, ze do 33 tyg musialam robic.

Do końca lutego (czyli ok.30 tyg) chciałabym jeszcze popracować a potem juz wolne, czas na kompletowanie wyprawki, pranie, prasowanie itp. :)

Ja strasznie zaluje ze sie za wszystko tak pozno zabralam. Za robienie wyprawki i ogarnianie wszystkiego. A teraz mam sterte prania i tysiac rzeczy do robienia na ktore nie mam sily [emoji14]

A ja specjalnie wszystko zostawiam na marzec jak bede na L4, żeby czas jakoś zabijac. Częściowo wyprawkę mam, jakis tam pare elementow, ale jeszcze sporo przede mna. Najgorszy wozek, bo na nic sie zdecydowac nie moge. Albo za ciężki, albo jakis nie stabilny, albo kola nie takie i tak o.

A ja specjalnie wszystko zostawiam na marzec jak bede na L4, żeby czas jakoś zabijac. Częściowo wyprawkę mam, jakis tam pare elementow, ale jeszcze sporo przede mna. Najgorszy wozek, bo na nic sie zdecydowac nie moge. Albo za ciężki, albo jakis nie stabilny, albo kola nie takie i tak o.
Ja sie slabo czuje i brzuch mi twardnieje wiec pewnie dlatego mi tak ciezko.

Wozek to byla pierwsza rzecz jaka wybralismy, bardzo szybko zreszta, bo nawet chyba w 20 tyg nie bylam, ale mialam okazje to bralam.

A masz jakies pierwsze typy czy nie bardzo?

Ja sie slabo czuje i brzuch mi twardnieje wiec pewnie dlatego mi tak ciezko.

Wozek to byla pierwsza rzecz jaka wybralismy, bardzo szybko zreszta, bo nawet chyba w 20 tyg nie bylam, ale mialam okazje to bralam.

A masz jakies pierwsze typy czy nie bardzo?

Wiesz co, cos tam oglądalam a to na allegro a to pare razy w smyku patrzylam jak promocje byly. Ze smyka najbardziej utkwil mi w pamięci adamex i baby design. I o adamexie czytalam dobre opinie.

reklama
Wiesz co, cos tam oglądalam a to na allegro a to pare razy w smyku patrzylam jak promocje byly. Ze smyka najbardziej utkwil mi w pamięci adamex i baby design. I o adamexie czytalam dobre opinie.
Mi sie jakos Adamex nie podoba, bo mnie przez to, ze jest terax taki modny i polowa marcowek go kupila haha

A tak na serio to tutaj i tak bym go nie dostala, a wolalam wczesniej wyprobowac. Ten beep co ja go mam ma wymienny material i kola ktore kosztuja ogolnie grosze wiec nawet jak sie zniszcza to moge wymienic.

Do góry