reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Mi sie jakos Adamex nie podoba, bo mnie przez to, ze jest terax taki modny i polowa marcowek go kupila haha

A tak na serio to tutaj i tak bym go nie dostala, a wolalam wczesniej wyprobowac. Ten beep co ja go mam ma wymienny material i kola ktore kosztuja ogolnie grosze wiec nawet jak sie zniszcza to moge wymienic.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

No to fajny, praktyczny.

reklama
Hej, co do pracy ja poszłam na macierzyńskie za początku 36tc...masakra maly urodził się wcześniej i nawet lozeczko nie bylo uczykowane:/ teraz w domku jestem i mam czas.
Co do wyprawki. Siostra S. Przuwiozla mi dzis materac do łóżeczka, kołdrę,4 pościele (z tego 3unisex) i dwa worki grzechotek i zabawek dla niemowlaka...co najlepsze wszystko jeszcze po moim Dennisie (dalam jej jak byla w ciąży) wiec sporo wydatków mi odeszło...i ten sentyment :) sama mam juz lezaczek, jednego spiocha i skarpetki...dzis zaczynam 15tc:)

Hej, co do pracy ja poszłam na macierzyńskie za początku 36tc...masakra maly urodził się wcześniej i nawet lozeczko nie bylo uczykowane:/ teraz w domku jestem i mam czas.
Co do wyprawki. Siostra S. Przuwiozla mi dzis materac do łóżeczka, kołdrę,4 pościele (z tego 3unisex) i dwa worki grzechotek i zabawek dla niemowlaka...co najlepsze wszystko jeszcze po moim Dennisie (dalam jej jak byla w ciąży) wiec sporo wydatków mi odeszło...i ten sentyment :) sama mam juz lezaczek, jednego spiocha i skarpetki...dzis zaczynam 15tc:)
Happy szybko Ci czas minie... :)

Ja macierzynskie dopiero za 3 tyg zaczynam, puki co na L4 jestem.

Mam cicha nadzieje, ze Filip raczy wyjsc okolo 38 tygodnia...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja dziś, korzystając z wolnej soboty, mam w planach przejść sie po meblowych sklepach popatrzec za szafą do pokoju. Bo w wyniku przemeblowania jakie mnie niebawem czeka strace dwie szafki na ciuchy, więc będę potrzebować czegoś innego, węższego.

Happy ano to pewno, ze jak masz cos pustego to wykorzystasz przy okazji, ja niestety nie posiadam pustych mebli :p ale nawet cos wypatrzylam i może sie zdecyduje :-)

reklama
Do góry