reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

sama jestem ciekawa kto mieszka w Twoim brzuszku :laugh2:
u mnie konczy sie @ wiec ruszaja zaraz starania
Pamietaj, ze moj brzuch mialas zabrac [emoji14]
Luxi-czuje ze córka od początku...jednak zawsze myslalam ze bede miec drugiego synka ;) i nawet imię od lat mamy...jednak mie robi mi to większej różnicy
Jabym wlasnie parke chciala :) Bo to ponoc inaczej wychowywac chlopca, a inaczej dziewczynke :) Fajnie jak bym mogla jednego i drugiego doswiadczyc :)
Dokładnie a ja ciagle mam zle przeczucie :/ juz nie moge sie doczekać az u poloznej serca poslucham bo ciagle mam wrażenie że cos jrst nie tak i juz wariuje od tego
I pewnie bedziesz wariowac do konca :) Zawsze sie znajdzie powod do zmartwien. Ja sobie co chwile wymyslam cos nowego.
nie martw sie na zapas, ja sie boje, ze predko nie zajde i walka mnie czeka i ide do lekarza by mnie przebadal
No wlasnie tak jak powiedzialas "Nie martw sie na zapas" [emoji14]
jednak chyba tak ale druga kreska blada wiec nie wiem jak to odebrac:confused:
Blada czy nie blada druga oznacza ciaze :) Gratulacje :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Renata u mnie tez przed a i kilka dni po straszne bladziochy a teraz juz 14tc więc gratuluję
Kasik-wiem ze nie powinnam sie martwic ale nie potrafie.daj znac jak twoja malutka

Pamietaj, ze moj brzuch mialas zabrac [emoji14]

Jabym wlasnie parke chciala :) Bo to ponoc inaczej wychowywac chlopca, a inaczej dziewczynke :) Fajnie jak bym mogla jednego i drugiego doswiadczyc :)

I pewnie bedziesz wariowac do konca :) Zawsze sie znajdzie powod do zmartwien. Ja sobie co chwile wymyslam cos nowego.

No wlasnie tak jak powiedzialas "Nie martw sie na zapas" [emoji14]

Blada czy nie blada druga oznacza ciaze :) Gratulacje :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
przejme, ktos to musi zrobic :laugh2:

Patrzcie ciocie jaki jestem pulpecik, ale za to nóżki mam zgrabne :-D

Niunia waży 830 gram, wszystkie wymiary w normie, serducho wali zdrowo. Ja ze względu na małą niedokrwistość dostalam żelazo i ponowienie moczu, bo bakterii duzo wyszlo. Co do ruchów, lekarz kazal skrupulatnie, codziennie wieczorem liczyc, ma byc co najmniej 10 w ciągu 2 godz, jak nie będzie tyle to do szpitala. Na dodatek stwierdził, ze lekko przy dużo przybrałam od ostatniej wizyty i kazal ograniczyć słodycze, ziemniaki, makaron i pieczywo. Troche dolka załapałam :/

Załączniki

• 1453984886717.jpg
    1453984886717.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 41
  • 1453984905820.jpg
    1453984905820.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Patrzcie ciocie jaki jestem pulpecik, ale za to nóżki mam zgrabne :-D

Niunia waży 830 gram, wszystkie wymiary w normie, serducho wali zdrowo. Ja ze względu na małą niedokrwistość dostalam żelazo i ponowienie moczu, bo bakterii duzo wyszlo. Co do ruchów, lekarz kazal skrupulatnie, codziennie wieczorem liczyc, ma byc co najmniej 10 w ciągu 2 godz, jak nie będzie tyle to do szpitala. Na dodatek stwierdził, ze lekko przy dużo przybrałam od ostatniej wizyty i kazal ograniczyć słodycze, ziemniaki, makaron i pieczywo. Troche dolka załapałam :/
jaka slodka pyzunia ♥ i co ograniczysz to co kazal? i co masz jesc?

Do góry