reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

sama jestem ciekawa kto mieszka w Twoim brzuszku :laugh2:
u mnie konczy sie @ wiec ruszaja zaraz starania
Pamietaj, ze moj brzuch mialas zabrac [emoji14]
Luxi-czuje ze córka od początku...jednak zawsze myslalam ze bede miec drugiego synka ;) i nawet imię od lat mamy...jednak mie robi mi to większej różnicy
Jabym wlasnie parke chciala :) Bo to ponoc inaczej wychowywac chlopca, a inaczej dziewczynke :) Fajnie jak bym mogla jednego i drugiego doswiadczyc :)
Dokładnie a ja ciagle mam zle przeczucie :/ juz nie moge sie doczekać az u poloznej serca poslucham bo ciagle mam wrażenie że cos jrst nie tak i juz wariuje od tego
I pewnie bedziesz wariowac do konca :) Zawsze sie znajdzie powod do zmartwien. Ja sobie co chwile wymyslam cos nowego.
nie martw sie na zapas, ja sie boje, ze predko nie zajde i walka mnie czeka i ide do lekarza by mnie przebadal
No wlasnie tak jak powiedzialas "Nie martw sie na zapas" [emoji14]
jednak chyba tak ale druga kreska blada wiec nie wiem jak to odebrac:confused:
Blada czy nie blada druga oznacza ciaze :) Gratulacje :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Renata u mnie tez przed a i kilka dni po straszne bladziochy a teraz juz 14tc więc gratuluję
Kasik-wiem ze nie powinnam sie martwic ale nie potrafie.daj znac jak twoja malutka

Pamietaj, ze moj brzuch mialas zabrac [emoji14]

Jabym wlasnie parke chciala :) Bo to ponoc inaczej wychowywac chlopca, a inaczej dziewczynke :) Fajnie jak bym mogla jednego i drugiego doswiadczyc :)

I pewnie bedziesz wariowac do konca :) Zawsze sie znajdzie powod do zmartwien. Ja sobie co chwile wymyslam cos nowego.

No wlasnie tak jak powiedzialas "Nie martw sie na zapas" [emoji14]

Blada czy nie blada druga oznacza ciaze :) Gratulacje :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
przejme, ktos to musi zrobic :laugh2:

Patrzcie ciocie jaki jestem pulpecik, ale za to nóżki mam zgrabne :-D

Niunia waży 830 gram, wszystkie wymiary w normie, serducho wali zdrowo. Ja ze względu na małą niedokrwistość dostalam żelazo i ponowienie moczu, bo bakterii duzo wyszlo. Co do ruchów, lekarz kazal skrupulatnie, codziennie wieczorem liczyc, ma byc co najmniej 10 w ciągu 2 godz, jak nie będzie tyle to do szpitala. Na dodatek stwierdził, ze lekko przy dużo przybrałam od ostatniej wizyty i kazal ograniczyć słodycze, ziemniaki, makaron i pieczywo. Troche dolka załapałam :/

Załączniki

• 1453984886717.jpg
    1453984886717.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 1453984905820.jpg
    1453984905820.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Patrzcie ciocie jaki jestem pulpecik, ale za to nóżki mam zgrabne :-D

Niunia waży 830 gram, wszystkie wymiary w normie, serducho wali zdrowo. Ja ze względu na małą niedokrwistość dostalam żelazo i ponowienie moczu, bo bakterii duzo wyszlo. Co do ruchów, lekarz kazal skrupulatnie, codziennie wieczorem liczyc, ma byc co najmniej 10 w ciągu 2 godz, jak nie będzie tyle to do szpitala. Na dodatek stwierdził, ze lekko przy dużo przybrałam od ostatniej wizyty i kazal ograniczyć słodycze, ziemniaki, makaron i pieczywo. Troche dolka załapałam :/
jaka slodka pyzunia ♥ i co ograniczysz to co kazal? i co masz jesc?

Do góry