happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ponad 4lata podoba mi sie tu anglicy sa cudowni chwale sobie lekarzy i przedszkola,wszystko jest takie racjonalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wszedzie Elzbieta dochodzi heheh, sorki, tak mnie wzielo na zarty... a my na Pl narzekamy hahaKurcze niby irlandia pod Zjednoczone królestwo podchodzi a takie cyrki :/
i wlasnie ja podziwiam ludzi, ktorzy wyjezdzaja do innych krajow i chca tam juz zostac, mam do nich duuuzy szacunekLuxi- ja w polcsce nie czułam się dobrze i nie chodzi o finanse bo prace miedismy dobra. Tu znalazlam w pewnym sensie spokoj i swoje miejsce
no wlasnie, to jest cos za cos, musisz se to przemyslec, jak to by mialo wygladac gdybyscie w razie wu wrocili tuLuxi-mam momenty ze chce wracać ale boje się ze nie bede mogla poseiecuc sie dzieciom i S. Ze bedziemy oboje pracowac nie widzac sie w ogóle. Ale chcialabym isc do liceum zaicznie i na studium a tu jest mi trudniej
Mnie kuzynka ciagle namawia zeby sie do Anglii przeniesc, ale ja juz tu wroslam i sie nigdzie stad nie ruszamPonad 4lata podoba mi sie tu anglicy sa cudowni chwale sobie lekarzy i przedszkola,wszystko jest takie racjonalne
Dobry zart [emoji14]nie wszedzie Elzbieta dochodzi heheh, sorki, tak mnie wzielo na zarty... a my na Pl narzekamy haha
Mi sie tez zdarza myslec ze chcialabym do Pl wrocic, ale jak sobie pomysle jakby zycie nasze wygladalo to od razu mi sie odechciewa...Luxi-mam momenty ze chce wracać ale boje się ze nie bede mogla poseiecuc sie dzieciom i S. Ze bedziemy oboje pracowac nie widzac sie w ogóle. Ale chcialabym isc do liceum zaicznie i na studium a tu jest mi trudniej