reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Natka-w uk tez mozesz usunac bez podania powodu do 20tc a jesli dziecko okaze się chore to chyba do 23tc(nie jestem pewna) moj scan wczoraj trwał 30min,pewnie trwałby krucej ale dzieciątko im uciekło bo mega ruchliwe jest :D chłopaków zawolali na koniec,maly zachwycony mowil ze widzi buzeie i brzuszek i nogę :)robił papa a w poczekalni uszykowal dla dzidziusia krzesełko:)

Mam scan jutro .. i nie wiem jak to zabrzmi, ale nawet mi sie tam jechac nie chce, bo czas i pieniadze strace, a i tak sie nic nie dowiem...

A synus slodkosci <3

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Natka no wyobraz sobie, ze tesciowa ostatnio do rany przyloz, az mi milo, ze nas odwiedza, pyta sie, ale nie wtraca sie, nie komentuje, szwagierka wymaga lilku poprawek jeszcze ehh
Happy masz cudownego synka, lubie takie male żabulki, aleee bym go wytarmosila i wycalowala ahhh :laugh2:

Luxi-on po prostu uwielbia male dzieci od kiedy pamietam ;)
Ja naprawdę nie moge narzekać wczoraj poprosiłam czy maga mi jeszcze raz zrobic zbliżenie na serduszko i bez problemu :) mi to aż lzy polecialy jak widzialam jak sie rusza :)

reklama
Do góry