reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natka ja tez z kwietnia jestem, i moja mama, i moja babcia, i chrzesnica i siostra męża - takze zdecydowanie mogę z doświadczenia powiedzieć, ze kwietniowe dzieci są udane :-D co prawda ja mam termin na 11maj, ale sporo osób mi mówi, ze właśnie pod koniec kwietnia juz urodze - ale skąd to wiedzą to nie wiem, może z fusów wróżą :-D

Asch to świetnie! To lada dzień, a córcia faktycznie dorodna :-) a jak będziesz rodzić? Cc? Dobrze kojarze?

Co do wyjazdu za granicę - to ja podziwiam, zdecydowanie. Osobiście bym sie chyba nie odważyła, mimo marnych zarobków i coraz to gorszych warunków jakie sie w Polsce zaczynają dziać, jakos sobie nie wyobrażam wyjechać z dala od rodziny.

Kasik no niestety nie CC.
Tutaj nie wiem czy w tym Landzie czy w tej klinice maja jazde na punkcie porodow SN i mimo iz mowilam ze pierwsza corka miala wage 2900 w dniu porodu i byl problem,ze blizna jak to mi mowia nie nalezy do najlepszych i Vivi jest duza,ze te problemy ze soojeniem to pani ordynator stwierdzila ze czekamy na naturalny porod,obserwujemy co sie dzieje i dopiero jezeli cos bedzie nie tak zrobia CC bo moze akurat uda sie SN.
Ze dla dziecka tak jest lepiej przyjsc na swiat, ze niby kobieta szybciej staje na nogi itp.
Mimo ze wracalam do tematu CC to widzialam ze za cholere jej nie przekonam.
Dla nich powod do CC to komplikacje a nie dowie sie czy beda jak nie sprobuje rodzic naturalnie.

Ostatnia edycja:
Usg dużo dało mojemu S. Konsultacja z polskim lekarzem chyba też. Kupił wczoraj taki spioch i powiedzial zr w nim maleńka wyjdzie ze szpitala :)

Załączniki

• 1453283662726.jpg
    1453283662726.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry