reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
laski, ale jakie jaja,. bo dzwonila wlascicielka tego mieszkania, ktore obecnie zajmujemy i mowila, ze podobno ci ludzie, ktorzy chce ja kupic cos kombinuja i kto wie czy nie zrezygnuja z niego, ale ja tam nie zostanie, o nieee, nie chce juz tam mieszkac

tak a jeszcze cos mnie tknelo i se po necie poszperalam i wiecie co znalazłam? w pazdzierniku nam umowe przedluzyla a w listopadzie wystawila je na sprzedaz nie informujac nas o tym, zlamala umowe, w ktorej bylo zawarte, ze jak je wystawi na sprzedaz to ma nas poinformowac...kuzwa no jaka zla jestem a jeszcze nam klamala, ze ci ludzie, ktorzy chca je kupic znalezli je na jakims starym nieaktualnym ogloszeniu jakim archiwalnym, taa teraz widze jakie ono archiwalne hahaha :wściekła/y:

reklama
cześć kobitki. długo mnie tu nie było. po badaniu hsg obrazilam się na wszystko co mogłam. z racji tego że jeden jajowod zatkany, szanse co drugi miesiąc. do tego sklejajace plemniki i nici od dwóch lat. cykle mam od 29 do 31 dni. dziś jest 33 i nie mam nic, ale wszystkie objawy pms występują jak co miesiąc. piersi bola brzuch pobolewa. nie wytrzymałam zrobiłam test. kupę z was ma większe doświadczenie. jest cień cienia. pomóżcie w ocenie czy coś z tego będzie czy nie ma co się nastawiać.

Załączniki

• 1453398005394.jpg
    1453398005394.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 1453398017465.jpg
    1453398017465.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 57
Do góry