happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi zaraz zaczynasz staranka to na pewno niedlugo bedziesz sie chwalic fotkami z usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie :/ Nawet nie wiem czy jest odwrocony, a wydaje mi sie, ze nie, bo ja jego kopniaki czuje i widze od pepka w dol...no, ale bez przesady, zeby nawet wagi dziecka Ci nie podac?
oj nawet nie wiesz jak sie ciesze, tak bardzo chcialabym juz wlasne malenstwo tulic, ale poki co czekam na bratanice, kwiecien coraz blizejLuxi zaraz zaczynasz staranka to na pewno niedlugo bedziesz sie chwalic fotkami z usg
dzizas..a do do odwrocenia to moze zdazy do porodu sie odwrocic, bo inaczej cesarka lub beda kazali urodzic Ci sn nawet jesli ulozenie posladkowe, bo i tak lekarz robia, mendy jedneNo nie :/ Nawet nie wiem czy jest odwrocony, a wydaje mi sie, ze nie, bo ja jego kopniaki czuje i widze od pepka w dol...
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Mam nadzieje, ze leniuch sie odwroci jeszczedzizas..a do do odwrocenia to moze zdazy do porodu sie odwrocic, bo inaczej cesarka lub beda kazali urodzic Ci sn nawet jesli ulozenie posladkowe, bo i tak lekarz robia, mendy jedne
Ja tez kwietniowaMoj synek też kwietniowy w piątek 13sie urodził
Nieeee, w IrlandiiNatka-w Polscemieszkasz?
Agata ma na 16 kwietniaMoj synek też kwietniowy w piątek 13sie urodził
Specyficzny narod... juz sie zdarzylam przyzwyczaic. Dlugo jestes na wyspach?Kurcze niby irlandia pod Zjednoczone królestwo podchodzi a takie cyrki :/