reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

nie mam niestety takiej możliwości bo kabelek od tel gdzieś zapodziałam, mój M mnie namówił na testowanie hehe tłumaczyłam mu że za wcześnie ale zmiękłam, nasikałam a tam od razu krecha sie pojawiła :D teraz bedziemy szli po następny bo M nie wierzy. A ja coś tak czułam bo sikam nader często i piersi mam dwa razy takie jak normalnie, o dziwo sutki wcale się nie zmieniły i nie mam zadnych żyłek

reklama
Hej Kochane :* nici z moich planów pospania :( sąsiadka z góry za nic ma to, że jest sobota i inni chcą odpocząć. Czuje się okropnie. Wczoraj Tomek zauważył, że brodawki mi się powiększyły i żyły pociemnialy i wyszły nowe.

Dziewczyny z całego serca gratuluję tym które już są staraczkami wystaranymi:)))) a za resztę trzymam kciuki mocno. Ja mam @ to mój 1 cykl starań.. . który zacznie się po@. Więc w lutym bede dopiero wiedziała czy zaciazylam:))
Dziewczyny czy pijąc inofolic trzeba brać folik w tabletkach też?

ewel87 spokojnie, jeszcze póki lekarz nie potwierdzi i bety nie zobaczę to pozostaje staraczką :) Lux a ty rób testa i nie trzymaj w niepewności :) ewel przeczytaj skład, jeśli infolic zawiera kwas foliowy to folik musisz odstawić bo możesz przedawkować

Właśnie zawiera kwas foliowy Ale nie wiem czy odpowiednią ilość;) sprawdzę to. Pewnie radość taka w Was jak są 2 kreski jej...już sama chce te 2 kreski ale wiem że Jak się je zobaczy to potem jeszcze usg..beta... Kiedyś nie wiedziałam ze to tak dziala

1985natalia2 wowwwww super Natalia brawo;)) ale cie ciesze gratulacje weekend zapowiada sie wspaniałe takich wiadomosci jak najwiecej ;)
Kamilove czekam rowniez na potwierdzenie dzisiaj i mamy juz 3 w drużynie ||

reklama
Luxuorius na pewno to trudne...tak jak do tej pory ja nie wiedziałam co czują kobiety po poronieniu tzn czytałam na forum kiedyś że np ktoś 3 razy poronil i próbuje walczy... Wtedy myślałam że ja po 1 bym zrezygnowała ale kiedy mnie to spotkało to początkowo nie miałam siły uznałam że nie przeżyje kolejnej takiej sytuacji Ale po czasie nie da się nie próbować i walczyć...pragnienie jest tak ogromne.. Trzymam za nas kciuki!!

Do góry