reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

nie mam niestety takiej możliwości bo kabelek od tel gdzieś zapodziałam, mój M mnie namówił na testowanie hehe tłumaczyłam mu że za wcześnie ale zmiękłam, nasikałam a tam od razu krecha sie pojawiła :D teraz bedziemy szli po następny bo M nie wierzy. A ja coś tak czułam bo sikam nader często i piersi mam dwa razy takie jak normalnie, o dziwo sutki wcale się nie zmieniły i nie mam zadnych żyłek

reklama
Hej Kochane :* nici z moich planów pospania :( sąsiadka z góry za nic ma to, że jest sobota i inni chcą odpocząć. Czuje się okropnie. Wczoraj Tomek zauważył, że brodawki mi się powiększyły i żyły pociemnialy i wyszły nowe.

Dziewczyny z całego serca gratuluję tym które już są staraczkami wystaranymi:)))) a za resztę trzymam kciuki mocno. Ja mam @ to mój 1 cykl starań.. . który zacznie się po@. Więc w lutym bede dopiero wiedziała czy zaciazylam:))
Dziewczyny czy pijąc inofolic trzeba brać folik w tabletkach też?

ewel87 spokojnie, jeszcze póki lekarz nie potwierdzi i bety nie zobaczę to pozostaje staraczką :) Lux a ty rób testa i nie trzymaj w niepewności :) ewel przeczytaj skład, jeśli infolic zawiera kwas foliowy to folik musisz odstawić bo możesz przedawkować

Właśnie zawiera kwas foliowy Ale nie wiem czy odpowiednią ilość;) sprawdzę to. Pewnie radość taka w Was jak są 2 kreski jej...już sama chce te 2 kreski ale wiem że Jak się je zobaczy to potem jeszcze usg..beta... Kiedyś nie wiedziałam ze to tak dziala

1985natalia2 wowwwww super Natalia brawo;)) ale cie ciesze gratulacje weekend zapowiada sie wspaniałe takich wiadomosci jak najwiecej ;)
Kamilove czekam rowniez na potwierdzenie dzisiaj i mamy juz 3 w drużynie ||

reklama
Luxuorius na pewno to trudne...tak jak do tej pory ja nie wiedziałam co czują kobiety po poronieniu tzn czytałam na forum kiedyś że np ktoś 3 razy poronil i próbuje walczy... Wtedy myślałam że ja po 1 bym zrezygnowała ale kiedy mnie to spotkało to początkowo nie miałam siły uznałam że nie przeżyje kolejnej takiej sytuacji Ale po czasie nie da się nie próbować i walczyć...pragnienie jest tak ogromne.. Trzymam za nas kciuki!!

Do góry