reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Cześć Dziewczyny ..:) nie wiem jakie macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ale może akurat. To jest mój drugi cykl kiedy używam testów, jednak w pierwszym bez powodzenia bo w połowie mi się skończyły :\ teraz we wtorek prawdopodobnie wyszły dwie kreski ale nie wiem czy ta druga jest wystarczająco mocna. jak myślicie?? Do dzisiaj reszta testów z jedną kreska. W teorii owu powinna być w tych dniach teraz ale v mnie nie jest jak w zegarku więc już sama nie wiem.. Co myślicie??

Mysle ze mozesz zaczac sie przytulac ;-)

Edyta01 wstawiłam ale usunęłam bo to nie moj ale kolezanki ale mysle zeby lepiej nie pokazywać na forum bo kiedys mogła by to zobaczyc...chyba nie w pozadku ..

rozumiem nie ma sprawy ,tylko zapytalam :-p

reklama
Edyta01 ta koleżanka zrobiła drugi test i wyszedł negatywny ... Jutro rano robi znowu3.... 1 paskowy pozytywny 2 clear blue negatywny :|

Edyta01 ta koleżanka zrobiła drugi test i wyszedł negatywny ... Jutro rano robi znowu3.... 1 paskowy pozytywny 2 clear blue negatywny :|

tak mi przyszło do głowy, skoro @ miała w sylwestra to może się pomyliła i zrobiła test owulacyjny i wyszły jej 2 kreski, bo właśnie mniej więcej teraz owu jej wypada?

Ladyagnes tez jej to pow przednchwila ale mowi ze nie jest głupia;) widZi co na opakowaniu napisane... ( powiało takim niemiłym tonem) ...hehe
Tylko nie odpowiedziała mi na pyt co ja wzięło zeby zeobic test zle sie czuła czy co nic mi nie odpisuje

Z reszta niewazne ;) zamieszala mi kobieta w moim harmonijnym weekendzie;)

Ostatnia edycja:
pewnie się zdenerwowała dlatego takim chłodem powiało.
A ona chce być w ciąży czy nie chce? Cała ta historia dziwna jakaś... Zresztą jak zrobi jutro test to się wyjaśni.

lady Agnes ona nie planuje byc w ciazy...dlatego wczesniej pisałam ze bardziej mnie cieszy test kamilove niz kolezanki bo upragniony tescik a ona miała 2 kreski i tak podeszła do tego hmm... ... Wpadlam... Masakra...:/ Ahh niewazne

ewel mój mąż bardzo się cieszy, ale póki co stara się nie ekscytować za bardzo, bo wiadomo. On też za pierwszym razem przeżywał stratę

pkati ten świat niesprawiedliwy jest, bo jest tyle kobiet które długo się starają i naprawdę chcą a się nie udaje, a z drugiej strony taka "dziunia" za przeproszeniem nie chce a wpada... masakra.
I nie mówię tu o twojej koleżance personalnie tylko ogólnie.

reklama
Do góry