reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

ewel mój mąż bardzo się cieszy, ale póki co stara się nie ekscytować za bardzo, bo wiadomo. On też za pierwszym razem przeżywał stratę

pkati ten świat niesprawiedliwy jest, bo jest tyle kobiet które długo się starają i naprawdę chcą a się nie udaje, a z drugiej strony taka "dziunia" za przeproszeniem nie chce a wpada... masakra.
I nie mówię tu o twojej koleżance personalnie tylko ogólnie.

... Spoko ale i tak trafiłaś w 100% DZiunia ... Dlatego tez sobie pomyślałam nawet o sobie ja sie staram i chce a ona pisze do mnie hmmm.. Wpadlam... Mozna sie wkur..;)

reklama
Albo są takie które nie chcą nie dbają o siebie a rodzą i zostawiają...:((( smutne to naprawdę. Ja mam się lepiej troszkę bo liczę że uda mi sie i bede w ciąży ... Bede miała swoje maleństwo

Lady to Ty w sumie po 1 wszej@ zaszłas czy po 2@? Nic mam nadzieję że jednak po tych zabiegach faktycznie organizm chce być szybko w ciąży i się uda i mi szybko trzymajcie za mnie kciuki

Wszystkie bedIemy szczesliwymi mamami;) a ja przestanę tu zaglądać dopiero wtedy jak większość z was pokaze 2 kreski i ja miedzy innymi...;)

pkati swoją drogą jak ona wie, że się starasz to chamsko w stosunku do ciebie się zachowuje wysyłając ci takie wiadomości i cię dręcząc.
Jeśli jest faktycznie w ciąży to powinna ci to po prostu powiedzieć jak już będzie miała pewność,a nie takie akcje odwala. Co to za koleżanka :realmad: Mi się wydaje, że nie jest w ciąży tylko cię wkurza. Ale zobaczymy.

Zobaczycie dziewczyny, niedługo wszystkie będziemy tulić do piersi bobasy :-)

Witam Dziewczyny :)
Oczywiscie gratuluje Lady Agnes i Kamilove i oczywiscie trzymam kciuki ;)
Za pozostale staraczki trzymam kciuki aby @ sie nie pojawila.
Niby mnie tez dopadaja jakies objawy ale moze sama sobie je wkrecam - duzo sluzu, bolace piersi i jajniki czasami wogole brzuszek. No ale zobaczymy, dopiero 20 dc
Majdaczku ja 26 lat i 1cs - oby ostatni ;)

Ja z tego wszystkiego spać nie mogę. Ł kupił mi w Tesco testy pepino są super czułe. Ten z teraz był bodaj 25 albo 20. A ten to 10. Zobaczymy jak będzie.

Dobrej nocy i trzymajcie proszę kciuki

reklama
Do góry