reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny na tym teście tak kreska jest tak samo blada jak na tym wczorajszym. Dzwoniłam do mojego gina i kazał powtórzyć test w najpóźniejszym możliwym terminie pojawienia się @. U mnie wychodzi 21.01 wtedy kreski powinny być dobrze widoczne. Jeżeli tak będzie jak powinno to mam szorować na betę. Dr spierdzielił mnie za to robienie testu i powiedział, że to może być ciąża biochemiczna :(

Luteinę mam odstawić narazie.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do lekarza myśle ze najlepiej między 6-8tyg więc za jakieś 2 tyg najwcześniej, od pn. szukam lekarza na nfz który przyjmuje po południu żebym nie musiała z pracy sie zwalniać i nikomu tłumaczyć, jak się nie uda to pójde prywatnie a na bete chyba zaraz wyskocze, mam 50 metrów do szpitala :)

lux nie bój żaby co ma byc i tak będzie, ja myśle że jak masz takie objawy to wszystko idzie w dobra strone, ja poza wielkimi piersiami nie mam absolutnie żadnych heh :)

Kamilove temu ja boję się robić test przed terminem.
I masz rację :tak:

Teraz jak dostanę @ to będę uważać, że poroniłam a tak bym nawet nie wiedziała, że coś było. Te cienie na tych testach to są ledwo widoczne. Jaka ja stara taka głupia [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Natalia, ja mam IDENTYCZNE objawy jak w pierwszej ciąży. Z tym, że wtedy na tym etapie miałam silne mdłości. Teraz są delikatne mdłości. I wtedy zaparć nie miałam. A teraz mam. Wczoraj i dziś małe kupki zrobiłam. Chyba nie muszę mówić jak cierpię :/ jem ogórki, pomagają trochę.

Natalia gratulacje :))))) ja dzis rano mierzyłam temperaturę w pochwie i mam 37 stopni, czy to o czymś świadczy? a poza ty m czasami (rzadko) czuje jajniki tzn nie bolą jakos mocno ale czuję.
Kamilove trzymam kciuki :)
Lux myślę że u Ciebie będą napewno II kreseczki :)

Kamilove-mnie życie nauczyło, że przed terminem nie robi się testu, bo może być biochemiczna. Szwagierka mówi i pisze: Paula zrób test, ona już się doczekać nie może. A ja chce poczekać.

reklama
Do góry