reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny na tym teście tak kreska jest tak samo blada jak na tym wczorajszym. Dzwoniłam do mojego gina i kazał powtórzyć test w najpóźniejszym możliwym terminie pojawienia się @. U mnie wychodzi 21.01 wtedy kreski powinny być dobrze widoczne. Jeżeli tak będzie jak powinno to mam szorować na betę. Dr spierdzielił mnie za to robienie testu i powiedział, że to może być ciąża biochemiczna :(

Luteinę mam odstawić narazie.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do lekarza myśle ze najlepiej między 6-8tyg więc za jakieś 2 tyg najwcześniej, od pn. szukam lekarza na nfz który przyjmuje po południu żebym nie musiała z pracy sie zwalniać i nikomu tłumaczyć, jak się nie uda to pójde prywatnie a na bete chyba zaraz wyskocze, mam 50 metrów do szpitala :)

lux nie bój żaby co ma byc i tak będzie, ja myśle że jak masz takie objawy to wszystko idzie w dobra strone, ja poza wielkimi piersiami nie mam absolutnie żadnych heh :)

Kamilove temu ja boję się robić test przed terminem.
I masz rację :tak:

Teraz jak dostanę @ to będę uważać, że poroniłam a tak bym nawet nie wiedziała, że coś było. Te cienie na tych testach to są ledwo widoczne. Jaka ja stara taka głupia [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Natalia, ja mam IDENTYCZNE objawy jak w pierwszej ciąży. Z tym, że wtedy na tym etapie miałam silne mdłości. Teraz są delikatne mdłości. I wtedy zaparć nie miałam. A teraz mam. Wczoraj i dziś małe kupki zrobiłam. Chyba nie muszę mówić jak cierpię :/ jem ogórki, pomagają trochę.

Natalia gratulacje :))))) ja dzis rano mierzyłam temperaturę w pochwie i mam 37 stopni, czy to o czymś świadczy? a poza ty m czasami (rzadko) czuje jajniki tzn nie bolą jakos mocno ale czuję.
Kamilove trzymam kciuki :)
Lux myślę że u Ciebie będą napewno II kreseczki :)

Kamilove-mnie życie nauczyło, że przed terminem nie robi się testu, bo może być biochemiczna. Szwagierka mówi i pisze: Paula zrób test, ona już się doczekać nie może. A ja chce poczekać.

reklama
Do góry