reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady a gdzie ona przyjmuje? Dużo za wizytę płacisz? Mam już inofolic ja 29.50 kupiłam w aptece;) Yesenia zamowie to co polecalas też.;)

ewel to jest taka starsza pani przyjmuje na Rozbracie u siebie w mieszkaniu, za wizytę bierze 110 zł
Może jest trochę oschła w obyciu, ale zna się na rzeczy. Mi ją poleciła koleżanka i w sumie nawet zadowolona z niej jestem, chociaż czasem mnie wkurza tak jak ostatnio

kamilove normalnie nie wierze ,wyszedl ci bladzioszek ale extra ,masz dopiero 26dc wiec nie dziw sie ze to bladzioch ,trzymam kciuki za mocniejsze kreski :tak:

pkati wstawialas jakis test bo ja nie widze :zawstydzona/y:

Cześć Dziewczyny ..:) nie wiem jakie macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ale może akurat. To jest mój drugi cykl kiedy używam testów, jednak w pierwszym bez powodzenia bo w połowie mi się skończyły :\ teraz we wtorek prawdopodobnie wyszły dwie kreski ale nie wiem czy ta druga jest wystarczająco mocna. jak myślicie?? Do dzisiaj reszta testów z jedną kreska. W teorii owu powinna być w tych dniach teraz ale v mnie nie jest jak w zegarku więc już sama nie wiem.. Co myślicie??

Załączniki

• 1421437784065.jpg
    1421437784065.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 36
Agapa87 mysle ze śmiało mozesz dzisiaj działać ja jak mam taki test to przytulanki ;)) i po jutrze tez z rana;)

Edyta01 wstawiłam ale usunęłam bo to nie moj ale kolezanki ale mysle zeby lepiej nie pokazywać na forum bo kiedys mogła by to zobaczyc...chyba nie w pozadku ..

reklama
Do góry