reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A ja płaciłam teraz 30 zł

Kamilove, myśl pozytywnie. Wiem, że to łatwo powiedzieć a trudniej zrobić, ale będzie dobrze. Będziesz miała śliczną dzidzię. I koniec kropka!

no właśnie bo szukałam w necie cen i taka rozpiętość od 20zł do nawet 58zł, więc kosmos, ciekawe jak w Mrągowie, kętrzynie giżycku czy olsztynie.

Tak, prywatnie chodzę. Spoko jest, że można zawsze zadzwonić, a jak nie może odebrać to sama oddzwania :)
we wtorek idę do niej na wizytę i pewnie dostanę skierowanie na usg ;-)

reklama
dowiedziałam się właśnie że w olsztynie przy miejskim jest laboratorium i tam jest za 20zł więc jak u mnie bedzie ok 50zł to za tydzień będąc na uczelni wyskoczę i zrobię tam :D

Do góry