reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

No to wobec wszelkich doniesień oświadczam, że ja też przechodzę na inofolic. Mam nadzieję że i mi pomoże :)
A gdzie na necie go kupowałyście? Szukam na ceneo i widzę, że 20 saszetek to koszt około 40 zł już z przesyłką. Może znalazłyście gdzieś taniej albo ktoś wie, ile normalnie w aptece kosztuje?

enej przykro mi. W styczniu testujemy razem i musi się udać!

majdaczku wpisz mi termin @ na 5 stycznia. Mam nadzieję, że nie przyjdzie :-D

martaha faktycznie sporo badań, ale czego się nie zrobi dla dzidziusia. Czy ty te badania robisz na fundusz, czy prywatnie? Bo aż się boję ile to może kosztować.

reklama
Lady Agnes chciałabym testować z Tobą w styczniu, ale nie wiem ile będzie trwał ten cykl:-( ostatni trwał 47dni.. i przez trzy poprzednie miesiące coraz bardziej sie rozsuwa.. ostatnia miesiączkę, (nie licząć trwającej) miałam 25.10..

Ale też zacznę stosować inofolic:) może chociaż cykle będę miała regularniejsze:)

Dzień dobry ;)

Kasia, nie wiem czy to zmęczenie materiału :o no ale w każdym razie jestem raczej po owu więc jak to mówią już po ptokach :)

Miłego dnia dziewczyny :-*

Witam! Miłego dnia staraczki !!!

Boje się testowania , na innym wątku na którym piszę szybko wychodziły pozytywne testy dziewczynom . Skusiłam się wczoraj , niestety negatyw a to już 10 dzień po owulacji, boję się że znów się nie udało... to będą moje najsmutniejsze święta , nawet nie chce mi się o tym myśleć :-(

cześć kobitki :)

ja od dziś zaczęłam mierzenie temperaturki i dziś wzorowo 36.6
yesenia może jeszcze za wcześnie, niektóre testy nie wykrywają tak wczesnej ciąży, więc głowa do góry
enej - moze inofolic pomoże na rozregulowane cykle, kto wie?

Zmykam do pracy. Miłego dnia wszystkim :-)

Lady Agnes no niestety wszystko pełnopłatne i już zapłaciłam ponad 1000 zł od października , nie liczę tych które robiłam wcześniej... no ale cóż... mam nadzieję że to coś pomoże - a tak na marginesie chcę być na clexane i mam pietra bo to są zastrzyki podskórne a nigdy nie robiłam sobie zastrzyków....wrrr... ale spróbuję jak trzeba...
yesenia ja też zawsze testuję wcześniej i nic mi nie wychodzi nawet czasami w dniu spodziewanej @ ledwo bladzioch a później się ujawniają kreseczki także trzymam kciuki , żeby jednak i u Ciebie się one pojawiły&&&&

Dzien dobry.

Yesenia trzymam kciuki za to zeby na.swieta byla noespodzianka i zebys ujrzala piekne dwie kreseczki.

Martaha kochana spokojnie nie ma sie co bac.Na pewno dostaniesz razem z zastrzykiem instrukcje wiec spokojnie dasz rade.A tak jak mowisz dla Fasolka zrobi sie wszystko.

Milego dnia

O wow! Jest nas tu juz coraz wiecej;) super!;)

Yesenia mojej koleżance to dopiero ciążę na usg stwierdzili. Ani testy ani beta nie wykazały pozytywnego wyniku. Także nic straconego.a może to właśnie Ty zapoczatkujesz falę fasolek na naszym wstku;)

Martaha wszystko będzie dobrze; ) będziemy cię tu wspierać i napewno sobie pięknie poradzisz; ) szkoda tylko że te wszystkie badania są płatne.:( takie starania potrafią wykończyć kieszeń..

LadyAgnes ja też właśnie się zastanawiam nad mierzeniem temp. Tylko muszę sobie termometr kupić. Co prawda jutro będzie 3 dzień cyklu ale i tak zacznę; ) tylko ja taki śpioch jestem. . Jakoś boje się że będę przesypiać tą wyznaczoną godz:/

reklama
Do góry