reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Hej Kochane!

Czytam Was na bieżąco ale wpadłam w przedświąteczny szał i nie mam czasu na codzienne pisanie... Poza tym przy mojej córce, która ma motorek w pupie jest to nie lada wyzwaniem ;) Teraz Hania bawi się nowym zestawem duplo więc mam chwilę spokoju ;)

Yesenia, mnie też późno druga kreseczka się pojawiła...w sylwestra 2012/13 zrobiłam test i wyszedł negatywny, pobiegłam po drugi i wyszła bledziusieńka druga, więc wypiłam przez całą noc jeden kieliszek wina udając, że to już kolejny ;) No i 1 stycznia 2013 były już dwie kreski (był to 30 dc.) :) Taki prezent na nowy rok.

Według wszystkich dostępnych "kalkulatorów dni płodnych" od dziś mam okres płodny ;) Kupiłam testy owulacyjne, będę sprawdzać :) Jestem pełna pozytywnej nadziei, że tak jak Hanula nasze drugie dziecko będzie Wrześniakiem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane jesteście:) odganiam od siebie złe myśli ale to trudne bo brzuch znów zaczyna mocniej boleć. Już pogodziłam się z tym że znów mogło się nie udać. Muszę zrobić sobie przerwę , trochę odsapnąć , pomyśleć o sobie...

AnnieTess to działaj kochana działaj:) ktoś musi zapoczątkować szczęsliwy cykl:)

Jeszcze czekam na Yeseni :) Może za dwa dni nam obwieści radosną nowinę przed Świętami:)

tak bardzo ściskam kciuki za Was, że dziś i jutro nie ma obiadu. Trudno. Są ważniejsze rzeczy niż jedzenie :rofl2:

enej - zabiłaś mnie tym brakiem obiadu hehe :laugh2:
No to zmobilizuj się i zaczynamy mierzenie tempki razem. Ja zaczęłam mierzenie dzisiaj w 4 dniu cyklu, a co. Lepiej późno niż wcale ;-) Budzik nastawisz i dasz radę

martaha dobiłaś mnie tym kosztem. Niby tak wszyscy krzyczą, że mamy niż demograficzny i państwo niby wspiera rozmnażanie się, a w obliczu prawdziwych problemów i tak zostajesz sama i sama musisz za wszystko płacić. Pozostaje mi być dobrej myśli, że badania nie będą potrzebne, bo koszt jest kosmiczny :-(

yesenia ja w ciąży miałam wszystkie objawy jak na okres. Byłam przekonana, że ten miesiąc był stracony i nie nastawiałam się. Bolał mnie brzuch. A @ nie przyszła.

AnnieTess działajcie! powodzenia!

zakupiłam inofem w aptece:) wziełam od razu 3 opakowania, a co nie będę się ograniczać:) jeszcze tylko zrobie Księciu rozkład planu na bzykanie i będziemy działać;)
okres mam na tyle nei regularny że mogę "poszaleć" :tak: :D

Ja to sobie muszę chyba kochanka znaleźć.. Cały czas siedzę sama w domu a ten to ciągle gdzieś się szwenda...
Teraz zamiast spać to na impreze Firmową Świąteczną się pindrzy..

Ostatnia edycja:
Lady Agnes a ty nie planujesz robić żadnych badań? miałaś puste jajo czy był zarodek i obumarł? ja 2 pierwsze miałam puste jaja i wtedy niby nie robi się zbytnio badań, ale teraz zarodki obumarły więc musiałam się przebadać dla własnego spokoju. Jeśli będziesz chciała porobić badania to po 1 stracie nikt nie da skierowania na nfz dopiero 2-3 to coś dają - ja miałam na nfz kariotypy tylko, resztę pełnopłatne bo większość i tak robiłam na własną rękę -zerowe zainteresowanie lekarzy, a jak już na coś dostałam skierowanie to i tak pełnopłatne...
enej to rozpisuj dobry plan i do dzieła! trzymamy kciuki :)

No tak..
Zadzwoniła do mnie mam w celu ZAPYTANIA mnie czy wiem że są takie testy owulacyjne w aptece i moge sobie sprawdzić kiedy mam dni płodne:) Moja mama, najmniej światowa osoba na świecie.

Ale jakoś tak mi smutno...
Wiem że rodzice się przejmują. Starają się pomóc i jak tylko o czymś usłyszą zaraz dzwonią. To trochę denerwujące.. Ale wiem że robią to z miłości..
Tylko że jakoś tak cały minimalny entuzjazm mnie opuścił.. Wiem że nie powinnam się nad sobą użalać. Tyle że to wcale nie jest łatwe..Od lekrza do lekarza tak przez pół życia i jeszcze ciągle coś...

Dziewczyny będzie dobrze :) głowa do góry każdej z nas się uda :tak::tak:
Zbliża się najpiękniejszy okres w roku, a wy takie ponure :*
O uśmiechy proszę w nowy rok trzeba wejść z nadzieją, a nie rezygnacją :-*

Miłego dnia ;):)

Rany Boskie dziewczyny!!! Jestem pieczarką..

pieczarka.jpg tak wygladam!! tak mnie fryzjerka opitoliła dzisiaj :angry::szok:
Wyglądam obrzydliwie!! miałam trochę końcówki podciąć i grzywkę a Wyglądam jak dziecko z Obozu..:szok:
Jak ja się w pracy pokaże..

Noż K**wa same dramaty ostatnio..

JESTEM PIECZARKA>. <płacze>

Załączniki

• pieczarka.jpg
    pieczarka.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
enej you made my day ;-) napewno wcale nie jest źle, pokaż zdjęcie, to ocenimy. A propos mamy - moja jak się wypowie przy niej słowo "seks" robi się czerwona jak burak

martaha narazie nie robię badań. Miałam diagnozę pustego jaja ale potem okazało się, że "jest coś, co może być zarodkiem" według tego nieczułego debila który mnie badał. Mam nadzieję, że to był jednorazowy przypadek, ale myślę podobnie do ciebie i jeśli kiedyś jeszcze coś podobnego mnie spotka to napewno też się przebadam

Do góry