animka90
Fanka BB :)
Kamilove hahaha to zes mnie pocieszyla 4 lata haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lady Agnes zaczęłam pić inofolic w 7dc i od 10dc poczułam jak moje jajniki pracują, a przy owulacji to już wogole tak dawały czadu że czułam że żyje do tego śluzu było więcej. Jego głównym zadaniem jest pobudzenie jajników do pracy i u mnie się udało było 4 staraczką która w ciągu jednego cyklu z inofolicem zaszła w ciąże. Dziewczyna której polecił lekarz preparat i jako pierwsza zaszła w ciąże na naszym wątku kilka dni temu urodziła synka, a starała się około 2 lat ;-)
Zaszłam w 4 cyklu starań, po 5 latach brania tabletek anty, odstawiłam w styczniu a w marcu zaczeliśmy się starać najpierw łykałam kwas foliowy potem w następnych dwóch cyklach olej z wiesiołka bo miałam slaby śluz, ale to nic nie dało i skusiłam się na infolic.
Majdaczku nie smuć się jeszcze chwila i ty też będziesz w ciąży.
Witam dziewczyny. Nie odzywałam się wczoraj, bo dopadł mnie wirus i ledwo żyłam.
kamilove Ja brałam inofolic przez 2 cykle i w tym drugim cyklu zaszłam w ciąże. Myślę, że mi pomógł, bo czułam bardziej niż wcześniej pracę jajników. Jeżeli tylko będę mogła się starać znowu, to na pewno z inofoliciem.
Ja nie dawno wróciłam z meczu moich chłopaków, ale emocje Mój mąż nie gra już od ponad roku i brakowało mi tych emocji
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży. Z jednej strony się cieszę, bo to ich pierwsze dziecko, a z drugiej...jakoś tak mi smutno i żle...