reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry :)
Majdaczku dziękuję za miłe przyjęcie czasem zaglądam na baby boom i nie zapominam o Was !!!!!!
Aschlee wierze że nowy rok przyniesie dla Ciebie dobre wieści !!!
My rośniemy sobie zostało nam równo 100 dni kompletujemy wyprawkę i przygotowujemy się do świąt:tak:
Tak ten czas mi zleciał że nawet nie wiem kiedy..

Dziewczyny nie przejmujcie się negatywnymi testami nie wszystko stracone, mi wszystkie testy wychodziły negatywne a podbrzusze strasznie bolało i było ciepłe już straciłam nadzieję ale intuicja mi nie dawała spokoju i pojechałam na betę wynik 257, i dopiero dzień później wyszedł mi test ciążowy i był taki bladzioch że szkoda mówić...testy nie zawsze wychodzą. Polecam do picia Inofolic ja piłam 2x dziennie i zaszłam w pierwszym cyklu z nim, na staraczkach 2014 wiele dziewczyn zaszło dzięki temu preparatowi jest bezpieczny.

Witam dziewczyny. Nie odzywałam się wczoraj, bo dopadł mnie wirus i ledwo żyłam.

kamilove Ja brałam inofolic przez 2 cykle i w tym drugim cyklu zaszłam w ciąże. Myślę, że mi pomógł, bo czułam bardziej niż wcześniej pracę jajników. Jeżeli tylko będę mogła się starać znowu, to na pewno z inofoliciem.

Ja nie dawno wróciłam z meczu moich chłopaków, ale emocje :) Mój mąż nie gra już od ponad roku i brakowało mi tych emocji :)
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży. Z jednej strony się cieszę, bo to ich pierwsze dziecko, a z drugiej...jakoś tak mi smutno i żle...

hej :)
ja korzystam z wolnej chwili samotności i nadrabiam forum.

Zastanawia mnie ten inofolic - w składzie są tylko dwa składniki myo-inozytol i kwas foliowy i nie bardzo wiem jak miałyby się one przyczynić do szybszego zafasolkowania - chociaż nie zaszkodzi próbować. A oprócz tego inofolicu brałyście jeszcze kwas foliowy? Czy to już za wiele szczęścia by było?

U mnie lekka poprawa samopoczucia - dostałam w końcu pierwszą @ po zabiegu, chociaż inna - bardziej skąpa o dziwo - niż przed.
Po niej umówię się do mojej gin i działam - tak więc liczę na to, że w przyszłym tygodniu ucieknę z poczekalni i pójdę do staraczek :laugh2:

Lady Agnes zaczęłam pić inofolic w 7dc i od 10dc poczułam jak moje jajniki pracują, a przy owulacji to już wogole tak dawały czadu że czułam że żyje do tego śluzu było więcej. Jego głównym zadaniem jest pobudzenie jajników do pracy i u mnie się udało było 4 staraczką która w ciągu jednego cyklu z inofolicem zaszła w ciąże. Dziewczyna której polecił lekarz preparat i jako pierwsza zaszła w ciąże na naszym wątku kilka dni temu urodziła synka, a starała się około 2 lat ;-)
Zaszłam w 4 cyklu starań, po 5 latach brania tabletek anty, odstawiłam w styczniu a w marcu zaczeliśmy się starać najpierw łykałam kwas foliowy potem w następnych dwóch cyklach olej z wiesiołka bo miałam slaby śluz, ale to nic nie dało i skusiłam się na infolic.

Majdaczku nie smuć się jeszcze chwila i ty też będziesz w ciąży.

Lady Agnes zaczęłam pić inofolic w 7dc i od 10dc poczułam jak moje jajniki pracują, a przy owulacji to już wogole tak dawały czadu że czułam że żyje do tego śluzu było więcej. Jego głównym zadaniem jest pobudzenie jajników do pracy i u mnie się udało było 4 staraczką która w ciągu jednego cyklu z inofolicem zaszła w ciąże. Dziewczyna której polecił lekarz preparat i jako pierwsza zaszła w ciąże na naszym wątku kilka dni temu urodziła synka, a starała się około 2 lat ;-)
Zaszłam w 4 cyklu starań, po 5 latach brania tabletek anty, odstawiłam w styczniu a w marcu zaczeliśmy się starać najpierw łykałam kwas foliowy potem w następnych dwóch cyklach olej z wiesiołka bo miałam slaby śluz, ale to nic nie dało i skusiłam się na infolic.

Majdaczku nie smuć się jeszcze chwila i ty też będziesz w ciąży.

Witam dziewczyny. Nie odzywałam się wczoraj, bo dopadł mnie wirus i ledwo żyłam.

kamilove Ja brałam inofolic przez 2 cykle i w tym drugim cyklu zaszłam w ciąże. Myślę, że mi pomógł, bo czułam bardziej niż wcześniej pracę jajników. Jeżeli tylko będę mogła się starać znowu, to na pewno z inofoliciem.

Ja nie dawno wróciłam z meczu moich chłopaków, ale emocje :) Mój mąż nie gra już od ponad roku i brakowało mi tych emocji :)
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży. Z jednej strony się cieszę, bo to ich pierwsze dziecko, a z drugiej...jakoś tak mi smutno i żle...

Dzięki dziewczynyn:-*
Czyli kolejny cykl zaczynam z infoliciem :)

a ja moje drogie Panie ide jutro do gin.. już jutro sięwszystko okaże.. @ dalej nie ma, ból w pobrzuszu i piersi jest. Trochę mdłości..
Nie nastawiam się bo przed @ zawsze tak mam.. Ale..:)
Ale zobaczymy jutro..

Jeśli się nie uda, to też zaczne następny cykl z inofolikiem:)

reklama
KasikP dzięki za informacje. Ja chyba też spróbuję bo napewno nie zaszkodzi a może pomóc. Czytałam ulotkę tego leku ale tam też niewiele znalazłam, głównie opis tego, jak działa kwas foliowy.
A dodatkowo brałaś kwas foliowy, czy już nie (wtedy jak piłaś inofolic)?

yesenia - jak ciągnie i szarpie to teoretycznie dobry znak. Może się udało :-)

enej - &&& jutrzejszą wizytę. Daj znać po co i jak :tak:

Do góry