reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry :)
Majdaczku dziękuję za miłe przyjęcie czasem zaglądam na baby boom i nie zapominam o Was !!!!!!
Aschlee wierze że nowy rok przyniesie dla Ciebie dobre wieści !!!
My rośniemy sobie zostało nam równo 100 dni kompletujemy wyprawkę i przygotowujemy się do świąt:tak:
Tak ten czas mi zleciał że nawet nie wiem kiedy..

Dziewczyny nie przejmujcie się negatywnymi testami nie wszystko stracone, mi wszystkie testy wychodziły negatywne a podbrzusze strasznie bolało i było ciepłe już straciłam nadzieję ale intuicja mi nie dawała spokoju i pojechałam na betę wynik 257, i dopiero dzień później wyszedł mi test ciążowy i był taki bladzioch że szkoda mówić...testy nie zawsze wychodzą. Polecam do picia Inofolic ja piłam 2x dziennie i zaszłam w pierwszym cyklu z nim, na staraczkach 2014 wiele dziewczyn zaszło dzięki temu preparatowi jest bezpieczny.

Witam dziewczyny. Nie odzywałam się wczoraj, bo dopadł mnie wirus i ledwo żyłam.

kamilove Ja brałam inofolic przez 2 cykle i w tym drugim cyklu zaszłam w ciąże. Myślę, że mi pomógł, bo czułam bardziej niż wcześniej pracę jajników. Jeżeli tylko będę mogła się starać znowu, to na pewno z inofoliciem.

Ja nie dawno wróciłam z meczu moich chłopaków, ale emocje :) Mój mąż nie gra już od ponad roku i brakowało mi tych emocji :)
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży. Z jednej strony się cieszę, bo to ich pierwsze dziecko, a z drugiej...jakoś tak mi smutno i żle...

hej :)
ja korzystam z wolnej chwili samotności i nadrabiam forum.

Zastanawia mnie ten inofolic - w składzie są tylko dwa składniki myo-inozytol i kwas foliowy i nie bardzo wiem jak miałyby się one przyczynić do szybszego zafasolkowania - chociaż nie zaszkodzi próbować. A oprócz tego inofolicu brałyście jeszcze kwas foliowy? Czy to już za wiele szczęścia by było?

U mnie lekka poprawa samopoczucia - dostałam w końcu pierwszą @ po zabiegu, chociaż inna - bardziej skąpa o dziwo - niż przed.
Po niej umówię się do mojej gin i działam - tak więc liczę na to, że w przyszłym tygodniu ucieknę z poczekalni i pójdę do staraczek :laugh2:

Lady Agnes zaczęłam pić inofolic w 7dc i od 10dc poczułam jak moje jajniki pracują, a przy owulacji to już wogole tak dawały czadu że czułam że żyje do tego śluzu było więcej. Jego głównym zadaniem jest pobudzenie jajników do pracy i u mnie się udało było 4 staraczką która w ciągu jednego cyklu z inofolicem zaszła w ciąże. Dziewczyna której polecił lekarz preparat i jako pierwsza zaszła w ciąże na naszym wątku kilka dni temu urodziła synka, a starała się około 2 lat ;-)
Zaszłam w 4 cyklu starań, po 5 latach brania tabletek anty, odstawiłam w styczniu a w marcu zaczeliśmy się starać najpierw łykałam kwas foliowy potem w następnych dwóch cyklach olej z wiesiołka bo miałam slaby śluz, ale to nic nie dało i skusiłam się na infolic.

Majdaczku nie smuć się jeszcze chwila i ty też będziesz w ciąży.

Lady Agnes zaczęłam pić inofolic w 7dc i od 10dc poczułam jak moje jajniki pracują, a przy owulacji to już wogole tak dawały czadu że czułam że żyje do tego śluzu było więcej. Jego głównym zadaniem jest pobudzenie jajników do pracy i u mnie się udało było 4 staraczką która w ciągu jednego cyklu z inofolicem zaszła w ciąże. Dziewczyna której polecił lekarz preparat i jako pierwsza zaszła w ciąże na naszym wątku kilka dni temu urodziła synka, a starała się około 2 lat ;-)
Zaszłam w 4 cyklu starań, po 5 latach brania tabletek anty, odstawiłam w styczniu a w marcu zaczeliśmy się starać najpierw łykałam kwas foliowy potem w następnych dwóch cyklach olej z wiesiołka bo miałam slaby śluz, ale to nic nie dało i skusiłam się na infolic.

Majdaczku nie smuć się jeszcze chwila i ty też będziesz w ciąży.

Witam dziewczyny. Nie odzywałam się wczoraj, bo dopadł mnie wirus i ledwo żyłam.

kamilove Ja brałam inofolic przez 2 cykle i w tym drugim cyklu zaszłam w ciąże. Myślę, że mi pomógł, bo czułam bardziej niż wcześniej pracę jajników. Jeżeli tylko będę mogła się starać znowu, to na pewno z inofoliciem.

Ja nie dawno wróciłam z meczu moich chłopaków, ale emocje :) Mój mąż nie gra już od ponad roku i brakowało mi tych emocji :)
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży. Z jednej strony się cieszę, bo to ich pierwsze dziecko, a z drugiej...jakoś tak mi smutno i żle...

Dzięki dziewczynyn:-*
Czyli kolejny cykl zaczynam z infoliciem :)

a ja moje drogie Panie ide jutro do gin.. już jutro sięwszystko okaże.. @ dalej nie ma, ból w pobrzuszu i piersi jest. Trochę mdłości..
Nie nastawiam się bo przed @ zawsze tak mam.. Ale..:)
Ale zobaczymy jutro..

Jeśli się nie uda, to też zaczne następny cykl z inofolikiem:)

reklama
KasikP dzięki za informacje. Ja chyba też spróbuję bo napewno nie zaszkodzi a może pomóc. Czytałam ulotkę tego leku ale tam też niewiele znalazłam, głównie opis tego, jak działa kwas foliowy.
A dodatkowo brałaś kwas foliowy, czy już nie (wtedy jak piłaś inofolic)?

yesenia - jak ciągnie i szarpie to teoretycznie dobry znak. Może się udało :-)

enej - &&& jutrzejszą wizytę. Daj znać po co i jak :tak:

Do góry