reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No niestety dziewczyny w nocy @ przylazła; (
Więc wyruszam do apteki po inofolik. I zaczynamy od nowa.
W takich chwilach przychodzi zwątpienie..

enej tulę i powodzenia na kolejny cykl&&&& A inofolic dziewczyny chwalą więc próbuj :)
Ja do końca roku czekam na wyniki i zobaczymy czy bierzemy się do działania czy jeszcze nie chociaż gin nie każe czekać bez względu na efekt badań, ale chcę leki zacząć brać na wszelki wypadek.

Ostatnia edycja:
Witam się.
Ja potwierdzam słowa KasikP u mnie inofolic zadziałał tak samo. Dużo bardziej czułam pracę jajników, owulację, a przede wszystkim miałam dużo więcej śluzu, nawet to mój mąż zauważył :) Ja dodatkowo łykałam kwas foliowy, bo w inofolicu jest go zdecydowanie za mało. Myślę, że powinnyście spróbować.
A Ja dalej kiepsko się czuję, wczoraj było lepiej, a dzisiaj znowu mnie mdli i jakaś przymulona jestem. Nie wiem co za holerstwo przyplątało się do mnie ;(
Za dwa tygodnie Święta, a Ja jakoś w ogóle tego nie czuję. Dzisiaj dopiero zaczęłam sprzątać półki u chłopaków, a gdzie reszta, masakra...
Już mam dość ciągłego siedzenia na stronach z ofertami pracy i pytania znajomych i rodziny o pracę. Już chyba wszystkich wypytałam...i nic. Czemu w naszym kraju musi być to takie trudne.

enej bardzo mi przykro, trzymam kciuki za kolejny cykl. Trzymaj się.

Lady Agnes to dobrze, że @ przyszła. Dziwne to jest, jak się staramy to modlimy się, żeby @ nie przyszła, a jak tracimy nasze szczęście, to midlimy się, żeby @ przyszła. Życie...;(

Martaha dzięki za wsparcie.. teraz jest mi bardzo potrzebne.
Szukałam informacji o inofoliku i jakoś tak mało konkretnie. Tzn ładnie piszą o tym jak i na co się stosuje. Ale nie spotkałam się z informacjami żeby któraś dziewczyna zaszła w ciążę dzięki niemu. Ale też się skuszę bo może się jednak uda; )
Martaha a jakie ty badania robisz?

enej wpisz sobie inofolic forum, albo opinie i tam jest dużo na forach o dziewczynach, które zaszły w ciążę dzięki temu specyfikowi.

Zmykam po syna do szkoły.

enej ja jestem po kolejnej stracie więc robiłam badania na zespół antyfosfo ale tu nic nie wyszło, badania tarczycy - tu też ok, a teraz czekam na genetyczne związane z krzepliwością bo kariotypy już mam i chlamydia ureoplasma i mycoplasma - te są z wymazu z szyjki. Ostatnie 2 razy zarodek zatrzymywał się na okolicy 6-7 tygodnia i koniec , mimo że serduszko pięknie biło. więc tym razem nie ma mowy o próbie bez obstawy leków. Byćmoże tylko dla mojego spokoju - dmuchając na zimne.

Martaha dzięki za wsparcie.. teraz jest mi bardzo potrzebne.
Szukałam informacji o inofoliku i jakoś tak mało konkretnie. Tzn ładnie piszą o tym jak i na co się stosuje. Ale nie spotkałam się z informacjami żeby któraś dziewczyna zaszła w ciążę dzięki niemu. Ale też się skuszę bo może się jednak uda; )
Martaha a jakie ty badania robisz?
Ja znów znalazłam dużo wpisów kobiet, które zaszły po infolicu :)
Jak widać i na naszym wątku takie są.
Przykro mi, że @ przylazła :( tulę mocno :**

U nas starań nadal brak, a dziś już 15dc więc myślę, że nic z tego cyklu nie wyjdzie, a szkoda :-(
No trudno. Lecę z psiakiem i młodą na spacer. Buziaki :*

Martaha to mi teraz głupio; / ty juz tyle przeszlas i dalej walczysz a ja się tu ekscytuje że okres dostałam. Będę trzymać kciuki za dobre wyniki.

Kamilove a rozmawials z mężem? Może ma jakiś problem który go męczy a nie chce nim jeszcze ciebie obciążać; )

reklama
Lady Agnes ja piłam inofolic 2 razy dziennie a nie raz jak zalecają-wszystkie tak u nas piły na wątku, nie brałam dodatkowo kwasu foliowego bo i tak nie ma sensu bo organizm go wydali z moczem nie magazynujemy kwasu foliowego na zapas, jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to dokończyłam pół listka jakie mi zostało a potem przeszłam na femiobion i do teraz na nim jestem i jest ok.
U nas była taka zasada że ja dziewczyna zaszła w ciąże a został jej inofolic to wysyła innej i tak szło :-) ja dostałam od dziewczyny z Gdańska, która jest 4 tyg dalej niż ja w ciąży, a swój wysłałam majdaczkowi !!! :)
I polecam zamówienie inofolicu na necie bo w aptekach jest bardzo drogi !! na jeden cykl wychodziło około 1,5 paczki.
Dziewczyny wejdźcie na forum staraczki 2014 i tam zapytajcie się o inofolic dużo staraczek weteranek tam jest ale się nie oddzywa na pewno napiszą swoją opinie.

Kamilove w pierwszych trzech cyklach kochaliśmy się wtedy kiedy trzeba a w czwartym wtedy kiedy nam się chciało i nawet nie liczyłam który to dzień cyklu bo to bardzo stresuje, a mężu pewnie ma zmęczenie materiału pomyśl nad relaksem dla was :tak:

Martha123 &&&&&& będzie dobrze

Do góry