reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No niestety dziewczyny w nocy @ przylazła; (
Więc wyruszam do apteki po inofolik. I zaczynamy od nowa.
W takich chwilach przychodzi zwątpienie..

enej tulę i powodzenia na kolejny cykl&&&& A inofolic dziewczyny chwalą więc próbuj :)
Ja do końca roku czekam na wyniki i zobaczymy czy bierzemy się do działania czy jeszcze nie chociaż gin nie każe czekać bez względu na efekt badań, ale chcę leki zacząć brać na wszelki wypadek.

Ostatnia edycja:
Witam się.
Ja potwierdzam słowa KasikP u mnie inofolic zadziałał tak samo. Dużo bardziej czułam pracę jajników, owulację, a przede wszystkim miałam dużo więcej śluzu, nawet to mój mąż zauważył :) Ja dodatkowo łykałam kwas foliowy, bo w inofolicu jest go zdecydowanie za mało. Myślę, że powinnyście spróbować.
A Ja dalej kiepsko się czuję, wczoraj było lepiej, a dzisiaj znowu mnie mdli i jakaś przymulona jestem. Nie wiem co za holerstwo przyplątało się do mnie ;(
Za dwa tygodnie Święta, a Ja jakoś w ogóle tego nie czuję. Dzisiaj dopiero zaczęłam sprzątać półki u chłopaków, a gdzie reszta, masakra...
Już mam dość ciągłego siedzenia na stronach z ofertami pracy i pytania znajomych i rodziny o pracę. Już chyba wszystkich wypytałam...i nic. Czemu w naszym kraju musi być to takie trudne.

enej bardzo mi przykro, trzymam kciuki za kolejny cykl. Trzymaj się.

Lady Agnes to dobrze, że @ przyszła. Dziwne to jest, jak się staramy to modlimy się, żeby @ nie przyszła, a jak tracimy nasze szczęście, to midlimy się, żeby @ przyszła. Życie...;(

Martaha dzięki za wsparcie.. teraz jest mi bardzo potrzebne.
Szukałam informacji o inofoliku i jakoś tak mało konkretnie. Tzn ładnie piszą o tym jak i na co się stosuje. Ale nie spotkałam się z informacjami żeby któraś dziewczyna zaszła w ciążę dzięki niemu. Ale też się skuszę bo może się jednak uda; )
Martaha a jakie ty badania robisz?

enej wpisz sobie inofolic forum, albo opinie i tam jest dużo na forach o dziewczynach, które zaszły w ciążę dzięki temu specyfikowi.

Zmykam po syna do szkoły.

enej ja jestem po kolejnej stracie więc robiłam badania na zespół antyfosfo ale tu nic nie wyszło, badania tarczycy - tu też ok, a teraz czekam na genetyczne związane z krzepliwością bo kariotypy już mam i chlamydia ureoplasma i mycoplasma - te są z wymazu z szyjki. Ostatnie 2 razy zarodek zatrzymywał się na okolicy 6-7 tygodnia i koniec , mimo że serduszko pięknie biło. więc tym razem nie ma mowy o próbie bez obstawy leków. Byćmoże tylko dla mojego spokoju - dmuchając na zimne.

Martaha dzięki za wsparcie.. teraz jest mi bardzo potrzebne.
Szukałam informacji o inofoliku i jakoś tak mało konkretnie. Tzn ładnie piszą o tym jak i na co się stosuje. Ale nie spotkałam się z informacjami żeby któraś dziewczyna zaszła w ciążę dzięki niemu. Ale też się skuszę bo może się jednak uda; )
Martaha a jakie ty badania robisz?
Ja znów znalazłam dużo wpisów kobiet, które zaszły po infolicu :)
Jak widać i na naszym wątku takie są.
Przykro mi, że @ przylazła :( tulę mocno :**

U nas starań nadal brak, a dziś już 15dc więc myślę, że nic z tego cyklu nie wyjdzie, a szkoda :-(
No trudno. Lecę z psiakiem i młodą na spacer. Buziaki :*

Martaha to mi teraz głupio; / ty juz tyle przeszlas i dalej walczysz a ja się tu ekscytuje że okres dostałam. Będę trzymać kciuki za dobre wyniki.

Kamilove a rozmawials z mężem? Może ma jakiś problem który go męczy a nie chce nim jeszcze ciebie obciążać; )

reklama
Lady Agnes ja piłam inofolic 2 razy dziennie a nie raz jak zalecają-wszystkie tak u nas piły na wątku, nie brałam dodatkowo kwasu foliowego bo i tak nie ma sensu bo organizm go wydali z moczem nie magazynujemy kwasu foliowego na zapas, jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to dokończyłam pół listka jakie mi zostało a potem przeszłam na femiobion i do teraz na nim jestem i jest ok.
U nas była taka zasada że ja dziewczyna zaszła w ciąże a został jej inofolic to wysyła innej i tak szło :-) ja dostałam od dziewczyny z Gdańska, która jest 4 tyg dalej niż ja w ciąży, a swój wysłałam majdaczkowi !!! :)
I polecam zamówienie inofolicu na necie bo w aptekach jest bardzo drogi !! na jeden cykl wychodziło około 1,5 paczki.
Dziewczyny wejdźcie na forum staraczki 2014 i tam zapytajcie się o inofolic dużo staraczek weteranek tam jest ale się nie oddzywa na pewno napiszą swoją opinie.

Kamilove w pierwszych trzech cyklach kochaliśmy się wtedy kiedy trzeba a w czwartym wtedy kiedy nam się chciało i nawet nie liczyłam który to dzień cyklu bo to bardzo stresuje, a mężu pewnie ma zmęczenie materiału pomyśl nad relaksem dla was :tak:

Martha123 &&&&&& będzie dobrze

Do góry