reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Lady Agnes ja siedze pod kanapą i rozpaczam. .JAk tak dalej pójdzie to zaczne pączkować jak grzyb i zamiast dzieci będzie się snuła jakaś grzybnia za mna!! <załamana>
Normalnie dramat..

Ale pokaże Wam zdjęcie.:

g&#322;upi.jpgtak właśnie wyglądam. Tylko limuzyny mi cholera brakuje!!:no:

Siostra rykła śmiechem aż mnie opluła jak mnie zobaczyła.:szok: Musze zacząć się malować żeby zniwelować jakoś drmatyczny swój obraz człowieka-pieczarki!!

Załączniki

• g&#322;upi.jpg
    g&#322;upi.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
siedze i rycze ze śmiechu słowo daję enej, poprawiłaś mi dziś dzień :-D:-D:-D

I żeby nie było nie śmieję się z twojej fryzury tylko z tego, jak ją odbierasz :cool2:

spoko możesz się śmiało śmiać z mojej fryzury:-) że tak się wyrażę: nie będziesz wyjątkiem:p

tak sobie myślę, że jako człowiek-pieczarka powinnam jakąś hodowlę założyć czy coś ten deseń :D

moje włosy tak szybko nie odrastają więc pewnie do Świąt idealnie wpasuję się w jakieś danie wigilijne..

Dobrze, że ja w ciązy nie jestem bo dziecko mogłoby nabrać jakiś takich dziwnych upodobań..pieczarka.jpg

A Ty Lady Agnes z czym porównałabyś swoją fryzurę??

Załączniki

• pieczarka.jpg
    pieczarka.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 72
Enej, padłam jak przeczytałam o tej grzybni ;) masz dystans do siebie, a to się ceni :tak::tak:
W każdym razie włoski kiedyś odrosną. Główka do góry:):)
Za to moje zawsze będą a'la liznęła mnie krowa :confused:

Dziś pierwsze staranka zaliczone. Poszalałam nie ma co:D no i oczywiście już mam nadzieję :cool::banghead:

Dobrej nocy lasencje i miłego weekendu :-*

Kochana szalej i za mnie bo ja cholera dzisiaj samotna z grzybem; D
Ciekawe to lizanie przez krowę. A jakby tak połączyć moja pieczare z lizaniem przez krowę? ;)

Eee. . Cholera jakby nie kombinować będę musiała znowu co rano namalowywać sobie twarz żeby ludzi nie straszyć

reklama
Nie wiem dlaczego tylko śmiech z mojego długiego postu się opublikował. Mój tablet widocznie uznał, że to wystarczy ;)

Dzięki, za ubawienie mnie przed snem ;) ja od zawsze mam "koński ogon " jak rozpuszczam włosy to mnie znajomi nie poznają :p

My po dwóch nocach starań, jeszcze kilka takich miłych wieczorów I zacznie się oczekiwanie na 2 kreseczki. ..

Kolorowych snów!

Ostatnia edycja:
Do góry