reklama
Kamilove ja mam ubezpieczenie z męża firmy. Ale z tego co wiem to samemu też można się ubezpieczyć bezpośrednio w przychodni.
LadyAgnes to super że już lepiej. Do mnie też prześlij trochę ciążowych To może i mi się uda zaskoczyć w tym cyklu; )
LadyAgnes to super że już lepiej. Do mnie też prześlij trochę ciążowych To może i mi się uda zaskoczyć w tym cyklu; )
Lady Agnes
Fanka BB :)
Dziękuję Majdaczku za wyrozumiałość. Odezwę się w tej kwestii za jakieś 2 tyg -- po usg.Witam dziewczyny. Ja dzisiaj od rana wzięłam się za sprzątanie, bo u nas dzisiaj ksiądz ma zawitać
anastazi fajnie, ze jesteś. Mam Ci wpisać jakiś termin, czy na razie poczekalnia?
karla co u Ciebie? Jak się czujesz?
Lady Agnes Ja w trzeciej ciąży zmieniałam gin, a po dwóch wizytach znowu zmieniłam i byłam zadowolona, choć niestety długo się wizytami ciążowymi nie cieszyłam. Jak dla mnie to gin. powinna lub powinien uspokajać, a nie dodatkowo stresować. Ja jak poszłam na pierwsza wizytę do nowej gin. (koleżanka mi ja bardzo zachwalała, wiec jak zaszłam w 3 ciąże, to wybrałam się do niej). A tu wielkie rozczarowanie Na dzień dobry usłyszałam od niej "no, zobaczymy, jak się wszystko ułoży i czy będziemy się widywać..." Bylo to od razu po moim wejściu do gabinetu, przed badaniem, zdążyłam jej tylko powiedzieć, ze spodziewam się trzeciego dziecka:-( Potem jak poroniłam, to przypomniały mi się jej słowa,i po mimo, ze nie jestem przesadna, to tak ciężko zrobiło mi się na sercu, bo ta gin. można powiedzieć, ze to wykrakała.
Rozumiem Cie z tym wpisywaniem terminu, dlatego właśnie pytałam, czy już chcesz, żebym wpisała. Jak będziesz gotowa, to daj znać i przypomnij mi. Powodzenia.
Kamilove ja jestem w ciąży i też nie mam objawów (tylko wieczorami boli brzuch). Jakbyście zobaczyły moje bimbałki - one w ogóle nie są ciążowe, takie mięciutkie są ;-)Wy już macie objawy i wogóle, a ja nic i pewnie znów się nam nie udało
Więc brak objawów to nie powód do rozpaczy
Jak chcesz to mogę ci coś podesłać ;-)Chyba zdecyduję się na wykupienie prywatnego pakietu medycznego
Ślę -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> ->Lady Agnes slij te fluidy ciążowe do mnie proszę)) cieszę się razem z Tobą Kochana
-> -> -> -> -> -> -> -> -> -> -> ->
łapiesz? Łapcie wszystkie, enej Ty też!
Swoją drogą proście Animkę o fluidki, ja ją w grudniu jakoś poprosiłam i efekt jest ;-)
maran-atha
Lady Agnes super i lapie fluidki... dzuekuje
1985nelia2
a moje bimbałki wręcz przeciwnie, ciężkie bolące a teraz wręcz widzę jakby rosły w oczach heh może i coś tam wyjdzie z tego testowania, pomimo braku śluzów
1985nelia2
a ja mojego jeszcze przytuliłam, a niech ma
reklama