reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Już mam prawie posprzątane wykąpie się i do łóżka Tomek pracuje do 18-tej, także koło 20-tej powinien być w domku.
ja wezme prysznic i tez do lozeczka wskocze , moze cos poogladam a jak nie to pospie troszke ale to dopiero jak mezus w domku bedzie
1985nelia2
Fanka BB :)
U mnie jakiś dziwny ten cykl, nie mogłam wyłapać owu, teraz też już taka mega posucha, za to piersi cały cykl jak dwa bombowce i bolą ehh...
Lady Agnes
Ja tylko na chwilkę pochwalić się że moja beta dzisiaj 2477 u/l więc chyba git :-)
I dziś pierwszy dzień bez plamień :-)
później Was doczytam i się odezwę jeszcze bo ciekawa jestem, czy któraś testowała ;-)
później Was doczytam i się odezwę jeszcze bo ciekawa jestem, czy któraś testowała ;-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
U mnie jakiś dziwny ten cykl, nie mogłam wyłapać owu, teraz też już taka mega posucha, za to piersi cały cykl jak dwa bombowce i bolą ehh...
jesli ten cykl jest inny niz zawsze to moze bedzie fasoleczka ;-)
Ja tylko na chwilkę pochwalić się że moja beta dzisiaj 2477 u/l więc chyba git :-)
super ze plamienia ustaly no i piekna betka :-) napewno wszystko bedzie dobrze
Lilolo
No właśnie ja też jestem zainteresowana. Ale osoba z którą się kontaktowałam (kontakt ze strony firmy) już tam nie pracuje [emoji53]Kamilove ja mam prywatny pakiet medyczny i bardzo sobie chwalę. Mogę szczerze polecić bo obsługa jest super i nie trzeba się o nic prosić.
LadyAgnes jak się czujesz?
Spróbuję jakoś inaczej się z nimi skontaktować
Juhu!!! Piękna beta!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Ja tylko na chwilkę pochwalić się że moja beta dzisiaj 2477 u/l więc chyba git :-)
Wysłany z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
1985nelia2
Brawo Agnes, będzie dzidzia lal la la la
reklama
Lady super ale inaczej być nie mogło :*
Ehh a ja nie wiem co ze mną czy to pogoda czy jak kurde dzisiaj obudzić się nie mogę rano wstać nie mogę Nadinka na drzemkę poszła położyłam się na chwilę i usnęłam i z chęcią poszła bym dalej spać ehh ale obiecałam małej pieczenie chlebka
Ehh a ja nie wiem co ze mną czy to pogoda czy jak kurde dzisiaj obudzić się nie mogę rano wstać nie mogę Nadinka na drzemkę poszła położyłam się na chwilę i usnęłam i z chęcią poszła bym dalej spać ehh ale obiecałam małej pieczenie chlebka