reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
U mnie jakiś dziwny ten cykl, nie mogłam wyłapać owu, teraz też już taka mega posucha, za to piersi cały cykl jak dwa bombowce i bolą ehh...

U mnie jakiś dziwny ten cykl, nie mogłam wyłapać owu, teraz też już taka mega posucha, za to piersi cały cykl jak dwa bombowce i bolą ehh...

jesli ten cykl jest inny niz zawsze to moze bedzie fasoleczka ;-)

Ja tylko na chwilkę pochwalić się że moja beta dzisiaj 2477 u/l więc chyba git :-)
I dziś pierwszy dzień bez plamień :-)

później Was doczytam i się odezwę jeszcze bo ciekawa jestem, czy któraś testowała ;-)

super ze plamienia ustaly no i piekna betka :-) napewno wszystko bedzie dobrze :tak:

Kamilove ja mam prywatny pakiet medyczny i bardzo sobie chwalę. Mogę szczerze polecić bo obsługa jest super i nie trzeba się o nic prosić.

LadyAgnes jak się czujesz?
No właśnie ja też jestem zainteresowana. Ale osoba z którą się kontaktowałam (kontakt ze strony firmy) już tam nie pracuje [emoji53]
Spróbuję jakoś inaczej się z nimi skontaktować :)
Ja tylko na chwilkę pochwalić się że moja beta dzisiaj 2477 u/l więc chyba git :-)
I dziś pierwszy dzień bez plamień :-)

później Was doczytam i się odezwę jeszcze bo ciekawa jestem, czy któraś testowała ;-)
Juhu!!! Piękna beta!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Wysłany z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lady super ale inaczej być nie mogło :*

Ehh a ja nie wiem co ze mną czy to pogoda czy jak kurde dzisiaj obudzić się nie mogę rano wstać nie mogę Nadinka na drzemkę poszła położyłam się na chwilę i usnęłam i z chęcią poszła bym dalej spać ehh ale obiecałam małej pieczenie chlebka

Do góry